2009 Ekim Anneleri

ilkaycım canım benim güzel dileklerin için tşk ederim yine bir gün yavrularımıza kavuşmamıza az kaldı rabbim izniyle sorunlar elbette oluyor hayatımızın her döneminde ama bu dönemlerde daha bi hassas oluyoruz sanırım herkese günaydın hayırlara vesile olan bi cuma günü olur inş. hepinizi öptüm a.s.

kızlar günaydın nabersinizi bakalım candyelif, ffk, zeyno55, _ocean_06 konuşmuyonuz meleklerinizi mi doyuruyorsunzu yoksa

bugün bi hareket yok canım daha senin meleğin nasılkaydirigubbakcemile5

benimkide sabahtan bi debelendi heralde anasına günaydın dedi benim canım kızım o kadar . daha bi şey yok bakalı. dün çok güzeldi cnm ya nerdeyse bütün oynadı yaramazım benim. ama bu haftalara hareketleri tutarsız olurmuş. oynamadığı zaman bi endişeleniyorum ki sorma cnm yaaaa

aynen canım ya bende öyle herhalde anasını duyuyor kımıldıyor bazen sositososito

yarın 4 boyutluya giricem dua edin kızlar paşamda bi şey çıkmasın 12 de giricem sizede haber verirrim ahh bi yarın olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…