niye sen kac yasindasinkiMehayyyyy,bende isteyenlerdenim tatlım =)) bu yaz sonu inşallah çalışmalara başlıcam..:)))
ikisi birlikte büyüsünler,tabi bu arada bende büyim :)) hayırlısı,,Allah verirse kardeş istiyorum..
bende ilk bebegim ikiz olsun istemistim biri kiz biri erkek ama nasip kismet tabi cok sukur olduya....ama su anda ikinciyi hemen istemiyorum cok zorlaniyorum cok hareketli oglum cok yoruyor beni...sen ikizlere ragmen hemen istedigine gore ikizler uslu sanirim degilmi???yada yardim eden biri vardir mutlaka anne yada kayinvalide gibi...yalniz yaramaz bebekle cok zor olur...İkizlerimin üzerine bi kardeş daha istiyoruummmm:81:,
Tedaviyle hamile kaldığım için sene başından beri korunmuyoruz,eğer bugün hamile kalsam seve seve,
seneye bu aylara kadar doğal hamile kalamazsam seneye bu zamanlar yine hamile kalmak için start vericez
bu kez kkış doğumu istiyorum,yaz hamileliği zordu ikizlerle..
Herşeye rağmen bana kalsa 4.bebeğe bile yola çıkarım ama eşim yuh diyor
gozun aydin canim senin adina cok sevindim...korunmadin hiç sanirim yumurtlama gunlerini takip ederek planlayarakmi yaptin??
gerçekten hem zor hem güzel,bende senin gibi düşünüyorum çocuklar çok şekerler ya
hep ikizim olsun isterdim rabbiminşallah bana da nasip eder.bişraz zorludur amabir o kadarda güzel bence
bende ilk bebegim ikiz olsun istemistim biri kiz biri erkek ama nasip kismet tabi cok sukur olduya....ama su anda ikinciyi hemen istemiyorum cok zorlaniyorum cok hareketli oglum cok yoruyor beni...sen ikizlere ragmen hemen istedigine gore ikizler uslu sanirim degilmi???yada yardim eden biri vardir mutlaka anne yada kayinvalide gibi...yalniz yaramaz bebekle cok zor olur...
gerçekten hem zor hem güzel,
Herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallah
canım kızlara başından beri kendim bakıyorum,
eşim hekim,uykusuz kalmaz,kalamaz,nöbetleri olur dönem dönem,hastalıkları dışında gece bir kez kalkmış,bakmış da ben uyumuş değilimdir,kaynanam ise neredeyse iki ayda bir gelir,2 sat yemeğini yer,çyını içer ve gider,buralarda beni,bizi tanıyanlar da bilir,herşey bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden bak şimdi,
bunları şunun için yzaıyorum haytım ki,yani bebek istemek için illaki sakin yavrular olması gerekmez,
yoksa sen bi tane taşıadın ben iki,
sen bi tane emzirdin ben iki,sen bir bez aldın ben iki,
sen bebeğini uyuttun,kendin uzandın ve dinlendin,bense hep bir diğeri için uyanıktım,hala da bir kızım gündüzleri hiç uyumaz biliyormusun,
yani anne olana hep tatlı zor..
dediğim gibi yine de herşeye varım onlarla,
sanada allah kolaylık versin canım
benide bu aralar bu konu surekli durtuyor icimden bir ses zamani geldi diyor diger ses ise seneye yazin hamile kal diyor.esime kalsa hemen istiyor gec bile kaldik ona gore beni bekliyor yani.
pek anlayamadim canim yani yasimiz genc daha erkenmi demek istedin?:44:mehay, soruna gecde olsa cevap vermek istedim, ben 27 yasindayim esim 28 hem yas hemde oglum ile kardesinin arasinda cok yas olmasindan dolayi gec oldugunu dusunuyoruz :97:
valla duygularima tercuman olmussun ne diyeyim cok haklisin anlayisli es cok ama cok onemli...bende pespese yapanlara cok sasiyorum ya cocuklari cok uslu yada esleri cok yardimci...benim esim calistigim icin mecburen yardim ediyor ama isten gelir gelmez benim basima atiyor tabi cok uzun sure bakamiyor, bikiyor sabredemiyor fazla oglumda saolsun yerinde durmuyor teyzesi...ikinciyi cok istesemde bazen yapmasammi diyorumAh başlığı görünce hemen atladım. İkinicyi yapmak gönlümce seve seve doya doya büyütmek bu arada da oğlumu ihmal etmemek istiyorum .Çok zor olduğu için vazgeçiyorum. Hatta hayali bile uzak geliyor. Bunun için çok anlayışlı bir eş lazımmış bunu anladım. kuzenimin 3 yaşında ilk çocuktan sonra ikizleri oldu. karı koca maşallah 2. aylarında 3 çocukla alışveriş merkezlerine bile başladılar. anne süper baba çok yardımcı oyüzden zorlansalarda başarıyorlar. çok gıpta ediyorum böylelerine. herkes için hayırlısı
haklisin canimbazen eveeeeeeeeet desemde kızımın zorluklarını dusunuce hayır dıyorum
evet es cok onemlı osebepten ıkınceye bıraz daha zaman var
mehayimmmm selam canimmmmhatirladin mi beni? 2009 ekim annelerinden
evet tatlim ben düsünüyorum hatta calismalara basladik diyebilirim :) masallah nazar degmesin kizim cok uslu teyzesi
zorlanacagimi sanmiyorum esimde zaten cok yardimci oluyor herseyde. bu sene isim bitiyor. evde olacam neden olmasincan atiyorum valla. ama en fazla üc cocuk istiyorum ben. kizim dün 2 ye girdi dünya tatlisi bisi oldu rabbim hepinimizin evlatlarini bagislasin.
sende durumlar nasil?
öbürleri nerde görüsüyormusunuz daha? buketti gördüm ama cikmis bilee nerelerdesinizz faceden görüsüynosunuz dimiii benim face yok. kocacim saagolsun ikimizinde yok :)
Ah başlığı görünce hemen atladım. İkinicyi yapmak gönlümce seve seve doya doya büyütmek bu arada da oğlumu ihmal etmemek istiyorum .Çok zor olduğu için vazgeçiyorum. Hatta hayali bile uzak geliyor. Bunun için çok anlayışlı bir eş lazımmış bunu anladım. kuzenimin 3 yaşında ilk çocuktan sonra ikizleri oldu. karı koca maşallah 2. aylarında 3 çocukla alışveriş merkezlerine bile başladılar. anne süper baba çok yardımcı oyüzden zorlansalarda başarıyorlar. çok gıpta ediyorum böylelerine. herkes için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?