merhaba diyecem topik ama kimseler yok bu saatte dogal olarak herkes uykuda , ekim anneleri olarak binlerce sayfa doldurmusuz , herbirimiz farkli yerlerden baglaniyoruz ve ayni sayfada bulusuyoruz düsününce binlerce km mesafe var ama tek tusla görsel olmasa dahi yazilara hayatimizin en anlamli dönemini burada birlikte paylasiyoruz , bir yandan mutluluk bir yandan endiseler sorunlar , gunluk yasadigimiz fiziksel ve ruhsal degisimler , hepsi tek bir gun icin ve dünya ya gelecek yeni bir ömür icin , zaman gecmek bilmiyor kendi adima halbuki sabri ögrenmis sayiyordum kendimce , oysa simdi daha bir sabirsizlaniyorum buyuk korkular icindeyim hep ne olacak nasil olacak ne zaman olacak , ama mutlaka olacak hayirlisini istiyorum kendim ve herkes adina yarini hic bilemiyoruz , asla pesimist degilim optimist ve daima gulumsuyorum ,çünkü ALLAH çok büyük bunu yüreginde hissedince insan ve ona sigininca ondan gelen herseye raziyiz sükür bugunde bitti yarin yeni bir gun insallah , ve yine saglik yine nese belki huzun ve sorunlar hepsi burda birarada olacak iyi geceler ...
ve günaydin hayirli sabahlar ilk acan arkadasimiza ....
en güzel anne adayları hepinize günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallahhhhh
günaydın laracım nasılsınhihoyyyt
günaydın kızlar ...
yok canım ben daha kahvaltı yapmadım ki... ama çok acıktım.......
sağol cnm sen nasılsın bebiş nasıl uyandı mı bakalım
bugün bi hareket yok canım daha senin meleğin nasılkaydirigubbakcemile5
benimkide sabahtan bi debelendi heralde anasına günaydın dedi benim canım kızım o kadar . daha bi şey yok bakalı. dün çok güzeldi cnm ya nerdeyse bütün oynadı yaramazım benim. ama bu haftalara hareketleri tutarsız olurmuş. oynamadığı zaman bi endişeleniyorum ki sorma cnm yaaaa
laracım karnı doyduya kımıldamaya başladı sanırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?