((((((
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
günaydın kızlar......
bugece hiç uyuyamadımmm:1no2:canım sıkkın of ya..kendimide iyi hissetmiommm :çok üzgünüm:bu su azalması olayı acaip canımı sıktı...:çok üzgünüm:sadece bu konuya odaklanmış şekilde bunu düşünüyorumm.....:çok üzgünüm:allah bebişimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşlahhhhh:Saruboceq:
günaydın tüm anne adayları nasılsınız bugün
Evete evet canım aynen anlattığın gibi minik siğiller sonra kırmızılıklar çok korktum önceleri kalır diye ama çok şükür geçiyor yediklerine de dikkat et , marincap içiyordum günde 1 tane yağlı şeylerden falan olurmuş dikkat et sende yoksa dayanılacak gibi değil bu kaşıntı olayı.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
iyiyiss pançimm sen nassın
günaydınnn iyiyiz çok şükür şekercim sen nasılsın?
dikkat et sende cnm kasımamaya calıs Ben ugrasıyorum kasımamak için kızarmadılar benimkiler parcalamak geliyor içimden ellerimi ve ayaklarımı((( ama dayanıyrm ellemedim
ama kol içlerimi cok kasıdım kızardılar isilik oldugunu dusunmustum ben :çok üzgünüm: kasıdıkca daha da kotu oluyor
inş. gecer cnm sabret kasımamaya calış :çok üzgünüm::teselli:hoşgeldin cicim nasılsın bakalıma.s.
ahh canım hemde ne kaşıntı hemde bana kan testi falan yapmadı yarın ahstaneye gidicem sorcam bakalım banada nizoral krem verdi 2 gündür onu sürüyom senin kaç gün sürdü kaşıntıların kaç günde geçti akşamları uyku uyuyamıyorum kaşıntıdan habire yıkayorum ellerimi ayaklarımı geçer inş. en kkısa zamanda :Saruboceq:
Şeniz Şeniz
bende iyiyim iş yerindeyim. çok uykum var bu son iki üç günden beri çok yorgun şekilde gezer oldum. kendimi çok yorgun hissediyorum.
ilk kim doğurur diye konuşmaları gördüm. bence ben doğururum zaten muhtemel doğum tarihimiz ekimin 4 ü.muhtemelen eylülde doğar gibi geliyo bana.kısmet tabi.
bizden başka varmı bu durmda olan acaba,benim bi arkadaşın yüzü gözü şişmiş gözünü açamıyomuş d.r. u bir hap vermiş ertesi gün inmiş tüm şişlikleri herkesde farklı tepkiler oluyor sanırım zaten bu tür şeylerde doğumdan sonra geçiyormuş az kaldı kardeş dayanalım biraz ama sen ihmal etme git d.r.a ,krem falan hafifletiyor çünkü.
bende aynen öyleyim yaa nedense 2 gündür çok tembel hissediyorum kendimi uyuşuk halsiz bi tuhafım
banada hep eylülde doğurcakmışım gibi geliyo ekim hiç aklımın ucundan geçmiyo hatta bayramdan sonra doğururum gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
banada ramazanın içinde doğururum gibi geliyo. eşimde ramazanda doğmuş. göbek adı ramazan. bizim bebekte ramazanda doğarsa göbek adını ramazan koyarız. ramazan oğlu ramazan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?