Ben epidural normal düşünüyorum ama böyle duyuncada korkuyorum . Böyle yapan arkadaşlarım var hepside memnun ama kararsızım(
Kızlar selam iş yoğunluğunda yazamıyorum. Epidural normal doğum düşünen varmı aranızda
Ben epidural normal düşünüyorum ama böyle duyuncada korkuyorum . Böyle yapan arkadaşlarım var hepside memnun ama kararsızım(
bende çok kararsızım hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah. sonuçta o ogün belli olacak gibi geliyor bana. şimdilik herşey normal ama belki normal yapamayacağız.hayırlısı olsun. Allah hepimizi bebeklerimizle beraber sağsalim kurtarmak nasip etsin.
benimde eskiden beri hep içimde bir korku vardır sanki doğumda hayatımı kaybedecekmişim gibi gelirdi. şimdi öyle bi korkum yok ama hep aklımda yinede.tek dileğim nasıl olursa olsun oğlumu kucağıma sağsalim alabilmek.gerisi teferruat gibi geliyo
bnde de sezeryan olursam böyle korku var uyanamıycam gibi... :Saruboceq: o yğzden hiç istemıyom sezeryan.inş normal olur.. az önce kuzenımle konustum bır ay önce doğurdu normal olur ıns dedi.devlet hastanesınde doğurdu o hem.cocuğun çıkısında bısey yok maksat sancıda dıyor....
ayyyyh öle demeyim yawf ates bastı walla ben hiç kimseye sormuyorum herkesin ki farklıdır die bide kimisi anlamıo halden korkutup duruo o yusden şimdi böle bahsedince kötü oldum wallakaydirigubbakcemile
sormamak en iisi bncede herkafadan bıses cıkıyo...sırnaşık şey:CüvCüv: doğurcaz işte bişekilde böyle yasıycak deilizzemuszemus
ayyyyh öle demeyim yawf ates bastı walla ben hiç kimseye sormuyorum herkesin ki farklıdır die bide kimisi anlamıo halden korkutup duruo o yusden şimdi böle bahsedince kötü oldum wallakaydirigubbakcemile
kısslar yaptım yemeğimi geldim cokacimcoook sizden naber ??
kızlar biz kaçtık kızımlan
hosgeldın cnm.bn yemek yapmıcam bugun dısarda yıcez kocamla :))) halım yok dedım :)
sen ne yaptın bakalım?delikafadulden
kizlar bu gün doktora gittim erken dogum sancisimi diyorlar ona bilmem ama doktor bol uyu bol dinlen keyif yap filan dedi. bazen karnimin altina acayip bi baski oluyor sanki cocuk disari firliycakmis gibi. onra geciyor. erken dogum riski filan var heralde.
ayy söylesem mi acaba canım çekmesin kısss kaydirigubbakcemile3 zeytinyağlı biber dolması yaptım fırına verdim... size de kocişinle akşama afiyet olsun... biz de akşam yemekten sonra çıkcaz oğluşuma dönence bakacağız kocişle :dance:
kizlar bu gün doktora gittim erken dogum sancisimi diyorlar ona bilmem ama doktor bol uyu bol dinlen keyif yap filan dedi. bazen karnimin altina acayip bi baski oluyor sanki cocuk disari firliycakmis gibi. onra geciyor. erken dogum riski filan var heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?