2009 Ekim Anneleri

banada hep eylülde doğurcakmışım gibi geliyo ekim hiç aklımın ucundan geçmiyo hatta bayramdan sonra doğururum gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

bu arada hoşbuldum şekerler

canım günüüzde hemen hemen aynıymış bende bugün 33+4 haftalığım. 2 gün büyükmüşsün bizden en son ne zaman doktora gittin kilosu ne bebeğin.

zuzummmmmmm bebişleri uyutursunuz arada bakarsınız artık ŞenizŞenizŞeniz
oyyy yerim ben onları yaa saglıkla gelsinlerdee inşallah

.
mrk ederis kıs erken doursak ta doğurmayanları..girmeden durabilirmiyiss..geliris tebiii

ilk kim doğurur diye konuşmaları gördüm. bence ben doğururum zaten muhtemel doğum tarihimiz ekimin 4 ü.muhtemelen eylülde doğar gibi geliyo bana.kısmet tabi.

hepimise ööle gelioo..naniknanik hadi hodri meydan önce kim çıkırtcakk zemuszemus 2 ekim filan da war cicim ona bakarsan..ööle sıra dinlemes bu sııpalar

ben evdeyim ayrıldım izne ama kendimi halsiz hissediyorum bir ara ne güzel dinamiktim bide ara ara sancılarım oluyo artık ay ağrıları diyolar

ay ızlar yeni öğrendiğim bişeyi söleyim ebe arkadas söledi belki biliosunuzdur sizle paylasayım dedim ayaga kalkıosunuz göbek deliğinizi görüosanız bebek kanala girmiş doğum yakın demek oluomus bilginizee

deliğin yerini görüorum da içini göremorumm..içini diodur demii..tabi üst kısımlar boşalcak bebik aşşaya incek görüncek...erken ama sanırsam daha

günaydın kızlar... gerçi öğlen oldu ama bnm ıcın sabah cunku uyuyamıyorum geceleri hiç uyutmadı bnı yıne bebişim... siz nasılsınız?

canım ben illa ben doğurcam demedimki bana öyle geliyo kısmet tabi dedim.hepimiz artık bi an önce doğmalarını beklediğimiz için öyle geliyo hepimize. hayırlısı olsun. bide artık 2009 ekim ayı doğum yapanlar listesi yaparız.sıralama yaparız.

bn görmuyom daha erken bnm için gerçi belli olmaz bnm sıpanın işi :)

herkeşş doğum tarihlerini şeymanın yeni topicine yazsın hadee

EVET HAYDE BAKALIM klava: zemuszemus

CANIM LİSTE YAPICAZ ZATEN HADE SENDE YAZ BILGILERINI LINKIMIZ BURDA

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...eleri-dtarihlerinizi-yazin-liste-yapicam.html

nasıl yani ayakta kuşbakışımı bakcaz göbeğimize benim göbek aynadan bakarken artık badinin altından kabarık bir iz çıkarıyor ama ayaktan bakınca bişi görmüyom

opuyorumnanaktan

içi canımcım tam göbüşün içi :kedi:

kapişşş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…