Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buketcim ablam 16 kilo almış toplamda canım çooookk fazlaaalmaz::bbo:
hakılısın zezecim de ben boş kilodan korkuom yani benim arkadaşımda 20 kilo almıştı ama bebegi 2,5kg dogdu yani bebegim zayıf olurda ben boşuna şişerim die korkuom ondan almak istemiom
handan ablana söyle rahat olsun bi arkadaşım 95 ile gebe kaldı boyda kısa yani neyse dr 100 ü geçmicez dedi hemen ilk aylar 97 lere çıktı ve elbette diyet yaptı 100ile bitirdi bol su içti ekmek hamur işi yemedi oğluda 4 kg doğdu bende hayret ettim ama bilki bebek napıp edip stoklardan besleniyo. 9 ay çıkartıp çok az kg alanların bile 3kg bebekleri oluyo yani. son aylar bebek elbette kg alacak ama annenin almasına gerek yok anlıcan.
aynen hohocum bide şişioz sanırım bende çok su içiyorum oda şişirirmi acaba
handan ablana söyle rahat olsun bi arkadaşım 95 ile gebe kaldı boyda kısa yani neyse dr 100 ü geçmicez dedi hemen ilk aylar 97 lere çıktı ve elbette diyet yaptı 100ile bitirdi bol su içti ekmek hamur işi yemedi oğluda 4 kg doğdu bende hayret ettim ama bilki bebek napıp edip stoklardan besleniyo. 9 ay çıkartıp çok az kg alanların bile 3kg bebekleri oluyo yani. son aylar bebek elbette kg alacak ama annenin almasına gerek yok anlıcan.
doğru diyon be gülüm..eşimin arkadaşı var,karısı 23 nisanda sezeryanla doğum yaptı..toplamda sadece ve sadece 9 kilo almış; kızı da 3.450 gr.doğdu maşallah..benim ilk bebeğim de aynı kilo da ve erkekti..ben boş kilo almışım yani..gerçi ben bu gebeliğimde biraz daha dikkat etmeye çalışıyom ama aldığım kiloları çok da kafama takmıyo..veririz Alimallah ben hırslıyımdır..öle kendini salmak yoklmaz:
buketcim ablamda benimle aynı 1 hafta büyük sadece
kıs canannnnnn 1 ayda 8 kiloyu nası aldın kuzum sen kıyamam sana masa başı iş bizi mahfedio bende sen gibiyim işte :gitme:
canan ya 1ayda 8kılo alınca catlamadımı bıyerlerın :1ninca:
buketcim ablamda benimle aynı 1 hafta büyük sadece
kıs canannnnnn 1 ayda 8 kiloyu nası aldın kuzum sen kıyamam sana masa başı iş bizi mahfedio bende sen gibiyim işte :gitme: