handan ne bulursa yiyo anacım . yedi yediii artık poposunu taşıyamıyo bacakları çaatttt diye çatladı garipler. :CüvCüv:
:dilcikar: :dilcikar:
hadi len ela yeme bizi yeme biziii:mymeka:
yedim yedim yiyiom yiyiom ohh canımada degsin canımada degsin:roflol:
kizlarrrrr kizlarrrrr merhaba guzeller nasilsiniz sekerler ?? :)))
neler yapiyorsunuz ?
Kısss bak hiç korkmuyoda bu kadar çatlağı selüliti olan kadın gelip beni yolar diye kötükedihüso
allan şişko gacısı gelmiş bize hava atıo işte:mymeka:
hoşgeldin ilkaycım nasılsın bebiş nasıl
hosbuldum kizlar tesekkür ederim hamd olsun bende iyiyim bebisle birelikte ...
selulit meselesine gelince mafoldumben bacaklarimda basladi selulit halbuki yuruyus te yapiyorum ben fazlada kilo almadim 5 kiloya yakin aldim :) ama malum ne yapalim dogumdan sonra spor yapacagim insallah bende karin selulit falan filan kalmaz :))
ama birsey benim bacaklarimdaki killar cikmiyor hehehehe yanliz gobegimde nasil tuylendim
SELÜLÜTÜ OLMAYAN GıRMESıN BU TOPıCEEE:roflol:
BENİMDE GÖBEMDE BAYA ÇIKMIŞTI AGDAYA GİTTİGİMDE ALDIRDIM KAYMAK GİBİ OLDUMalkisalkisalkis
SELÜLÜTÜ OLMAYAN GİRMESİN BU TOPİCEEE:roflol:
kızlar ben geldim dışarda biraz işim vardı yine dayanamadım tosunuma bi şeyler aldım braun un kulaktan ateş ölçerini aldım alt açma bezi aldım yastıklı bide battaniye takımı aldım eldivenli ayakkabılı bereli bi takım sonra resimlerini çeker gönderirrim ateş ölçeri 116 ya aldım iyimi sizce
güle güle giysin bebişin canım.
ateş ölçeri o kadar pahalı almana gerek yoktu bence. ezcaneden 5-6 liraya elektronik ateş ölçer alabilirdin. ben öyle yaptım. denedim de gayet sağlıklı ölçüyor.
o tüy olayı bende de aynı. bacağımdakiler çok yavaş uzuyor. ama göbeğim deli gibi kıllandı. krem süre süre besledim sanırım. beyaz tenliyim bi de siyah siyah çok kötü duruyor ya. tüy sarartıcı sürücem. iğrenç.
HERHAFTA SONU BACAKLARIMA MAKİNA VURUOM ÇIKMIŞMI ÇIKMAMIŞMI BAKMIOM Bİ DEMİN BAKIM UZATMAYI NE OLACAK
NAN ELAAA KAÇ KİLOSUN KIZIM SÖLE BAKIM HAVANI FISS EDERİM SENİN BAK:mymeka::jeyyar:
GÜlegÜle gİysİn bebİŞİn yasemİncİmmmmmmm ben bİlmİom fİyatlarıını hİÇ ateŞ ÖlÇerİn ya
kızlar ben geldim dışarda biraz işim vardı yine dayanamadım tosunuma bi şeyler aldım braun un kulaktan ateş ölçerini aldım alt açma bezi aldım yastıklı bide battaniye takımı aldım eldivenli ayakkabılı bereli bi takım sonra resimlerini çeker gönderirrim ateş ölçeri 116 ya aldım iyimi sizce
HERHAFTA SONU BACAKLARIMA MAKİNA VURUOM ÇIKMIŞMI ÇIKMAMIŞMI BAKMIOM Bİ DEMİN BAKIM UZATMAYI NE OLACAK
NAN ELAAA KAÇ KİLOSUN KIZIM SÖLE BAKIM HAVANI FISS EDERİM SENİN BAK:mymeka::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?