Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canin tatlimi cekti ???canim azar azar yersin bisey olmaz birden 10 tane falan yeme benim gibi sakin haalmaz:
ujjbulduk kizlar merciii
ivitt dandanimmm son günümmmmmmmmmmmmm yujpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bittiiiii bunlarin suratini daha görmicem en fazla müdürünkini görmiceme seviniyom vallaaa
cukulatalı browne mi ne vardııı ben onu cok begenmiştim hangisiydi o goremedim tariflerdee
ayyy mehay yemek tariflerine bende baktım şekerpareden ve makarna salatasından bide mercimek köftesinden bide börekten cnm çok çekticokacimcoook
yidim iste ettim bir hata...:gitme:çok güsl görünüo çokda severim:kedi: 10 tane yiyemem nan bi anda nası yedin:1shok:
yok yok canım korkma. hormonların etkisinden oluyor bu durum. bel-kalça-kuyruk sokumu kemikleri iyice gevşiyor. bebişine birşey olmaz. hatta bu yüzden paytak paytak yürürmüş hamişler.
ben maydonoz olmayı seviyom belki.. :sinifsinif:
valla benim de geliyo..
valla az önce ben de bakmıştım , evde irmik yok vazgeçtim sona. yapçam bi ara ama.
amazon kaldır koca götünüde git al irmikdelikafadulden
baska neyden cekti??bide neyden bide neyden soylee nolurrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy canim yaaa uzgunum seni unuttuk:çok üzgünüm:galiba ben acıktımmkaydirigubbakcemile3
yaa ama tatlı bi hoş yaptı beni yemememde lazım şeker olayıımafoldumben
öffff tamam kaldırcam totomu azcık güneş gitsin diye bakıyom ya çok terliyorum oturduğum yerde. hafif bir pasta yapmak istiyorum kolay bi tarif arıyorum bakalım...
ben cikolatali browni yapmadim canim baska tariflerde gormussundur...
galiba ben acıktımmkaydirigubbakcemile3
yaa ama tatlı bi hoş yaptı beni yemememde lazım şeker olayıımafoldumben
Kızlarr 5000.inci sayfamız hayırlı uğurlu ola:hooray::hooray::hooray:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoookayyy mehay yemek tariflerine bende baktım şekerpareden ve makarna salatasından bide mercimek köftesinden bide börekten cnm çok çekticokacimcoook
öffff tamam kaldırcam totomu azcık güneş gitsin diye bakıyom ya çok terliyorum oturduğum yerde. hafif bir pasta yapmak istiyorum kolay bi tarif arıyorum bakalım...
ben de şimdi doyurdum karnımı.
elacım light çikolatalar varya onlardan alsan hiç değilse canın tatlı işstediğinde abartmamak kaydıyla onlardan yesen. insanın meyveyle falan aldığı şeker kesmiyo insanı bazen
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/203847-kayisili-cikolata-soslu-topkek-resimli.html bu bu kaydirigubbakcemile3 browniyi nerden cıkardısam cukulatalıı