- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasemincim geçmiş olsun cnm...
kendini üzme, nöbetçi olman kötü olmuş bugün senin yerine başkası kalamazmı?
akşam mesai bitince hiç olmassa ayaklarını başka sandalyeye uzatıp dikersin cnm...
bende dün kızımın hareketlerini hiç hissedemedim, bugünde bişey yok şuana kadar, endişeliyim...
geçmiş olsunnnn...günaydın kızlar nasılsınız ben bugün hiç iyi değilim akşam ne uyuyabildim ayaklarım çok ağrıyor bugün nöbetçiyim ve sabaha kadar ağladım gözlerim şişti
biz iyiyiz çok şükür dün doktordaydık herşey yolunda Allah'ıma şükürler olsun
yasemincim geçmiş olsun cnm...
kendini üzme, nöbetçi olman kötü olmuş bugün senin yerine başkası kalamazmı?
akşam mesai bitince hiç olmassa ayaklarını başka sandalyeye uzatıp dikersin cnm...
bende dün kızımın hareketlerini hiç hissedemedim, bugünde bişey yok şuana kadar, endişeliyim...
günaydın herekeze kızlar nasılsınız
bende dün dopplere gittim skk. doktor şimdilik iyi dedi. ağzından cımbızla laf alıysun zaten hiç göstermedi bile. neyse sağlıklı olsunda sonuçları aldım kendi dktoruma götürücem haftaya
kilosunu boyunu öğrenemedim.
sizlerde nevar ne yok.
kızlarr yenii göbüşümüü koydummkaydirigubbakcemile2
biz iyiyiz çok şükür dün doktordaydık herşey yolunda Allah'ıma şükürler olsun
günaydın herekeze kızlar nasılsınız
bende dün dopplere gittim skk. doktor şimdilik iyi dedi. ağzından cımbızla laf alıysun zaten hiç göstermedi bile. neyse sağlıklı olsunda sonuçları aldım kendi dktoruma götürücem haftaya
kilosunu boyunu öğrenemedim.
sizlerde nevar ne yok.
geçmiş olsunnnn...
ooh gösün aydın çiçekk..maşallah kuzuna..
dilimde tüy bitti hergün hissetcez die bişiy yok diyee diyeee
:mymeka: :mymeka:
bilioss..çoktan gördük te yorum bilem yasdıkknaniknanik
ayhhh ne hızlı hatunsun vesselammkaydirigubbakcemile3
elam göbükün pek bi şeker olmuş benim o kadar yok iç karnım geniş galiba zemuszemus
ANG€L;7481329 .!.:günaydın kızlar herkesezemuszemus
elam göbişin kocaman olmuş ve çok şeker.maşallah bebişinede sanada.
yasemin cnm sanada çok geçmiş olsun.nie o kadar ağırdıki ayakların?sabaha kadar ağladım diyosun.sordunmu doktoruna?