2009 Ekim Anneleri

Kızlar bu kilo olayına benim de çok canım sıkılıyor. Başlarda ne güzel kilo almadan idare ediyordum. Şimdi hem demir hapı, hem elevit, hem de magnezyum alıyorum. Bir de bol su. Derken al sana şimdiden 6 kilo. Doktor toplamda fazla olamsa da kısa zamanda çok aldığımı söyledi. Üfff ne yapacağız bu kiloları?

Handan bilemiyorum belki devam et der bende kesmedi ilacı ben 1 ayda aldım 8 kiloyu - toplam 10 kilo aldım gözüm korktu haliyle bu akşamdan itibaren yürümeyede başlıyorum ye ye otur bütüngün olacağı bu .

handancım yaw aplan dıkkat etsın dogum ıcın zorlanır yoksa :bbo:
kızlar sızın bebıslerınızde yukarılara vurmaya basladımı bu sabah sankı yukarılara vuruyo artık benımkı gobek delıgımın yukarılarına CADIARZU

handan ablana söyle rahat olsun bi arkadaşım 95 ile gebe kaldı boyda kısa yani neyse dr 100 ü geçmicez dedi hemen ilk aylar 97 lere çıktı ve elbette diyet yaptı 100ile bitirdi bol su içti ekmek hamur işi yemedi oğluda 4 kg doğdu bende hayret ettim ama bilki bebek napıp edip stoklardan besleniyo. 9 ay çıkartıp çok az kg alanların bile 3kg bebekleri oluyo yani. son aylar bebek elbette kg alacak ama annenin almasına gerek yok anlıcan.

hakılısın zezecim de ben boş kilodan korkuom yani benim arkadaşımda 20 kilo almıştı ama bebegi 2,5kg dogdu yani bebegim zayıf olurda ben boşuna şişerim die korkuom ondan almak istemiom

doğru diyon be gülüm..eşimin arkadaşı var,karısı 23 nisanda sezeryanla doğum yaptı..toplamda sadece ve sadece 9 kilo almış; kızı da 3.450 gr.doğdu maşallah..benim ilk bebeğim de aynı kilo da ve erkekti..ben boş kilo almışım yani..gerçi ben bu gebeliğimde biraz daha dikkat etmeye çalışıyom ama aldığım kiloları çok da kafama takmıyo..veririz Alimallah ben hırslıyımdır..öle kendini salmak yok:olmaz:

handan ablana söyle rahat olsun bi arkadaşım 95 ile gebe kaldı boyda kısa yani neyse dr 100 ü geçmicez dedi hemen ilk aylar 97 lere çıktı ve elbette diyet yaptı 100ile bitirdi bol su içti ekmek hamur işi yemedi oğluda 4 kg doğdu bende hayret ettim ama bilki bebek napıp edip stoklardan besleniyo. 9 ay çıkartıp çok az kg alanların bile 3kg bebekleri oluyo yani. son aylar bebek elbette kg alacak ama annenin almasına gerek yok anlıcan.

stoklardan beslenıyo he cok guldum :roflol::roflol:
benımkıde keske stoklardakını bıtırse kaydirigubbakcemile3
bızım komsu 6kılo almıstı bebegı 3kılo dogdu saglıklı beslenmek dıye ben buna derım kafamçokkarıştı gercı cok zor ya az kılo almak cokacimcoookcokacimcoook yemek yemek cok gozel cunku sırnaşık şey

hımm bunu anlatım canım çok saol güsel bi örnek oldu , ablam çok yedi yeme dedim bak sonra alman lazım dedim hamileyim yicem tabi bilmem de dedi ahanda böle oldu

doğru diyon be gülüm..eşimin arkadaşı var,karısı 23 nisanda sezeryanla doğum yaptı..toplamda sadece ve sadece 9 kilo almış; kızı da 3.450 gr.doğdu maşallah..benim ilk bebeğim de aynı kilo da ve erkekti..ben boş kilo almışım yani..gerçi ben bu gebeliğimde biraz daha dikkat etmeye çalışıyom ama aldığım kiloları çok da kafama takmıyo..veririz Alimallah ben hırslıyımdır..öle kendini salmak yok:olmaz:

inş bizimde meleklerimiz besleniodur bol bol bizden canım ya 3 kg dogsun gene yeter bana yani

buketcim ablamda benimle aynı 1 hafta büyük sadece

kıs canannnnnn 1 ayda 8 kiloyu nası aldın kuzum sen kıyamam sana masa başı iş bizi mahfedio bende sen gibiyim işte :gitme:

handancım ben sitem falan etmedim sana kayıt tut diyende olmadı sadece biraz takılmak istedim ama sende gereksiz alınganlıklar yapıyorsun eşinle sana daha nice yılalr dilerim

masa başı işi kesinlikle bende suçu işimde buluyorum dosyalama yemek ve wc harici kalktığım yoksenağlama öyle bi alıştımkiakşa yürümeye eriniyom eşim dışarı çıkalım demesin diye gözüne bakıyom

yürümemiz lazım fatımacım çok hereketsiz kalıoz ya ben 30 dk kalkıom wc gidim su alım felan bi dolanıom ama yetrli degil tabi :( öglen yemeginden sonra 5 kat merdiven çıkıom ne bilim akşam yemeginden sonra evin koridorunda 10 tur atıom hemen oturmuom ama gördügün gibi genede kilo gelio yani

buketcim ablamda benimle aynı 1 hafta büyük sadece

kıs canannnnnn 1 ayda 8 kiloyu nası aldın kuzum sen kıyamam sana masa başı iş bizi mahfedio bende sen gibiyim işte :gitme:

Anlamıyorum nasıl olurda bukadar fazla alabildim acaba tartılarımı bozuktu. görünürde çok fazla birşeyim yok çünkü :olmaz: nereye aldım bu 8 kiloyu anlamıyorum

canan ya 1ayda 8kılo alınca catlamadımı bıyerlerın :1ninca:

Çatlağım yok sadece biraz selülitim oldu :kedi:

hıc mıdesı bulanmadı yedıkce yedı yedıkce yedı annemde ye ıkı canlısın kafasıyla yedırdı oda yemem demedı şişti boyle kafamçokkarıştı60 kılodan 93kıloya cıktı sımdı ıkıncıyı dogurdu ondada 90 la hamıle kaldı 100le dogurdu :1ninca: sımdı dedıgıne gore 83kıloymus cok zorya vucudunu korumak
5kılo aldım bı 5kılo daha alsam benden ıyısı yok ınsallah fazla almam bundan sonra

Back
X