ooo slm kısslar bugün maasallah kalabalık burası:)))) BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM :))) HADİ KUTLAYIN:))))zemuszemus
iyikiiii doğğğğğğğğdunnnnnnnn selllllllllllduşşşşşşşa.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo slm kısslar bugün maasallah kalabalık burası:)))) BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM :))) HADİ KUTLAYIN:))))zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kısım geçen gün 17 ye çıktı ama naberrrkaydirigubbakcemile3 hem ii diosun hem düşük olması mineral felan diosun kıs oda ii degilmiş o zaman:)) bende çok kötü olunca tuzlu ayran içiorum geçen 7-4 oldu gözlerim kaydıkaydirigubbakcemile3 sıcaklardan düşüo sanırım aman yüksek olmasında düşsün razıyım zaten inşallah hep böle olur canımopuyorumnanaktan
Aaaa kıs neden yükseldi bişeye mi üzüldün stres mi yaptın?:1shok: Geçmiş olsun:çok üzgünüm:
Sıcaktan düşüyormuş evet. Nefrolog bana tansiyon hastası olmam için sürekli yüksek tansiyonla dolaşmam gerektiğini söyledi. Benim de hep düşük seyredince ve yapılan testlerim de temiz çıknca, panik krizi geçirmişsiniz siz kafanızı dağıtın bebeğinizle ilgili planlar yapın psikolojik ilaçlara zorunlu bırakmayın bizi dedi kaydirigubbakcemile3 Önümüzdeki haftalarda 15-10 gibi tansiyonlar görürsek endişelenmemiz gerekecek. 14-9a kadar yükselmesi normalmiş üstü zararmış eğer yükselirse de, zaten 1 ilaç veriyoruz onu da kontrol altına alırız dedi dr.um.
Allahımın izniyle sağlıkla haftasında doğuracaz inşallah hepimiz bebişlerimizi:Saruboceq:![]()
selam kıslarrrrrrrrrr tünaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
fatoşum lalimm hoşbulduk cannarım..midem kaynıo alew alew yanıo resmen..hiiç hoş diilim..zilli kızımdan da acaip tepikler yiyorum tam dik duruyo herlde göğsümün altı batı oturuncak bi de aşşaya iyi sallıyo tepikleri.. :kedi: uzanıyorum o yüsdennn
ooo slm kısslar bugün maasallah kalabalık burası:)))) BUGÜN BENİM DOGUM GÜNÜM :))) HADİ KUTLAYIN:))))zemuszemus[/QUOT DOĞUMGUNUN KUTLU OLSUN CANNNNIIIIIII.a.s.
tünaydin papatyam a.s.
gunaydin kizlar...
hatunlar temmuzun 22 sindeyiz temmuz annelerinden dogum yapmayan 7 kisi kalmis baktiniz mi bilmiyorum ama cogu 38.haftasinda dogum yapmis sanirim bizde oyle olacagiz :)