günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. ben bu gün hiç iyi değilim. aşırı bir duygusallış başladı. durduk yere ağlıyorum. çok uyuyorum ve eşimde bunu anlamıyor. kendiliğinden anlasın istiyorum ama yok. akşam ağlamaktan şu anda gözleirm davul gibi şiş ve yanıyor. :çok üzgünüm:
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. ben bu gün hiç iyi değilim. aşırı bir duygusallış başladı. durduk yere ağlıyorum. çok uyuyorum ve eşimde bunu anlamıyor. kendiliğinden anlasın istiyorum ama yok. akşam ağlamaktan şu anda gözleirm davul gibi şiş ve yanıyor. :çok üzgünüm:
günaydın kızlar a.s.
bir de kızlar bilgisi olan var mı? bakıyorum burda benimle aynı günlerde olan hatta biraz ileride olan arkadasların 100-500 arası geziyor bhcg degerleri. benimki 5.188 çıktı neden olabilir sizce
Kızlar benden kan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii( biraz ama sonra durdu.
Merhaba bayanlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim.. Bu gün belim çok ağrıdı benim gibi beli çok ağrayan arkadaşlar varmı?
cnm hoşgeldin bende 5_2 ken gittim keseyi anca görebildik altdan bende baktırmak istemedim haftaya gel yine bakalım dedi kese büyüdümü diye bencede altdan baktırma.
kızlar bende perşembe günü gidicem o zaman 6+2 oluyorum kalp atışınıda duyabilir miyiz. acaba....
kizlar sanilanin aksine alttan bakmak tehlikeli deilmis. doktorumda soyledi bunu.ki dusunun bi kere adamlar bunun okulunu okumuslar yillarca.deneyimleri var o kadar..hic bebisin hayatini riske atacak davranista bulunurlar mi? bende alttan baktirdim. 13 haftaya kadar da alttan bakmak normalmis
merhaba kızlar ben artık gelemiyorum fazla bilgisayarın ekranınada bakamıyorum zaten midem bulanıyo...karnımda çok şişiyo acayip gazım oluyo...ama en kötüsü mide bulantısı çok feci bir durum...
günaydııın en güsel anne adaylarııı hihoyyyt
nasılsınız bakalım mercimek taneleriniz nasıllar
hepinize güsel sağlıklı bir gün diiyorum a.s.
Günaydın kızlar dün doktora gittim ilk defa 5 haftalık bebeşim keseyi gördük. Bana hiç bir ilaç yazmadı. Folik asit gibi yani. Sonradan aklıma geldi. Niye vermediki. 2 hafta sonra tekrar çağırdı
hemen uzanmalısın ayaklarının altına yastık koy. en yakın zamanda dr a git pregestan verebilir.Kızlar benden kan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii( biraz ama sonra durdu.
günaydın arkadaşlar,
sabah hastaneye çıktım beta hcg için. sonucumu internetten öğrendim şimdi , 2 ye katlanmış kaydirigubbakcemile2
kolum baya acıdı ama , inşallah bi daha istemes dr.testi
akşam çok kötü oldum, midem bulandı, ağzımın tadı bir hoş oldu, erkenden yattım
aman bebişler iyi olsun da razıyız değil mi
fatıma bende 1 kilo almışım yaa çok erken almak için şişkinligimde var benimde maşallah bulantım yok çok rahat geçiyo çok şükür allahıma ben duydum kalp atışlarını 7+1 ken duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?