2009 Ekim Anneleri

Ben epidural normal düşünüyorum ama böyle duyuncada korkuyorum . Böyle yapan arkadaşlarım var hepside memnun ama kararsızım (

bnde düşünüyordum cnm. ama herkes bişey dıyo .kımısıne sezeryan ii diyo bnde anlamadım.kişinin bünyesine bağlı sanırım. hayırlısı olsun .... sezeryan olursam dıye korkuyom bnde :Saruboceq:

Kızlar selam iş yoğunluğunda yazamıyorum. Epidural normal doğum düşünen varmı aranızda

bende cok sancım olupta dayanamassan epidural yaptırırım diodum ama sora cok sıkıntıları oluomuş o yüsden vazgectim milyonlarca kadın dogurmuş bu güne kadar bizde dogururuz bi şekilde :umursamaz:

Ben epidural normal düşünüyorum ama böyle duyuncada korkuyorum . Böyle yapan arkadaşlarım var hepside memnun ama kararsızım (

bende çok kararsızım hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah. sonuçta o ogün belli olacak gibi geliyor bana. şimdilik herşey normal ama belki normal yapamayacağız.hayırlısı olsun. Allah hepimizi bebeklerimizle beraber sağsalim kurtarmak nasip etsin.

benimde eskiden beri hep içimde bir korku vardır sanki doğumda hayatımı kaybedecekmişim gibi gelirdi. şimdi öyle bi korkum yok ama hep aklımda yinede.tek dileğim nasıl olursa olsun oğlumu kucağıma sağsalim alabilmek.gerisi teferruat gibi geliyo

bnde de sezeryan olursam böyle korku var uyanamıycam gibi... :Saruboceq: o yğzden hiç istemıyom sezeryan.inş normal olur.. az önce kuzenımle konustum bır ay önce doğurdu normal olur ıns dedi.devlet hastanesınde doğurdu o hem.cocuğun çıkısında bısey yok maksat sancıda dıyor....

ayyyyh öle demeyim yawf ates bastı walla ben hiç kimseye sormuyorum herkesin ki farklıdır die bide kimisi anlamıo halden korkutup duruo o yusden şimdi böle bahsedince kötü oldum wallakaydirigubbakcemile

ayyyyh öle demeyim yawf ates bastı walla ben hiç kimseye sormuyorum herkesin ki farklıdır die bide kimisi anlamıo halden korkutup duruo o yusden şimdi böle bahsedince kötü oldum wallakaydirigubbakcemile

sormamak en iisi bncede herkafadan bıses cıkıyo...sırnaşık şey:CüvCüv: doğurcaz işte bişekilde böyle yasıycak deilizzemuszemus

sormamak en iisi bncede herkafadan bıses cıkıyo...sırnaşık şey:CüvCüv: doğurcaz işte bişekilde böyle yasıycak deilizzemuszemus

:roflol::roflol: kayınvalidemde hep aynı seyi der o yoldan dönebilen var mı herkes bi şekilde kurtuluo falan hayırlısıyla kucagımıza alalımda aklımıza bile sancı cektiğimiz zamanlar inşallah:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 aynen insani korkutup duruyorlar. kimi arasam illa yok söyle olucak yok böyle kötü olucaksin diye moral bozup duruyorlar. biz rahatlamak icin ariyoruz belki daha kötü ediyorlar. o yüzden ben cevremle biraz arayi mesafe koydumsu dönem gecesiye kadar.

kizlar bu gün doktora gittim erken dogum sancisimi diyorlar ona bilmem ama doktor bol uyu bol dinlen keyif yap filan dedi. bazen karnimin altina acayip bi baski oluyor sanki cocuk disari firliycakmis gibi. onra geciyor. erken dogum riski filan var heralde.

ben normal doğum yaparsam epidural istemiyorum çünkü belli bi açılma olana kadar sancı çektiriyolar o kadr sancı çektikten sonra biraz daha çekip doğuraiblirim
ama sezeryan olursam epidural isterim oda ilk ağlama sesini duymak o anı yaşamk için

hosgeldın cnm.bn yemek yapmıcam bugun dısarda yıcez kocamla :))) halım yok dedım :)

sen ne yaptın bakalım?delikafadulden

ayy söylesem mi acaba canım çekmesin kısss kaydirigubbakcemile3 zeytinyağlı biber dolması yaptım fırına verdim... size de kocişinle akşama afiyet olsun... biz de akşam yemekten sonra çıkcaz oğluşuma dönence bakacağız kocişle :dance:

aynen öyle ağrı bendede oluyor benim doktorumda bebeğin hareketleriyle ilgli
henüz doğumla ilgli bir sancın yok dedi

bizde kayıvalideye gidicez bu akaşm onda yicez hiç yemek yapasım yok zaten kaydirigubbakcemile3

kızlar ben eşimin işi dolayısıyla elazığdayım burda medical parka gidiyorum kontrollere ve doktorumdan da çok memnunun hamileliğimin en başından beri hep ona gittim ama şimdi tayinimiz çıktı ankaraya ikimizinde aileleri ankarada bayram haftası ankaraya gitcez inş temelli. ben şimdi ne yapcam ankaradaki arkadaşlar yardımcı olun hangi hastanelere gidiyosunuz doğumlarınız hangi hastanelerde olucak. şimdiden sıkıntı bastı beni taşınmak bi taraftan bebişin doğumu bi taraftan oyyy oyyy:bbo:

canım bana da oluyor arada bebeğin başını hissediyorum resmen ve arada karnımın alt kısmına sancı giriyor... ama doktorum normal dedi, sen yine de önlemini al bol bol dinlen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…