2009 Ekim Anneleri

yok fatoşum yanlış bilmiyorum bi kaç çocuğu olan arkadaşımla konuştum doğurana kadar deri gergin olduğu için anlaşılmıyo bebek çıkınca deri büzüşmeye başlayınca ortaya ç.ıkıyomuş...

Annemde oleeee diooooooo sinir oluyorummmm hiç çatlagın olmaz olmazz dogumdan sonrada olabilir :((((((((((
dışgebelilkten ameliyat oldugumda dogumunu bekleyen kız vardıı göbişini gostermişti sıfır catlak yazık kıza ordakilerr belli olmaz dogumdan sonra da olabilir demişlerdii kafamçokkarıştı

konusma benle daha :dilcikar: mahfettin son günümde :dilcikar:

şu çatlak konusu her açıldığında benim her günüm mahvoluyo. ama mutlaka hamilelikte de bi belirtisi vardır diyorum. bakl mesela canandaki mor çizgi şeklindeymiş. seninki tamamen pürüzsüzse çok korkma çatlarsa da çok az çatlar. hiçbi belirti yokken deli gibi çatlamaz...

benim de göğüsler pek büyümedi ama popo beni korkutuyo göbek desen herhalikarda şişecek... allah önce tabiyki sağlıkla sonrada en az çatlak selülit ve kiloyla bu hamileliğin üstesşnden gelebilmeyi nasip etsin

Kızlar iş yerinden arkadaşın eşi doğum yapmış 40+6 gününde 3. çocuğu normal doğum olmuş sancısının hepsini evde çekti hastaneye gittik 15 dk sonra bebeği getirdiler dedi ay çok duygulandım bizde göreceğiz inş.

şu çatlak konusu her açıldığında benim her günüm mahvoluyo. ama mutlaka hamilelikte de bi belirtisi vardır diyorum. bakl mesela canandaki mor çizgi şeklindeymiş. seninki tamamen pürüzsüzse çok korkma çatlarsa da çok az çatlar. hiçbi belirti yokken deli gibi çatlamaz...

artik cok gec yiktin hayallerimi ne desen bos. ayrilmaliyiz. ve topikteki yazilarimi al yazilarini

ben geldim işim varnı nan handan valla bu sefer oyun oynamadım
gevezeler amma konuşmuşsunuz
eferin timam o zamanopuyorumnanaktan
Kızlar iş yerinden arkadaşın eşi doğum yapmış 40+6 gününde 3. çocuğu normal doğum olmuş sancısının hepsini evde çekti hastaneye gittik 15 dk sonra bebeği getirdiler dedi ay çok duygulandım bizde göreceğiz inş.

ayyy ne güsel kısss 40+6 biraz fazlamış ama:bbo: cart die dogurmuş darısı başımıza:Saruboceq:

gözleri aydın pempee...
yaa sancı olunca hemen bebek gelmiyomu nasıl beklemiş yaaa ben yusuf yusuf olurdum...

Elalım hemen gelirmi hiç bebek kaan amcamı dinlemedinmi ilk doğumda saate 1 cm açılır diyor 10 cm açılması gerktiğine göre kafamçokkarıştı

yok kıs dinlemedim nirde yazıyo, benim işte hoparlör yok evdede unutuyom...

ama suyu gelen insanın 3 santim falan açılma olabiliyormuş yada suyu geldiği halde açılması olmuyormuş o zaman suni sanncı falan ya siz dinleyin kaan amcayı o güzel anlatıyorr..

Back
X