2009 Ekim Anneleri

inşallah zamanında gelirler tatlım öle merak ediyorum ki içimdeki kıpırdayan meleğimi elimden gelse hergün ultrasona gitcemm neyseki bu aydan sonra 15 de bir konrole gitcezz daha sık görcezz

aranızda yürüyüşe çıkan var mı?ben bugün ilk kez biraz uzun ve tempolu yürüdüm göbiş çok gerildi tabi bebişte yoksa bana mı öle geldi? yürüyüşe cıkan var mı bnm gibi düşünen,hisseden? bn de mi gariplik varCADIARZU

çok yormasaydın canımmm kendini bende cıkıyorum arada yuruyuse arkadasla.. yoruldugumda gergin hissediyorm gobegimi

biz biraz kocişle yürüyüp gelelim gece görüşelim naloşummmmmmmmmm öpüyorum seni ve güzeller güzeli kızını

kızlar mrb nasılsınız herkeslerr iyidir işallah
benim bulantılarım baş dönmelerim başladı
ilk aylarda böyle şeyler yaşamadım hiç
kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor ,
artık korkmaya başladım haftaya doktor günüm merkal bekliyorum o günü

ii valla naloşummm eşim kaza yaptıı işte onla oturuyoz kafa dağıtmnaya gittik geldik naloşumm ösledimm sizi çoook napıyo güzelller güzeli kızın biz dorayla yüzdük geldik denizi çok sevdi benim oğlumm opuyorumnanaktan

tahammmmm opuyorumnanaktan bizde bişi yok allahtann

canım benim geçmiş olsun .dora bebği öpüyoruz nohutumlaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım a.s.
aynı sorun bende de var hergun olmuyor bende ama bulantılarım halsizligim oluyorr ilk aylarda bende bu kadar yasamamıstım :( kasık agrısı bel agrısı cok oluyor

kızlar bugün benim ebbegim dogru dürüst hareket etmedi acab bişimi var yorulmadımda yattım geneldeee dinlendim tatlıda yedim ama ço kaz hareketi

kızlar mrb nasılsınız herkeslerr iyidir işallah
benim bulantılarım baş dönmelerim başladı
ilk aylarda böyle şeyler yaşamadım hiç
kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor ,
artık korkmaya başladım haftaya doktor günüm merkal bekliyorum o günü

arada bnde de oluyor ama bu aralar kasılmalar ve bacaklarımda kramplar oluyor.doktoruma kasıklardakı kasılmaları sormustum vücut kendını doğuma hazırlıyomus yavas yavaşkafamçokkarıştızemuszemus ama sen yınede sor doktoruna cnma.s

sormayın kızlar ben ilk 4 ay cok çektim ve son 2 haftadır yine bulantılar başladı ve bugun sabah istifra ettim kabus geri dönüyo sanırım :umursamaz:

Son düzenleme:
musyas arada benim bebişte oyle oluyor bazen cok hareketli bazen cok az hareket ediyor

Kızlar iyi aksamlar size biz yemek yicezz opuyorz sizi opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize ben geldim uzun bir aradan sonra...
zemuszemus
Yalovada tatildeyiz ve ben de özledim, hazır iş falan da yok, foruma bi bakayım ne zamandır kimler ne alemde diye dedim :)

Burda hava, deniz, herşey çok gzel maşallah. Üç gündür de yüzyorum günde iki sefer olmak üzere. Yavruşumla beraber su kuşu olduk artık neredeyse :)
:emir_bebek:

kızlar yukarıda yürüyüşle ilgili bişey sormustum b, bakarmısınız?

Tatlım alışkın değilsen yürüyüşe, biraz da fazla kaçırdıysan kasabilir. Accık dinlen. Şikayetlerin azalacaktır inşallah yerimseniben

aranızda yürüyüşe çıkan var mı?ben bugün ilk kez biraz uzun ve tempolu yürüdüm göbiş çok gerildi tabi bebişte yoksa bana mı öle geldi? yürüyüşe cıkan var mı bnm gibi düşünen,hisseden? bn de mi gariplik varCADIARZU

çok yormasaydın canımmm kendini bende cıkıyorum arada yuruyuse arkadasla.. yoruldugumda bende gergin hissediyorm gobegimi

Ben cvp yazmıstım canım sana ..cok yorma bence kendini

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize ben geldim uzun bir aradan sonra...
zemuszemus
Yalovada tatildeyiz ve ben de özledim, hazır iş falan da yok, foruma bi bakayım ne zamandır kimler ne alemde diye dedim :)

Burda hava, deniz, herşey çok gzel maşallah. Üç gündür de yüzyorum günde iki sefer olmak üzere. Yavruşumla beraber su kuşu olduk artık neredeyse :)
:emir_bebek:

Tatlım alışkın değilsen yürüyüşe, biraz da fazla kaçırdıysan kasabilir. Accık dinlen. Şikayetlerin azalacaktır inşallah yerimseniben

hoşgeldinn canımmm ohh ne guselll siz denize giriyorsunuz bizim denizimiz cok pisss girilmiyr sadece izlemeye gidiyrm denizi :çok üzgünüm:

Ben kactımmm acıktıkk optummm

oh şükür iki tekme attı yattımda korktum yoksa ya doktor 10dan az tekme atarsa heme ngel demişti çünkü saymadımda bugünn hiç

Back
X