2009 Ekim Anneleri

lllalll cim üzülme , üzme kendini bu suyu arttırmanın yolu yokmuymuş acaba, mesela bol bol su içsen artmazmıymış.

dikkat et sende cnm kasımamaya calıs Ben ugrasıyorum kasımamak için kızarmadılar benimkiler parcalamak geliyor içimden ellerimi ve ayaklarımı ((( ama dayanıyrm ellemedim
ama kol içlerimi cok kasıdım kızardılar isilik oldugunu dusunmustum ben :çok üzgünüm: kasıdıkca daha da kotu oluyor

bizden başka varmı bu durmda olan acaba,benim bi arkadaşın yüzü gözü şişmiş gözünü açamıyomuş d.r. u bir hap vermiş ertesi gün inmiş tüm şişlikleri herkesde farklı tepkiler oluyor sanırım zaten bu tür şeylerde doğumdan sonra geçiyormuş az kaldı kardeş dayanalım biraz ama sen ihmal etme git d.r.a ,krem falan hafifletiyor çünkü.

inş. gecer cnm sabret kasımamaya calış :çok üzgünüm::teselli:

zuzummmmmmm bebişleri uyutursunuz arada bakarsınız artık ŞenizŞenizŞeniz
oyyy yerim ben onları yaa saglıkla gelsinlerdee inşallah

SıBEL PANCıTA h.geldiniz kızlar a.s. a.s.

ilk kim doğurur diye konuşmaları gördüm. bence ben doğururum zaten muhtemel doğum tarihimiz ekimin 4 ü.muhtemelen eylülde doğar gibi geliyo bana.kısmet tabi.

ilk kim doğurur diye konuşmaları gördüm. bence ben doğururum zaten muhtemel doğum tarihimiz ekimin 4 ü.muhtemelen eylülde doğar gibi geliyo bana.kısmet tabi.

banada hep eylülde doğurcakmışım gibi geliyo ekim hiç aklımın ucundan geçmiyo hatta bayramdan sonra doğururum gibi geliyo kaydirigubbakcemile3

bu arada hoşbuldum şekerler

amaninn onun baya kotu olmuş ((((
yok o kadar olmuyor bende bide kasımayınca azmıyorlar bazen cok asırı kasınıyor aglıcak kadar yanii ellemeye calısıyorm sabırlıyım cok sukur ((( gitcem cnm doktora ihmale gelmez
nette biraz arastırdım da bazı kasıntılar o kadar masum degilmiş :çok üzgünüm:

bende aynen öyleyim yaa nedense 2 gündür çok tembel hissediyorum kendimi uyuşuk halsiz bi tuhafım

aynen canım ya kolumu kaldıracak halim yok. oturduğum yerde uyuyacağım şimdi.önceden böyle değildim 2-3 günden beridir böyleyim. izine mi ayrılsam acaba artık. iş yerinede fazla faydalı olamıyorum artık zaten. rutin işlerimi yapıyorum ama daha fazlasını yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…