2009 Ekim Anneleri

hahahha saane kısım piyasa araştırması yapıom:dilcikar:

Hakikaten fiyatları iyi araştırmak lazım çok farklı fiyatlar veriyorlar ben haznedarda bir yere sordum 400 tl dedi sanki doğum yapıcam alt tarafı ultrasonlar bakacak

7. ayda gitmeyi düşünüyorum sen ne zaman düşünüyorsun sengözlerimebaksanab

canancım musyasun dedigi yeri düşünüom ben bakırköyde 150 tl imiş çokda güsel dedi daha araştırım tabi ama 100 den aşagı yok zaten 150 uygun yine bence fındıkzadede çokv ar böle yerler onlarada sorcam kısım 400 tl ne çüşşşş ohaa be yuhh diom:1shok: bende 7.ayımda gidicem temmuzda

yok bakmadım canım yorumuna ben inanmıom yazılanlara ya

ohh mis gibi kontrollerini olursun için rahat eder canım ne akdarmış samsunda 4 boyutlu ultrason fiyatı

valla hic sromadim ve niye ylaan diyim hic umrumda degil kac olursa olsun detayli görünsünde salgikli oldugunu tamamen söylesinlerde hele en cok videoya seviniyom ayyy kizim büyügünce görür kendini

Fatoşum doya doya seyret kızını videoda verecek değilmi evdede seyredersin ay ne güzell

evet canimyerimseniben

Meraklı ne yapacaksın ucuzsa samsunamı gidicenn

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

pzt gelsin hemenciikk..kızımı ösledim yaff..tam 5 hafta olcak pzt...detaylıya girmeyen kaldımı ayh benden başka

fatoşum herşeyine bakıolar tatlım için rahat etsin beynine bütün iç organlarına bacak kol ölçülerine aklnına gelen herşeyine bakıolar

Back
X