2009 Ekim Anneleri

kıslar bizim evdeki misafire cumartesi eşim sölemiş aşkın artık ev işini hallet bikaçgün içinde handan dayanımıo rahat edemio artık demiş beyefendi bozulmuş:umursamaz: neyse pazar günü evi tutmuşlar 2 gündür gelmio bize arkadaşında kalıomuş evine geçer artık çok rahatladım kıslar çok mutluyumopuyorumnanaktan

benim eksiklerim kıslar
bebegin kozmetigi
benim gögüs pedim normal pedim hastane malzemem
bebek bezim
pusetimiz
hastane çantam
uyku setimiz yatagımıza
ıslak mendillerimiz
biberon
gögüs pompamız ya daha eksik varda aklıma gelmiyo:(

kıslar bizim evdeki misafire cumartesi eşim sölemiş aşkın artık ev işini hallet bikaçgün içinde handan dayanımıo rahat edemio artık demiş beyefendi bozulmuş:umursamaz: neyse pazar günü evi tutmuşlar 2 gündür gelmio bize arkadaşında kalıomuş evine geçer artık çok rahatladım kıslar çok mutluyumopuyorumnanaktan

ay onu sorcaktım ben de..hadi geçmiş olsunnnzemuszemus

bozulduysa buzdolabınaa girsin geçerrkaydirigubbakcemile3
gözün aydın dandanımyerimseniben

evet musyascım sıcaklar iice etlkilio artık ben de vantiratörsüz uyuyamıom artık :umursamaz:
ben akşamalrı iç çamaşırlarımla yatıyom valla çok rahat oluyor ohhh serin serin allahtan adamı baştan çıkarmıyom o uyuuyunca çıkarıyom geceliğimi :dance:

aman beyefendi alınmış mı bide kendi düşüncene aferin kocanı taktir ettim valla bende dayanamazdım herhalde yasakkelime

bebekimin küweti
emzirme sütyeni
göğüs pedi
bi iki çamaşır hastane için

bukadar sanırsam..başka eksiğimiz kalmadı..çok şükürrr

ay onu sorcaktım ben de..hadi geçmiş olsunnnzemuszemus
teşekkür ederim canım üstümden bi yük kalktı valla allahıma şüküropuyorumnanaktan
bozulduysa buzdolabınaa girsin geçerrkaydirigubbakcemile3
gözün aydın dandanımyerimseniben

aynen öle hahahahah çokta tınnn bu kadar idare ettiniz saolun dicene :umursamaz: gelip şu koca valizinide alsaydı içim tam rahatlıcakkaydirigubbakcemile3

bizim eksikelrimizde pedim beşiğimiz emzirme sütyenimiz banyo oyuncağı banyo filesi küveti bunlar eksik tabii en büyük eksiğimiz meleğim hele bi gelsin ısırıcan totosunu opuyorumnanaktan

hee hastane için çamaşır bende almadım kıslar onuda unutmum bide emizrme sutyani gerekli ddilmiş zuzum şu yarım badiler varya onlar çok ii oluomuş ben öle düşünüom şuandada onlardan giyiniom zaten

hee hastane için çamaşır bende almadım kıslar onuda unutmum bide emizrme sutyani gerekli ddilmiş zuzum şu yarım badiler varya onlar çok ii oluomuş ben öle düşünüom şuandada onlardan giyiniom zaten

canım incelemedim daha pek bi çıkıym araştırcam...

kısalr bebek bezinide aldık prima uyu oyna aldık siz ne aldınız ?

huggies aldım ben 2 paket şimdilik

randevumu aldım kıslar 7 agustos saat 15-00 de ogluşuma gidiom kaydirigubbakcemile4

dandanım bende oğluşumu cuamrtesi gördüm çok tatlıydı teyzesi 1274 gr olmuş iyimi acaba kilosu sende hayırlı haberlerle gel yalnız oğluşumun pozisyonu tersmiş bu ters olunca sezeryanmı oluyor acaba dönewrmi sizce ne dersiniz ben normal doğum istiyomda sezeryana kendimi hazırlamadım ben:utangac:

dandanım bende oğluşumu cuamrtesi gördüm çok tatlıydı teyzesi 1274 gr olmuş iyimi acaba kilosu sende hayırlı haberlerle gel yalnız oğluşumun pozisyonu tersmiş bu ters olunca sezeryanmı oluyor acaba dönewrmi sizce ne dersiniz ben normal doğum istiyomda sezeryana kendimi hazırlamadım ben:utangac:

canım maşallah ogluşuna kilosu gayet iyi canım :nazar: döner daha annesi erken bu haftalarda döner ogluşun:emir_bebek:

Back
X