Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın şimdik şekerlerim hamile kaldığımda 49 kilocuktum (ahhh ahhhh) sonra yavaş yavaş almaya başladım aldım aldım aldım yarım dünyadan azcık daha büyüktüm hergün mantı makarna (üçer tabak ) her hafta dışarda yemek çikolata tatlı v.b yedikçe şiştim doğuma girdiğimde 80 kiloyu tamamlamıştım herkes bana acıyarak bakıyodu ayaklarım falan 4 tane oluyodu:çok üzgünüm: doğumdan çıktım 70 falandım herhalde geçmiş gün tam hatırlayamıyom ama en son 60 a kadar düştüm 62 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim sonra verdiğimi aldım şuan 67 kiloyum 5 kilo aldım gayet mutluyum ama hiçç yemek yemiyomm
okadar kilo artisina karnin nasildi peki?cok fazla catlak falan olustumu?dogum sonrasi toparlandimi karnin?
Hmmm 10 kilon gitmiş dogumdan sonraa 10 kiloda sen vermişsin şimdi cok az almıssın
inş. bebişinden sonra ilk hamiş oldugun kilolarda olursun gene :)) tabii bizdee
pembiş benimki beklemio klozetin üstünde fln:jeyyar:
ben de hep gündüs giriyorum duşa kocim yokken..çok büyük diil duşakabin kaymam herhal yani inşallah :)
bakın şimdik şekerlerim hamile kaldığımda 49 kilocuktum (ahhh ahhhh) sonra yavaş yavaş almaya başladım aldım aldım aldım yarım dünyadan azcık daha büyüktüm hergün mantı makarna (üçer tabak ) her hafta dışarda yemek çikolata tatlı v.b yedikçe şiştim doğuma girdiğimde 80 kiloyu tamamlamıştım herkes bana acıyarak bakıyodu ayaklarım falan 4 tane oluyodu:çok üzgünüm: doğumdan çıktım 70 falandım herhalde geçmiş gün tam hatırlayamıyom ama en son 60 a kadar düştüm 62 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim sonra verdiğimi aldım şuan 67 kiloyum 5 kilo aldım gayet mutluyum ama hiçç yemek yemiyomm
Ben de uzanıcam tekrar kızlarr a.s. optumm
Elif Allah korumus daha cok dikkat et canımm hemen iyileşir ayaga kalkarsın inş.
inş.:Saruboceq:ama hiç sanmıyorum 50 li kiloları görsem yeter bana
29+2 yim bugun canım ,bak o daha iimiş kim daha çabuk vercek yarışı yapalımkaydirigubbakcemile3sen kac haftaliksin? aman yarisma benler bosver fazla kilo iyi deil biz senle dogum sonrasi kim cok kilo vericek diye yarissak :roflol:
Handan müdürüm dışarı çıkmıştı şeftali getirmiş yermisin zemuszemus
o zaman o yokken banyo yapman daha sağlıklı senin için :jeyyar:
.
Ben de uzanıcam tekrar kızlarr a.s. optumm
Elif Allah korumus daha cok dikkat et canımm hemen iyileşir ayaga kalkarsın inş.
zuzum kaymayan bir terlik giymeden girmeyelim bence banyoyaa
ıslak ayaklarla iş yaparkende dikkat ediyorum benn Allah esirgesin nolur nolmazz
Ben uzanıcam ama :))) gidemiyorm
çalışan analar size bi sorum olacakCADIARZU
şimdi ben 4 ay doğum izni + 6 ay ücretsiz izin kullanmak istiyomyaa, 6 aylık ücretsiz izin kullandığım dönemde sigortam yatmaz dimi? peki o arada beni işten çıktımı gösterecekler? yani ben şimdi 9 senedir ordayımya girdi çıktı yaparlarsa tazminatım yanar, bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı???
okadar kilo artisina karnin nasildi peki?cok fazla catlak falan olustumu?dogum sonrasi toparlandimi karnin?
tahaammm o kadar kiloya ilk begegin kaç kilo dogdu canım ?
zuzum kaymayan bir terlik giymeden girmeyelim bence banyoyaa
ıslak ayaklarla iş yaparkende dikkat ediyorum benn Allah esirgesin nolur nolmazz
Ben uzanıcam ama :))) gidemiyorm
Canım benim duşakabinimde ufaktı ama ben düştüm şimdi korkuyorum haliyle sen yinede dikkat et inş. kazasız belasız tamamlarız hamileliğimizi.
:kedi::kedi:herkes benden 4-5 kilo beklerken ben 3.250 gr cık nurtopu gibi bi oğlan çıkarttımopuyorumnanaktan onada şükür amma 1 ayda 6 kilo oldu naberrr?????