kızlarr hastanede giyiceğiniz terliği nasıl bişey aldınız, yorumlarınızı bekliyorum...
hatta mümkünse fotoğraf eklermisiniz, nasıl bişey alacağım konusunda çok kararsızım...
pijama takımımda geceliklerimde pempee altına ne renk nasıl bişey alsamki???
çıkmak mı ıstıyo ki yavaş yavaş baskı yapıyo :) cok feci bişey ya...o baskı..
bende olunca cocuk disari firliycakmis gibi hissediyorum. ebem cocuk büyürken baski yapiyor dedi doktorumda erken dogum sancilari filan dedi. bol dinlenmemi söyledi canim.
:dance: bende dün aylardir ac kalmis gibi sürekli aciktim. yemekten yoruldum resmen.
kızlarr hastanede giyiceğiniz terliği nasıl bişey aldınız, yorumlarınızı bekliyorum...
hatta mümkünse fotoğraf eklermisiniz, nasıl bişey alacağım konusunda çok kararsızım...
canım o zaman benimki 20. haftadan beri çıkmak istiyo demektir.yerimseniben..başı aşşağıdaymış benimkinin demekki yorulunca daha çok aşşağı düşüyor...
bak bn bunu hiç düşünmemiştim.. soğuk olur mu ki ankara terlik olur mu kafam karıstı bnm şimdikafamçokkarıştı
anlıyorum cnm banada oluyo öle genelde :))) cok aç gözlüyüm nedense:) eskıden annem yemek ye kemıklerın cıkmıs dıye bağırırdı.şimdi yeme dıye bağrıyo herkesAllah sonumu hayır etsın doğum a kadar kaç olucam acaba elımden geldığince yememeğe calısıyom ama
canım ben öyle 3 tane aldım..krem rengi gecelik almıştım ama onu hastaneye götürmiycem kirlenmesin diye ona krem babet aldım evde giyicem...
hastane için 2 tane penye gecelik aldım biri grili kırmızılı ona kırmızı terlik aldım..
ötekide lila rengi onada krem terlik aldım..
carrefourdan aldım hemde uyguna buldum...
cnm dışarsı soğuk olsada hastanenin içi sıcak olur diye düşünüyorum ben...
canım ben öyle 3 tane aldım..krem rengi gecelik almıştım ama onu hastaneye götürmiycem kirlenmesin diye ona krem babet aldım evde giyicem...
hastane için 2 tane penye gecelik aldım biri grili kırmızılı ona kırmızı terlik aldım..
ötekide lila rengi onada krem terlik aldım..
carrefourdan aldım hemde uyguna buldum...
neymiş bakam benim duyduğum şeymiymiş kaydirigubbakcemile3:roflol: aklıma bişey geldi ama değildir okaydirigubbakcemile3
ayy o baskı çok fena cidden elimle tutuom sanki düşçekmiş gibiakşam olmadı ama bende bebeğin hareketlerini hissettiğimden beri oluyo..vajinama doğru hep sancı giriyodu dr bebek aşşağı baskı yapıyo korkulacak bişey yok dedi...bende sonra dikkat ettim özellikle ayakta çok durunca ve yorulunca aşşağı vurduğunu anladım...
ben basit beyaz bi terlik aldım sokak terliği havasındakızlarr hastanede giyiceğiniz terliği nasıl bişey aldınız, yorumlarınızı bekliyorum...
eklesene cnm nasıl bısey aldın? normal terlıkmi? seksü mü :)
CADIARZU ekimde yakarlarmı ki kalorıferleri ? neyse hem terlık hem uygun bı ayakkabı alırız artık :)
kuşum zaten ayağımızda büyük ihtimal çorapta olcak gaz olmaması için...
o yüzden çok amaçlı bişey almak lazımyerimseniben
terlikalanlar resimlerini çeksin akşam eklesin en iyisi bende eklerim akşam :))))
terlikalanlar resimlerini çeksin akşam eklesin en iyisi bende eklerim akşam :))))
kızlar benim karnım çok ağrıyor sanki adet sancısı çekiyorum çoook ağrım var.......
ardan 2 saat geçince bişey olmaz yiyebilirsin canımcımekle sekerım beklıyom bak :)
kızlar bn sımdı yoğurtlu semızotu yıyom aksam balık yesem dokunur mu ki????
unutma emi bulcukumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?