2009 Ekim Anneleri

cikarma söyle oluyo yavas yavas yani hafta hafta ucunu kesiyosun gittikce gögüs ucuna alisiyomus sözde bebek ama bu alisamadi hatta eve ebe geldi üc hafta boyunca olmadi bebek illa kalkani istio

tabi bebekde neye alıştıysa onu isticek aman bi şekilde bizim sütümüzü emsinde kalkanla malkanla yapcak bişi yok artık :sm_confused:

yok kabul etmio kalkansiz valla iy düsün ta$in ben $ahsen kullanmicam benimde gögüs ucum kücük ama emdikce cikiyo o
ve görümcem cok stresliydi emzirme konusunda sonradan kafasi dank etti ama cok gec!

ayyy bende almim barii o ucdan tırstım şimdi-tatlicadiarzu-
emdikçe çıkıyo doğruda ilk doğunca meme ucunu çıkacak kadar güçlü ememicekmafoldumben

hemşireler o göğüs ucunu bi şekilde çıakrıyomuş yöntemleri nasıl bilmiyorum ama öyle duydum :sm_confused:

:roflol: aklıma bişey geldi ama değildir okaydirigubbakcemile3

bisde yimemizi yiyip geldik oğluşumda bugün pek bi sakin dün çok hareketliydi bugün dinlenmeye çekildi galiba:sinifsinif:

merhabalar ben geldim kızlar...canım çok sıkılıyo yaa hiçbişey yapasım yok ...boğuluyom resmen...geçse şu günler artık...akşam karnım çok sertleşti ağrıdı ne oturabiildim ne yatabildim ağrıdı durdu..dedim doğuracam galiba ama sabaha bişeyim kalmamıştı...sanırım arada yokluyo artık...

sende asagi dogru bi baskida oluyomu tatlim

bn geldim...:) bnm kocam cok tırsık hurma aldırmadı bana yeme son zamanlar yersın dedı valla markette kavga edıyodum az daha sustum :)

aşağı doğru baskı özellıkle biraz yuruyunce oluyo bnde bn yürüyüş yapamıyorum baskıdan.1km yürüdüm aksam kendımı alısverısmerkezinin masaj koltuğuna attım valla :)

sende asagi dogru bi baskida oluyomu tatlim

akşam olmadı ama bende bebeğin hareketlerini hissettiğimden beri oluyo..vajinama doğru hep sancı giriyodu dr bebek aşşağı baskı yapıyo korkulacak bişey yok dedi...bende sonra dikkat ettim özellikle ayakta çok durunca ve yorulunca aşşağı vurduğunu anladım...

çıkmak mı ıstıyo ki yavaş yavaş baskı yapıyo :) cok feci bişey ya...o baskı..

neden hurma yemek iyi degilmiki hamileyken canim ben bilmiyordum hatta iyiymis diye duymustum

yok cnm iimişte vakitsiz ve cok yemek rahım kaslarını gevşettiği için erken doğuma sebep olabılıymus. bn son haftalarımda yemeyi düşünüyom. az kavramı yok malesef bnde çünkü oturdummu götürüyom ne varsa:kedi:

:dance: bende dün aylardir ac kalmis gibi sürekli aciktim. yemekten yoruldum resmen.

kızlarr hastanede giyiceğiniz terliği nasıl bişey aldınız, yorumlarınızı bekliyorum...
hatta mümkünse fotoğraf eklermisiniz, nasıl bişey alacağım konusunda çok kararsızım...
pijama takımımda geceliklerimde pempee altına ne renk nasıl bişey alsamki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…