2009 Ekim Anneleri

ujjbulduk kizlar merciii

ivitt dandanimmm son günümmmmmmmmmmmmm yujpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bittiiiii bunlarin suratini daha görmicem en fazla müdürünkini görmiceme seviniyom vallaaa

ayyy mehay yemek tariflerine bende baktım şekerpareden ve makarna salatasından bide mercimek köftesinden bide börekten cnm çok çekticokacimcoook

çok güsl görünüo çokda severim:kedi: 10 tane yiyemem nan bi anda nası yedin:1shok:
yidim iste ettim bir hata...:gitme:
yok yok canım korkma. hormonların etkisinden oluyor bu durum. bel-kalça-kuyruk sokumu kemikleri iyice gevşiyor. bebişine birşey olmaz. hatta bu yüzden paytak paytak yürürmüş hamişler.

ben maydonoz olmayı seviyom belki.. :sinifsinif:

valla benim de geliyo..

valla az önce ben de bakmıştım , evde irmik yok vazgeçtim sona. yapçam bi ara ama.

amazon kaldır koca götünüde git al irmikdelikafadulden

bencede amazonnn....

öffff tamam kaldırcam totomu azcık güneş gitsin diye bakıyom ya çok terliyorum oturduğum yerde. hafif bir pasta yapmak istiyorum kolay bi tarif arıyorum bakalım...

Kızlarr 5000.inci sayfamız hayırlı uğurlu ola:hooray::hooray::hooray:

galiba ben acıktımmkaydirigubbakcemile3
yaa ama tatlı bi hoş yaptı beni yemememde lazım şeker olayıımafoldumben
ayyy canim yaaa uzgunum seni unuttuk:çok üzgünüm:
öffff tamam kaldırcam totomu azcık güneş gitsin diye bakıyom ya çok terliyorum oturduğum yerde. hafif bir pasta yapmak istiyorum kolay bi tarif arıyorum bakalım...

tembel seni:mymeka:

galiba ben acıktımmkaydirigubbakcemile3
yaa ama tatlı bi hoş yaptı beni yemememde lazım şeker olayıımafoldumben

ben de şimdi doyurdum karnımı.
elacım light çikolatalar varya onlardan alsan hiç değilse canın tatlı işstediğinde abartmamak kaydıyla onlardan yesen. insanın meyveyle falan aldığı şeker kesmiyo insanı bazen

ayyy mehay yemek tariflerine bende baktım şekerpareden ve makarna salatasından bide mercimek köftesinden bide börekten cnm çok çekticokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

vantilatörün karşısında ayır bacaklarını otur anacım kaydirigubbakcemile3 pastanın hafifi olmazzzzzzzz :umursamaz: aglayaan kek var bak netten onu yap süper oluo ayy ben çok seviomopuyorumnanaktan

ben de şimdi doyurdum karnımı.
elacım light çikolatalar varya onlardan alsan hiç değilse canın tatlı işstediğinde abartmamak kaydıyla onlardan yesen. insanın meyveyle falan aldığı şeker kesmiyo insanı bazen

kuşum light beni bozar cnm isteyince direk çikolata yiyom benmafoldumben
bide bu ara helvaya sardım helva yiyomkaydirigubbakcemile2

kızlarrr recaa ediyorum şu pasta börek tatlı mevzusunu kapayalım, biyerlerimden sular akıyo:umursamaz:

Back
X