soora erken doğurup ta suçu bana atmayında:)))))
cikarma söyle oluyo yavas yavas yani hafta hafta ucunu kesiyosun gittikce gögüs ucuna alisiyomus sözde bebek ama bu alisamadi hatta eve ebe geldi üc hafta boyunca olmadi bebek illa kalkani istio
zuzum açıklamış kaydirigubbakcemile3
çok severim zaten bende yerim çok vitaminli tabii abartmamak lazım
sancı falan gelirsee zuzuzuuuuuuuuuu diye yırtınırız artık :roflol:
yok kabul etmio kalkansiz valla iy düsün ta$in ben $ahsen kullanmicam benimde gögüs ucum kücük ama emdikce cikiyo o
ve görümcem cok stresliydi emzirme konusunda sonradan kafasi dank etti ama cok gec!
hemşireler o göğüs ucunu bi şekilde çıakrıyomuş yöntemleri nasıl bilmiyorum ama öyle duydum :sm_confused:
zuzum açıklamış kaydirigubbakcemile3
çok severim zaten bende yerim çok vitaminli tabii abartmamak lazım
merhabalar ben geldim kızlar...canım çok sıkılıyo yaa hiçbişey yapasım yok ...boğuluyom resmen...geçse şu günler artık...akşam karnım çok sertleşti ağrıdı ne oturabiildim ne yatabildim ağrıdı durdu..dedim doğuracam galiba ama sabaha bişeyim kalmamıştı...sanırım arada yokluyo artık...
merhabalar ben geldim kızlar...canım çok sıkılıyo yaa hiçbişey yapasım yok ...boğuluyom resmen...geçse şu günler artık...akşam karnım çok sertleşti ağrıdı ne oturabiildim ne yatabildim ağrıdı durdu..dedim doğuracam galiba ama sabaha bişeyim kalmamıştı...sanırım arada yokluyo artık...
sende asagi dogru bi baskida oluyomu tatlim
sende asagi dogru bi baskida oluyomu tatlim
akşam olmadı ama bende bebeğin hareketlerini hissettiğimden beri oluyo..vajinama doğru hep sancı giriyodu dr bebek aşşağı baskı yapıyo korkulacak bişey yok dedi...bende sonra dikkat ettim özellikle ayakta çok durunca ve yorulunca aşşağı vurduğunu anladım...
bn geldim...:) bnm kocam cok tırsık hurma aldırmadı bana yeme son zamanlar yersın dedı valla markette kavga edıyodum az daha sustum :)
neden hurma yemek iyi degilmiki hamileyken canim ben bilmiyordum hatta iyiymis diye duymustum
bende arada oluyo noluyoki öyle olunca datlum
yok cnm iimişte vakitsiz ve cok yemek rahım kaslarını gevşettiği için erken doğuma sebep olabılıymus. bn son haftalarımda yemeyi düşünüyom. az kavramı yok malesef bnde çünkü oturdummu götürüyom ne varsa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?