2009 ekim anneleri yeni bebisler dusunmeye basladimi???

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
selam kizlar hicbirimiz eskisi gibi firsat bulup giremiyoruz sanirim artik...bebisler yoruyor bizi firsat tanimiyorlar hic....buna ragmen yinede bebek dusunmeye baslayaniniz varmi???

hımm güzel konu olmuşşşş
itiraf ediyorum 01.01.2011 tarihinden itibaren çalışmalarımıza başlamış bulunmakdayız. hayırlısı diyip açılışı yaptık

aslında isterdim ama bebek bakmak gercekten cok zorrr ne guzel olurdu geniş aile :)) 3 4 tane bebiş ama bir tane simdilik yeter Rabbim olmayana ihsan etsin inş.

allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin inş ama ben en az bi 5 yaş diyorum:)

Biz biraz hizli davrananlardaniz heralde.Insallah ikinci bebegim yolda geliyor:)Allahim tum isteyenlere nasip etsin:)

Bizde oğlumuzun bir kardeşi olmalı diye düşünüyoruz. Ama daha erken yaaa... cesaret edemiyorum.. Oğlum biraz daha büyüsün. Daha o bebek....

Doğru dürüst korunduğumz yokhamile kalırsam üzülür müsün dedim eşime güldü,niye üzüleyim dedi..aldırmayı asla düşünmem ama tek derdim ben hala emzirme döneminde aldığım kiloları veremedim,bir hayli fazlam var..onun üstüne bi daha kilo alırsam halim nice olur

Kilo vereyim,1-2 sene geçsin sonra inşallah bi evlat daha nasip eder alahım..

bende hamile kalsam nasıl olur ki diye düşünürken 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim ilk bebğim biraz zor olmuştu buda zor olur diye düşünüyorduk allahımgüç versin inşallah 2 çocukla biraz zor olucak

Gozun aydin canim Allah kolaylik versin ikisi bir arada buyumus olur sonra rahat edersin...

hımm güzel konu olmuşşşş
itiraf ediyorum 01.01.2011 tarihinden itibaren çalışmalarımıza başlamış bulunmakdayız. hayırlısı diyip açılışı yaptık
hadi hayirlisi son durum ne peki
aslında isterdim ama bebek bakmak gercekten cok zorrr ne guzel olurdu geniş aile :)) 3 4 tane bebiş ama bir tane simdilik yeter Rabbim olmayana ihsan etsin inş.
amin canim...
allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle versin inş ama ben en az bi 5 yaş diyorum:)
bazen bende 5 yas diyorum bazende bu sene diyorum kararsizim...sonra tam rahatladim derken yine ayni zorluklarida yasamak istemiyorum...bilemiyorum valla...
Biz biraz hizli davrananlardaniz heralde.Insallah ikinci bebegim yolda geliyor:)Allahim tum isteyenlere nasip etsin:)
Allah bagislasin canim saglikli bir bebis olsun insallah...
Bizde oğlumuzun bir kardeşi olmalı diye düşünüyoruz. Ama daha erken yaaa... cesaret edemiyorum.. Oğlum biraz daha büyüsün. Daha o bebek....
hayirlisi canim...
kızım yolda mayıs sonu inş. gelcek:))
ooo masallah az kalmis...birlikte buyuyecekler :)

dikkat et o zaman dogru durust korunmuyorsan her an hersey olabilir

ah canlarim ben kiloyu birakin bekarlik dönemimdeki zayifligima döndüm. benim oglan hic durmuyor. zaten hamileligim ve dogumumda sorunlu oldu onlarin soklarindan daha kurtulamadim. 4-5 yasinda bidaha olabilir diyorum insallah hayirlisi, nasip..... ikisi bi arada büyür diyorsunuz sonra rahat edersin diyorsunuz ama ne sekilde büyür artik sinir hastasimi olursunuz ne olursunuz bunalimami büyütürken bilemiyorum. cocuklariniz usluysa baska....Allah herkese kolaylik versin.

haklisin canim benim yalniz olunca zor ama annesi yakin olanlar icin iyi ikincisini hemen yapmak...hani yardimci olacak biri olunca sorun yok bence...

2yasını doldurduktan sonra artıkın ıstemeyı dusunebılırım
gercı cocuk bakmak cok zor ama hazır bu zorluga alısmısken rahata ermeden ıkıncı olsa fena olmaz ficceten gıdelım artıkın napak
rahata alısınca ıstemem dıye korkuyorum o yuzden bende alısmısken evımde dagınıklıga alısmısken ıkıncı gelse fena olmaz hayırlısı bakalım

Mehayyyyy,bende isteyenlerdenim tatlım =)) bu yaz sonu inşallah çalışmalara başlıcam..:)))
ikisi birlikte büyüsünler,tabi bu arada bende büyim :)) hayırlısı,,Allah verirse kardeş istiyorum..

İkizlerimin üzerine bi kardeş daha istiyoruummmm:81:,
Tedaviyle hamile kaldığım için sene başından beri korunmuyoruz,eğer bugün hamile kalsam seve seve,
seneye bu aylara kadar doğal hamile kalamazsam seneye bu zamanlar yine hamile kalmak için start vericez
bu kez kkış doğumu istiyorum,yaz hamileliği zordu ikizlerle..
Herşeye rağmen bana kalsa 4.bebeğe bile yola çıkarım ama eşim yuh diyor

bende senin gibi düşünüyorum çocuklar çok şekerler ya
hep ikizim olsun isterdim rabbiminşallah bana da nasip eder.bişraz zorludur amabir o kadarda güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…