Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sizin gobeklerinizin buyudugunu gorunce cok mutlu oluyom elam..hemde nasil mutlu oluyorum anlatamam :))))))))))))))))):roflol:
elifçim sakın aynlış anlama ama madem antalya ya tatile gideceksin neden bu kadar geçe bıraktın antalya şu anda yanıyo. buradan biliyorum fethiyeyle antalyanın havası hemen hemen aynı ki antalya daha da nemli ve basık bi havaya sahip. doktorunla konuştunmu bu sıcakta gidecdek olmanı. bak ben evden dışarı adım atamıyorum. çıkınca bile çok kötü oluyorum..
kaydirigubbakcemile3 delüm benim sanki çok göbenn vardaananiknanik
yaaa pempem bende hiç ölçmedimm, nasıl ölçcem kıss göbeğin üstünden demii...
ayy bi heveslendim ölçim diye burda metre yok cetvelle olurmukikaydirigubbakcemile3
akşam kocişe ölçtürim yanılma payı olmasınkaydirigubbakcemile3
Amazonnn saklanma orada görüyorum seni senin göbişin kaç ölç bakımm
ahhh gel bide bana sor :gitme: cok agir hissediyorum kendimi cok tombis, sisko, hantal ve..............................boyle gidiyor iste:gitme:
Cetvelmi :roflol: :roflol: olur olur bir dene bakayım
Nann çok zevkli oluyor 65 ile başlamıştım ölçmeye 99 olmuş şimdi çok eğlenceli oluyor
amazon ne zaman gitcen asiyeye bidaha
heya pempem nie böle gazman gibi olduk acaba
ahhh gel bide bana sor :gitme: cok agir hissediyorum kendimi cok tombis, sisko, hantal ve..............................boyle gidiyor iste:gitme:
Cetvelmi :roflol: :roflol: olur olur bir dene bakayım
Nann çok zevkli oluyor 65 ile başlamıştım ölçmeye 99 olmuş şimdi çok eğlenceli oluyor
hhaahahhaha ay siz göbişmi ölçüyonuz ben de tansiyon ölçüyonuz sanıyorum yaa salaklığım tuttu. du bakim ölçiim.
97 cm.pempeem.
oysaki herkes gbekleriyle ne kadar barisik dimi:roflol: ama bende icimde yavrumun oldugunu dusununce orasi onun yuvasi diyorum mutlu oluyorum handanim yaa...hele o minicik ayaklariyla tekmeyelince sigamiyormu acaba benim minik kusum diyorum uzuluyorum..o an opup oksayip koklayasim geliyor onu inan..ayaciklarindan opmek istiyorum benonu yaaa....senağlamaalbenden de o kadaermafoldumben
ay bende ölçecem akşam çok merak ettim
3 hafta sonra gel demişti kuşum. 7 Ağustos' ta gidicem. sana kaç hafta sonra gel dedi?
hhaahahhaha ay siz göbişmi ölçüyonuz ben de tansiyon ölçüyonuz sanıyorum yaa salaklığım tuttu. du bakim ölçiim.
97 cm.pempeem.
ay bende ölçecem akşam çok merak ettim
bende 65 le basladimkaydirigubbakcemile5
yokk ajkımm oğluşunu düşün göbüş büyüsünki oda büyüsün demiyerimseniben
ayy zevklidir kızz hep ölçim diyodum ama unutuyom, du bu akşam ölçimyerimseniben
sıcaklardandır amazoncumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 delü kızzz
bunca zaman ölçmediğin hata o göbek ölçülmezmi beeee :lepi:
kaydirigubbakcemile5 aynı gidiyoruz kaçta duracağız acaba. çok merak ediyorum.