2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlarrr,biz geldiik:lepi:
gece uyuyamayan Ekim anneleri için bu saat günaydınlık oluyor sanırımkaydirigubbakcemile3,
tahamm canım benim de son zamanlarda başlarda yaşamadığım düzeyde bir bulantım mide yanmam var,tabi kasılmalar da bazı minerallerin eksikliğinden,buna günde 2 adet soda birebir,içinde doğal mineraller var,kramplarının ve şikayetlerinin azaldığını göreceksin canım
bu arada,ben de kısmetse epidural istiyorum muhakkak.Bakalım Allah ne gösterir

sodanın iyi geldiğini duyduğumdan beri iki tane içiyorum hazımsızlığa iyi geliyor ama ikiden fazlasının zararı varmış diye duydum

canım yani zararını duymadım ama benim de yazdığım gibi günde iki ideal ölçü canım,hem sıcaklarda da çok iyi geliyor valla.
Şöyle sodadan önce bardağa yarım limon sıkıyorsun söylemesi ayıp,süper C Vitamini deposu,üzerine sodayı yavaşca boşaltıyorsuuunn,serin serin dikme de yanında yatkaydirigubbakcemile3

canım yani zararını duymadım ama benim de yazdığım gibi günde iki ideal ölçü canım,hem sıcaklarda da çok iyi geliyor valla.
Şöyle sodadan önce bardağa yarım limon sıkıyorsun söylemesi ayıp,süper C Vitamini deposu,üzerine sodayı yavaşca boşaltıyorsuuunn,serin serin dikme de yanında yatkaydirigubbakcemile3

kendi sıktığın limon iyi ama bide hazır limonlu veya meyvalı sodalar var ya işte onlar o kadar zararlıymışki kesinlikle tavsiye etmi uzmanlar ama yinede bütün marketlerde satışa devam aynı cola gibi

nbr kızlarrr...yasemincim maşallah kuzuna...keyifler nası..sabah gezdik gezdik şimcik yawaş yawaş ewişi yapıorus kızımnan..sabah öyle bi tekmeyle uyandımki anlatamam..yattım soluma,çılgın gibi dönüyo içimde takla atıyo resmen..bi 15-20 dk sürdü nası kahkaha atıyorum ama çok güseldii...yawrum yoruldu soora o tempodan uyudu...ne tatlı kuzularıımz war ayhh maşallah hepsinee...

kendi sıktıklarımı başkalarının sıktıklarına tercih ederimkaydirigubbakcemile3
ama hamileliğimden beri bu asitli şeylere çok düşkün oldum:kedi:,
ben de bu yolu buldum işte valla

ay canlarım geçmişe de göz atıp geldim herkes rahatsızlanmaya başlamış ufak ufak,ALLAH kolaylık versin hepimize inş.
bizde muayenemizi olduk,1kg115gr olmuş kelebeğim bana da az geldi doktor çok iyi endişe etme dedi..
yüzünü çok net gördük bu kez ağzını açıp açıp kapatıyordu bu arada ters dönmüş tepetaklaktıkaydirigubbakcemile3

maşallah oğluna:nazar: bizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi
canım kızının kilosu normal bence..27 4 keen benımkı 1200 idi. dktr normal dedi

selam kizlar nasilsiniz bakalim???
selam cnm ıyıdır senden ıyısınıdr ...

işta ben onu anlamıyorum sık sancı gelene kadar bekliyoruz dedi dr bende sancı çekeceksem epiduralin ne anlamı var diyorum çoookkk kararsızım bide bebeğin normalden aşağıda durması beni geriyoo epiduralin yapılışını seyrettim hiçte iç açıcı değil moralim çok bozuk devamlı yastayım iki gündür
sezeryan düşünüyormusun?

aybikecim maşallah canım yaa,benim kızlarım da normalden biraz daha ufaklar ama önemli olan sağlıkları,bize de doktorumuz sorun yok,yapı meselesi,sonradan da coşabilir kilo açısından coşmasa da sorun yok demişti,
biz de usg ye girmeyeli bugün tam 19 gün oldu,bir hafta sonra gidicez doktora,çok özledim ben deeopuyorumnanaktan

ay canlarım geçmişe de göz atıp geldim herkes rahatsızlanmaya başlamış ufak ufak,ALLAH kolaylık versin hepimize inş.
bizde muayenemizi olduk,1kg115gr olmuş kelebeğim bana da az geldi doktor çok iyi endişe etme dedi..
yüzünü çok net gördük bu kez ağzını açıp açıp kapatıyordu bu arada ters dönmüş tepetaklaktıkaydirigubbakcemile3

oyy maşallah kuzuna aybikim..kilosu ii canım endişe etme boşa...normal doğum pozisyonunu almş yani maşallah

nisasum cum sezeryanı hiç düşünmüyorum zaten dr um önermiyo sezeryanı ancak çok zor ve ani durum olursa yaparım diyo yani riskli durumda onun için allah bilir ama ben hiç düşünmüyorum hatta epidurali bile aklımdan geçirmemiştim ama içime biraz korku geldi

maşallah oğluna:nazar: bizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi
canım doktor iyi dediyse iyidir hatta bana kilounu bilem söylemek istemedi 1 kiloyu doldurmuş dedi bende ekrandan baktım 1274 yazıyordu kaydirigubbakcemile5
selam kizlar nasilsiniz bakalim???
selam canım hoşgeldin

canım doktor iyi dediyse endişenleme kuzucujklarımız gayet iyi kendimizi kasmaya gerek yokk benim bebeğimde ters duruyormuş popo aşağıdaymış başı yukardaymış inş. yaramazım erkenden gelmez :Saruboceq:

nisasum cum sezeryanı hiç düşünmüyorum zaten dr um önermiyo sezeryanı ancak çok zor ve ani durum olursa yaparım diyo yani riskli durumda onun için allah bilir ama ben hiç düşünmüyorum hatta epidurali bile aklımdan geçirmemiştim ama içime biraz korku geldi

canım bır dogum yapmısın kolay olur.. korktukca daha zoralsıyor.bend ecok korkuyorum..onun için genel anestezılı sezeryan düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben 2.650 gr doğmuşum tahamcım 3 olması şart deel yani bana çeksene olabilir en azından çıkışı kolay olurkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İNŞ. CANIM bi doğsalar sağlıcakla kilo muhim değil ama küçük bebeğin bakımı tutması zor olur sanıyorum taha 3250 doğdu çok çabuk büyüdü :emir_bebek:

Back
X