2009 Ekim Anneleri

[

saol pembemm oğlumun burnu akıyor :) yoksam iyi cnmm seninde bu hafta konrolün vardı nasıldı kızın ayrıntılıya girdin mi yoksam girecek mi opuyorumnanaktan

Yerim o minicik burnusunu canım benim.
Normal kontrol oldum canım çok şükür kızım iyiydi ayın 20. ayrıntılıya gireceğim canım

kıslar bide şu laf sokmaları bıraksak artık ben girmedim beni kimse farketmemiş felan çok gereksiz şeyler ya hiçde umurumda degil kim beni merak etmiş etmemiş bunlaramı takılcaz alla alla giirioz paylaşooz bişileri işte kim geldi kim gitti onun kayıtınımı tututoz neyse ya...

HAndan canım boşver ben artık öyle yazan mesajları okumuyorum bile neredeyse doğum yapacağız böyle mesajları görmek insanın canını
ister istemez sıkıyor boşver canım sende okuma

bugun bizi evlilik yıldönümümüz kıslar:asigim: 4 yılı bitirdik allahın izniyle :asigim:

Canım maşallah allah nice seneler huzurlu , sağlıklı bol çocuklu bir yaşam nasip etsin sizeee a.s.

teşekkür ederim kıslar aminnn darısı yeni evlilerin başına:1hug:

günaydın ilkaycım demir ilacı içiomusun vitamin felan , inş güsel çıkar şeker testin canım

hoho canim hava degisimide etkilemis olabilir , geceleri bende agzim acik uyumaya basladim sanki kapatinca nefes alamiyorum mirmirmirmir

ılkay günaydın canım az kalmış hadi güzel haberler gel inş.
Canım bende öyle geceleri uyuyamıyorum gündüzde saf gibi dolanıyorum ..

bendede nefes darlıgı var kıslar bebişler büyüdü için alıomuş böle derin nefes alamıom özellikle akşamları napalım geçicek bunlarda :ecrin_bebek:

handancim öncelikle esin ve bebeginle sana 4 yil degil bir ömür mutluluklar diyorum ALLAH im sevgi ve muhabbetinizi hic eksik etmesin tatlim

demir falan icmiyorum ama elevit kullaniyorum , icerisinde azda olsa demir var , bugun doktoruma sorayim belki birsey verir hamilelikte demir cok önemli

haklısın canancım boşverdim zaten bende artık görmezden gelicem:) teşekkür ederim tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

ay kıslar bi sürü yeni şekil gelmiş çok güsellerrrr :olmaz::sinifsinif::kedi::umursamaz::gitme:

teşekkür ederiz ilkaycım amin tatlım cümlemize inş saglıklı huzurlu ömürler versin rabbim eşlerimizle çocuklarımızlaopuyorumnanaktan

canım efet demir çok önemli içmen lazım ben hem elevit içiom hemde demir ilacı gyno ferro sanol içiom mutlaka söle ondan olaiblir halsizligin

tesekkür ederim kizlar sagolun , dun zaten detayli ultrasonda bebegimi gormustum yazmistim doktorum universite hastanesine yolladi beni orda gordum , bugunde seker yuklemem var kendim icip gidecem bu sure icinde birsey yemek icmek yasak :)
benim doktoru gorseniz cok sirin bir adam ama aceleci ben sorulari bitirmeden beni yollama telasinda :)

ama eleviti bırakabilirmiyim dicem dokttora bu gidişimde kilo yapıo sanki kıslar ya ben bu ilaca başladım biden kilo aldım sorucam bakalım gerek yoksa içmim ya

ilkay inşş test sonuçların güzel çıkar cnmm , senin dr aceleci ise sancın başladığı anda seni hemen doğurtur o zaman senin açındanda iyi olur hem di mi kaydirigubbakcemile3

ama eleviti bırakabilirmiyim dicem dokttora bu gidişimde kilo yapıo sanki kıslar ya ben bu ilaca başladım biden kilo aldım sorucam bakalım gerek yoksa içmim ya

eleviti kullan bence , kilo yapan daha cok demir ilacidir demir istahi aciyor diye biliyorum , ama elevit icerisinde gerekli olan hersey var kullan sonuna kadar

iştahım açılmadı ki ama ilkaycım hamilelikten önceki gibi yiyiorum hala sadece aralarda meyve yiyorum bide süt eksradan bu yemeye böyle kilo almamam lazım dı bende vitaminmi yaptı die düşündüm ya:uhm: ablamın doktoru eleviti kesmiş te çok kilo almışsın die ondan diidim

tesekkür ederim kizlar sagolun , dun zaten detayli ultrasonda bebegimi gormustum yazmistim doktorum universite hastanesine yolladi beni orda gordum , bugunde seker yuklemem var kendim icip gidecem bu sure icinde birsey yemek icmek yasak :)
benim doktoru gorseniz cok sirin bir adam ama aceleci ben sorulari bitirmeden beni yollama telasinda :)

gözün aydın canımŞenizbu şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılmalı..ben en son 1 haziranda girdim ultrasona doktorum 4 hafta sonra şeker yüklemesi yaptır sonuçları al da gel dedi..geç mi olur o zaman acaba:uhm:

ilkaycım senın seker yuklemen daha erken degılmı CADIARZU
handancım bebısınle kocişinle nıce mutlu yıllara canım Şeniz ben elevıt hıc kullanmadım gyno ferrosanal kullanıyorum sadece buzamana kadarda 23 olduk 5kılo aldım normal sanırım :utangac:

ilkay inşş test sonuçların güzel çıkar cnmm , senin dr aceleci ise sancın başladığı anda seni hemen doğurtur o zaman senin açındanda iyi olur hem di mi kaydirigubbakcemile3

:))) sagol tatlim insallah , doguma doktorum girerse kesin beni hemen dogurtur hehe insallah zamani vakti gelince fazla ugrasmadan hepimiz aninda dogururuz ekim gelecek ooooo daha ekime kac gun var ayy dusununce gunler hic gecmiyor gibi

Back
X