Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii valla naloşummm eşim kaza yaptıı işte onla oturuyoz kafa dağıtmnaya gittik geldik naloşumm ösledimm sizi çoook napıyo güzelller güzeli kızın biz dorayla yüzdük geldik denizi çok sevdi benim oğlumm opuyorumnanaktan
tahammmmm opuyorumnanaktan bizde bişi yok allahtann
kızlar mrb nasılsınız herkeslerr iyidir işallah
benim bulantılarım baş dönmelerim başladı
ilk aylarda böyle şeyler yaşamadım hiç
kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor ,
artık korkmaya başladım haftaya doktor günüm merkal bekliyorum o günü
kızlar bugün benim ebbegim dogru dürüst hareket etmedi acab bişimi var yorulmadımda yattım geneldeee dinlendim tatlıda yedim ama ço kaz hareketi
kızlar yukarıda yürüyüşle ilgili bişey sormustum b, bakarmısınız?
aranızda yürüyüşe çıkan var mı?ben bugün ilk kez biraz uzun ve tempolu yürüdüm göbiş çok gerildi tabi bebişte yoksa bana mı öle geldi? yürüyüşe cıkan var mı bnm gibi düşünen,hisseden? bn de mi gariplik varCADIARZU
çok yormasaydın canımmm kendini bende cıkıyorum arada yuruyuse arkadasla.. yoruldugumda bende gergin hissediyorm gobegimi
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize ben geldim uzun bir aradan sonra...
zemuszemus
Yalovada tatildeyiz ve ben de özledim, hazır iş falan da yok, foruma bi bakayım ne zamandır kimler ne alemde diye dedim :)
Burda hava, deniz, herşey çok gzel maşallah. Üç gündür de yüzyorum günde iki sefer olmak üzere. Yavruşumla beraber su kuşu olduk artık neredeyse :)
Tatlım alışkın değilsen yürüyüşe, biraz da fazla kaçırdıysan kasabilir. Accık dinlen. Şikayetlerin azalacaktır inşallah yerimseniben