2009 ekim anneleri yeni bebisler dusunmeye basladimi???

hatırlayan vardır belki bende 2009 ekim annesiyim doruk paşanın annesiyim ve dün güzel haberi aldık tekrar hamileyim.doruk 4 yıldan sonra tedaviyle olmuştu ama bu kez normal yolla hamile kaldım.çok sevinçliyiz.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

gozun aydin canim senin adina cok sevindim...korunmadin hiç sanirim yumurtlama gunlerini takip ederek planlayarakmi yaptin??

Mehayyyyy,bende isteyenlerdenim tatlım =)) bu yaz sonu inşallah çalışmalara başlıcam..:)))
ikisi birlikte büyüsünler,tabi bu arada bende büyim :)) hayırlısı,,Allah verirse kardeş istiyorum..
niye sen kac yasindasinki
bende ilk bebegim ikiz olsun istemistim biri kiz biri erkek ama nasip kismet tabi cok sukur olduya....ama su anda ikinciyi hemen istemiyorum cok zorlaniyorum cok hareketli oglum cok yoruyor beni...sen ikizlere ragmen hemen istedigine gore ikizler uslu sanirim degilmi???yada yardim eden biri vardir mutlaka anne yada kayinvalide gibi...yalniz yaramaz bebekle cok zor olur...

gozun aydin canim senin adina cok sevindim...korunmadin hiç sanirim yumurtlama gunlerini takip ederek planlayarakmi yaptin??

canım benim oğlumda çok yaramaz ama ben hep bir ikinci çocuğum olsun istedim.bu arada eşim yurt dışında zaten korunmuyoruz o yüzden geçen ay gelmişti o gelmeden ben adet olmuştum ve dr kontrolüne gittim yumurtalarım güzel durumdaymış ve hamile kaldım.aslında isteyerek oldu ama bu kadar çabuk olması beni ve eşimi hem şaşırttı hemde çok sevindirdi.
çocuklarım kardeş ve paylaşım duyguları bilsinler diye hemde ben 30 yaşındayım yaşım daha da geç olmadan bir bebek daha istemiştik oldu rabbime şükürler olsun.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende senin gibi düşünüyorum çocuklar çok şekerler ya
hep ikizim olsun isterdim rabbiminşallah bana da nasip eder.bişraz zorludur amabir o kadarda güzel bence
gerçekten hem zor hem güzel,
Herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah
canım kızlara başından beri kendim bakıyorum,
eşim hekim,uykusuz kalmaz,kalamaz,nöbetleri olur dönem dönem,hastalıkları dışında gece bir kez kalkmış,bakmış da ben uyumuş değilimdir,kaynanam ise neredeyse iki ayda bir gelir,2 sat yemeğini yer,çyını içer ve gider,buralarda beni,bizi tanıyanlar da bilir,herşey bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden bak şimdi,
bunları şunun için yzaıyorum haytım ki,yani bebek istemek için illaki sakin yavrular olması gerekmez,
yoksa sen bi tane taşıadın ben iki,
sen bi tane emzirdin ben iki,sen bir bez aldın ben iki,
sen bebeğini uyuttun,kendin uzandın ve dinlendin,bense hep bir diğeri için uyanıktım,hala da bir kızım gündüzleri hiç uyumaz biliyormusun,
yani anne olana hep tatlı zor..
dediğim gibi yine de herşeye varım onlarla,
sanada allah kolaylık versin canım

canim benim hepsinde haklisinki biri hariç sen uyuttun dinlendim ben digeri icin ayaktaydim...inanki oglum ne gece ne gunduz uyudu dogrudurus 1.5 yasina kadar geceleri 3 saat uyku uyuyordum sadece gunduzleride hic uyumuyordu millet bu cocuk bu kadar uykuyla nasil ayakta kaliyor diyordu dusun..gunduz ne is yapabiliyordum ne yemek ne banyo ne tuvalete gidebiliyordum rahat rahat su bile icemiyordum birakip mutfaga...basbasbagiriyordu kucagimdan indirdigim yada yerimden kalktigim an .....ama seninde dedigin gibi hic pisman olmadim dunyaya getirdigime bana arkadas oldu simdi el ele tutusup gezmelere gidiyoruz bu gurbetelde yalniz basimaydim kurtuldum...1.5 sene kabus gibiydi ama degdi çok sukur simdi daha rahatim...Allah sanada kolaylik versin...3. yu dusunuyormusunuz???

benide bu aralar bu konu surekli durtuyor icimden bir ses zamani geldi diyor diger ses ise seneye yazin hamile kal diyor.esime kalsa hemen istiyor gec bile kaldik ona gore beni bekliyor yani.

hem çalışıyorum hem bebeğim zor bir bebek gerçekten doğduğundan bu yana çok sorunlar yaşadı kuzucum,4 aylık olana kadar kakasını yapamadı o da bende mahvoldum vs..destek olacak kimse yok yanımda,şimdi şükür eskisi kadar değil ama yinede zor.bakıcımız var eve geliyor eşim çok yoğun çalışıyor destek olması mümkün değil zatensadece hafta sonları işte...2. istiyorum ama tekrar eski yaşadığım kötü günlere dönmekte istemiyorum ,o kadar strese girdimki kendi sağlığımda bozuldu,onun için düşünemiyorum.ilerde belkikısmet.Rabbim isteyene versin.bebek büyütmek çok zormuş gerçekten.

evet pinarcim bende ara ara istesemde eski gunleri hatirlayinca vazgeciyorum...cok kararsizim gec kelmekte istemiyorum ...yani senin anlayacagin hem deli gibi isterken bir yandanda korkuyorum...

mehay, soruna gecde olsa cevap vermek istedim, ben 27 yasindayim esim 28 hem yas hemde oglum ile kardesinin arasinda cok yas olmasindan dolayi gec oldugunu dusunuyoruz :97:

Ah başlığı görünce hemen atladım. İkinicyi yapmak gönlümce seve seve doya doya büyütmek bu arada da oğlumu ihmal etmemek istiyorum .Çok zor olduğu için vazgeçiyorum. Hatta hayali bile uzak geliyor. Bunun için çok anlayışlı bir eş lazımmış bunu anladım. kuzenimin 3 yaşında ilk çocuktan sonra ikizleri oldu. karı koca maşallah 2. aylarında 3 çocukla alışveriş merkezlerine bile başladılar. anne süper baba çok yardımcı oyüzden zorlansalarda başarıyorlar. çok gıpta ediyorum böylelerine. herkes için hayırlısı

bazen eveeeeeeeeet desemde kızımın zorluklarını dusunuce hayır dıyorum
evet es cok onemlı osebepten ıkınceye bıraz daha zaman var

İşyerimizde 3 yaşındaki oğlu ve 1 yaşındaki ikinci oğluyla bir arkadaşımız doğum izninden yeni döndü.
şiddetle tavsiye ediyor.
ikisi aradan çıksın falan diyor.
kimse sorarasam arayı açınca çok zor oluyor diyorlar.
arası çok olanlar hiç memnun değil.
bilemiyorum :44:

mehayimmmm selam canimmmm hatirladin mi beni? 2009 ekim annelerinden

evet tatlim ben düsünüyorum hatta calismalara basladik diyebilirim :) masallah nazar degmesin kizim cok uslu teyzesi
zorlanacagimi sanmiyorum esimde zaten cok yardimci oluyor herseyde. bu sene isim bitiyor. evde olacam neden olmasin can atiyorum valla. ama en fazla üc cocuk istiyorum ben. kizim dün 2 ye girdi dünya tatlisi bisi oldu rabbim hepinimizin evlatlarini bagislasin.

sende durumlar nasil?

öbürleri nerde görüsüyormusunuz daha? buketti gördüm ama cikmis bilee nerelerdesinizz faceden görüsüynosunuz dimiii benim face yok. kocacim saagolsun ikimizinde yok :)

mehay, soruna gecde olsa cevap vermek istedim, ben 27 yasindayim esim 28 hem yas hemde oglum ile kardesinin arasinda cok yas olmasindan dolayi gec oldugunu dusunuyoruz :97:
pek anlayamadim canim yani yasimiz genc daha erkenmi demek istedin?:44:
valla duygularima tercuman olmussun ne diyeyim cok haklisin anlayisli es cok ama cok onemli...bende pespese yapanlara cok sasiyorum ya cocuklari cok uslu yada esleri cok yardimci...benim esim calistigim icin mecburen yardim ediyor ama isten gelir gelmez benim basima atiyor tabi cok uzun sure bakamiyor, bikiyor sabredemiyor fazla oglumda saolsun yerinde durmuyor teyzesi...ikinciyi cok istesemde bazen yapmasammi diyorum (
bazen eveeeeeeeeet desemde kızımın zorluklarını dusunuce hayır dıyorum
evet es cok onemlı osebepten ıkınceye bıraz daha zaman var
haklisin canim

fatosummm tanimammi canimin ici nasilsin gorusmeyeli? ben pek giremiyorum artik buraya aslinda nete hic giremiyorum artik vakit bulamiyorum cunku..buketle buraya girdigimde bir ara diyet topigindeydik gorusuyorduk ama bu ara herkese uzak kaldim giremedigim icin...bende face var ama inan burdan hickimse ekli degil canim sadece 2 arkadas ekli diyet topiginden o kadar...bebek konusuna gelince cok kararsizim cok yoruluyorum canim ev isi, cocuk , disarda calisma bitiriyor beni derman kalmiyor...birde ikinci olsa ne yaparim diyorum ...ama oglum yalniz buyusunde istemiyorum cok kararsizim coookkk....

Herkeze selamlar bende 2009 ekim annesiyim ve çocukların yaş aralığının az olmasından yanayım yapın kızlar bol bol çocuk yapın allah isteyen herkeze versin inş arkadaşlar benimde oğluşum 21 aylık ve 10 haftalık bebeciğim var çok mutluyum oğlum çok yanlızdı ona arkadaş olucak inş beraber büyüyecekler arkadaşlar bu arada 2 . çocuğun ilki kadar zor olmayacağını düşünüyorum en azından beraber oynayabilirler benim ilk bebeğim çok hareketliydi halende öyledir 2 laf ettirmez sürekli çekiştirir şimdi 2 si birbirini çekiştirir diye düşünüyorum inş mayıs annesi olucam .

aynen bende böyle babalara gıpta ediyorum benim eşimde; oğlum kayra 3 aylık olana kadar hiç uyumadı desem yeridir çok yardımcı oldu ;ama sonrasında hiç oralı olmadı malesef zor anlarımda bakar ama, mesala misafir varsa ilgilenir ama diğer zamanlarda nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…