2009 Ekim Anneleri

elifçim sakın aynlış anlama ama madem antalya ya tatile gideceksin neden bu kadar geçe bıraktın antalya şu anda yanıyo. buradan biliyorum fethiyeyle antalyanın havası hemen hemen aynı ki antalya daha da nemli ve basık bi havaya sahip. doktorunla konuştunmu bu sıcakta gidecdek olmanı. bak ben evden dışarı adım atamıyorum. çıkınca bile çok kötü oluyorum..

CANIM TATAİL REZERVASYONUNU ŞUBATTA YAPMIŞTIM ERKEN REZERVASYONDAN YARARLANAYIM DİYE YANİ HAMİLE OLDUĞUMU BİLE BİLMİYORDUM..DOKTORUMLA DA KONUŞTUM GİDEBİLİRSİN DEDİ.. SADECE SAAT11 İLE 17 ARASI GÜNEŞE ÇIKMA DEDİ OKADAR..:emir_bebek:

yaaa pempem bende hiç ölçmedimm, nasıl ölçcem kıss göbeğin üstünden demii...
ayy bi heveslendim ölçim diye burda metre yok cetvelle olurmukikaydirigubbakcemile3
akşam kocişe ölçtürim yanılma payı olmasınkaydirigubbakcemile3

Cetvelmi :roflol: :roflol: olur olur bir dene bakayım
Nann çok zevkli oluyor 65 ile başlamıştım ölçmeye 99 olmuş şimdi çok eğlenceli oluyor

ahhh gel bide bana sor :gitme: cok agir hissediyorum kendimi cok tombis, sisko, hantal ve..............................boyle gidiyor iste:gitme:

yokk ajkımm oğluşunu düşün göbüş büyüsünki oda büyüsün demiyerimseniben

Cetvelmi :roflol: :roflol: olur olur bir dene bakayım
Nann çok zevkli oluyor 65 ile başlamıştım ölçmeye 99 olmuş şimdi çok eğlenceli oluyor

ayy zevklidir kızz hep ölçim diyodum ama unutuyom, du bu akşam ölçimyerimseniben

hhaahahhaha ay siz göbişmi ölçüyonuz ben de tansiyon ölçüyonuz sanıyorum yaa salaklığım tuttu. du bakim ölçiim.
97 cm.pempeem.

sıcaklardandır amazoncumkaydirigubbakcemile3

albenden de o kadaermafoldumben
oysaki herkes gbekleriyle ne kadar barisik dimi:roflol: ama bende icimde yavrumun oldugunu dusununce orasi onun yuvasi diyorum mutlu oluyorum handanim yaa...hele o minicik ayaklariyla tekmeyelince sigamiyormu acaba benim minik kusum diyorum uzuluyorum..o an opup oksayip koklayasim geliyor onu inan..ayaciklarindan opmek istiyorum benonu yaaa....senağlama
ay bende ölçecem akşam çok merak ettim

ben tahminde bulundum senin gobusle ilgili gordunmu 110 olabilir dedim;;Daha azda olabilir ama fazla olamaz:olmaz:...

hhaahahhaha ay siz göbişmi ölçüyonuz ben de tansiyon ölçüyonuz sanıyorum yaa salaklığım tuttu. du bakim ölçiim.
97 cm.pempeem.

kaydirigubbakcemile3 delü kızzz

ay bende ölçecem akşam çok merak ettim

bunca zaman ölçmediğin hata o göbek ölçülmezmi beeee :lepi:

bende 65 le basladimkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 aynı gidiyoruz kaçta duracağız acaba. çok merak ediyorum.

yokk ajkımm oğluşunu düşün göbüş büyüsünki oda büyüsün demiyerimseniben

ayy zevklidir kızz hep ölçim diyodum ama unutuyom, du bu akşam ölçimyerimseniben

sıcaklardandır amazoncumkaydirigubbakcemile3

evet canim dusununce cok mutlu oluyorum zaten o an 100 kiloda olsam umrumda olmayacak gibi oluyor hatta....sonra geciyor tabi..100 kilo olmak istemem...sırnaşık şey

yaaa ben kızımı çok özledim bu salak dr. niyee 1 ay sonrasına hatta 1ayı 3 gün geçeye randevu verdi:gitme: gel 17 ağustoss gelllkaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 delü kızzz

bunca zaman ölçmediğin hata o göbek ölçülmezmi beeee :lepi:

kaydirigubbakcemile5 aynı gidiyoruz kaçta duracağız acaba. çok merak ediyorum.

yok benim kilom degil bel cevrem 65 di kilom 62 idi..senin kilonla aynimi kilolarimiz simdi..:uhm:

Back
X