2009 ekim anneleri yeni bebisler dusunmeye basladimi???

ıkıncı ıcın bu ay dr calısmalarına basladık
herkez calısmalara baslar bız dr desteklı baslıyoruz kısme ıns zorlanmadan gelır ıkıncı melegımız
kızlar sızden naber..

Son düzenleme:
ben de 8 ekim 2009da ilk kez anne oldum şimdi 10 haftalık hamileyim.başta biraz istemez gibi oldum ama şimdi alıştım artık hatta cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyorum.ilk oğlum 2 yaşını geçti bu da kız olursa daha çok sevinicem galiba...

hayırlı olsun darısı basımıza bızımde

basladinmi calismalara sende

evet canım be pkos oldugum ıcın dr kontrolunde basladım ama bu ay yumurtlama olmadı hastalanmayı beklıyorum bıdahakı ay tekrar gıdıcez bakalım benım bıraz zaman ıstıyor hemen olmayacak gıbı hayırlısı ıns. bekletmeden ugrastırmadan gelır

kızlar bend edüşünüyorum ilki tedavıyle oldu bud aöyle olacak.. yakınd abaslayacagız allah isteyen herkese versin

bizim de prensimiz geliyor kısmetse, 16 haftalık oldum. 1 Ekim'de bekliyoruz erkekimi:) 2009 ekimden sonra bir de 2012 ekim anası olayım bakayım:)

bir bakayim dedim eski günlerdeki bölümümüze neler var kimler var hala yazan varmi diye sizi gördüm duygulandim yaa aaaahhh ne günlerdi ekim anneleri yazarda yazardik. hamileligim aklima geldi. ne günlerdi offff zorluklariyla. simdi cogunun yeni bebisleri var sanirim. bende de henüz daha yok. bi 2 yil filan sonra düsünüyorum.

insallah ama ben seni hatirlayamadim nickini mi degistirdin eski nickin neydi???

2009 anneleri nerelerdesiniz ikinciler nerdeeee daha yokmu haydin bu ay bi yogun xalisalimda ikincilerimizde ekim annesi olsun :))

Hesap hatası var cnm, çalışmayı Ocak ayındaki adetinden sonra yapacaksın. Valla azmettim 2.yi de Ekimde çıkarttım duble ekim annesi oldum.

2009 ekim annesiyim.kizim 29 ekim 2009 doğumlu.
.....
16 ocak 2014 doğumlu bir kızım daha oldu allahima şükürler olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2009 Ekim annesiyim bende..

Şu andada 14 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 2014 Ekim doğumlu bir bebişim daha olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…