2009 Ekim Anneleri

bak bn bunu hiç düşünmemiştim.. soğuk olur mu ki ankara terlik olur mu kafam karıstı bnm şimdikafamçokkarıştı

bende olunca cocuk disari firliycakmis gibi hissediyorum. ebem cocuk büyürken baski yapiyor dedi doktorumda erken dogum sancilari filan dedi. bol dinlenmemi söyledi canim.

CADIARZU öylemi benimde artık dinlnmeye çekilmem lazım.neyse haftaya raporum başlıyo bol bol dinlenirim artıkzemuszemus

:dance: bende dün aylardir ac kalmis gibi sürekli aciktim. yemekten yoruldum resmen.

anlıyorum cnm banada oluyo öle genelde :))) cok aç gözlüyüm nedense:) eskıden annem yemek ye kemıklerın cıkmıs dıye bağırırdı.şimdi yeme dıye bağrıyo herkes Allah sonumu hayır etsın doğum a kadar kaç olucam acaba elımden geldığince yememeğe calısıyom ama

canım ben öyle 3 tane aldım..krem rengi gecelik almıştım ama onu hastaneye götürmiycem kirlenmesin diye ona krem babet aldım evde giyicem...
hastane için 2 tane penye gecelik aldım biri grili kırmızılı ona kırmızı terlik aldım..
ötekide lila rengi onada krem terlik aldım..
carrefourdan aldım hemde uyguna buldum...

canım o zaman benimki 20. haftadan beri çıkmak istiyo demektir.yerimseniben..başı aşşağıdaymış benimkinin demekki yorulunca daha çok aşşağı düşüyor...

bnde son 2 haftadır siddetli bu baskı olayı... bn daha 30.haftamdayım sanırım doktor o yuzden bısey demedı ne zaman ınıyomus tam olarak baş aşağı? bnmk yanlarda gezıyo hala cunku ?:bbo:

:roflol:

eklesene cnm nasıl bısey aldın? normal terlıkmi? seksü mü :)

zeynepcim benim pempenin altınaa beyaz yada krem uyar dimi?
resimlerini ekleme yada mail atma şansın varmı cnm?

:roflol: aklıma bişey geldi ama değildir okaydirigubbakcemile3
neymiş bakam benim duyduğum şeymiymiş kaydirigubbakcemile3

ayy o baskı çok fena cidden elimle tutuom sanki düşçekmiş gibi

ben basit beyaz bi terlik aldım sokak terliği havasında
ama mevlütte hani şu üstü tüyllü kokoş terlikler oluo ya onalrdan istiyorum

eklesene cnm nasıl bısey aldın? normal terlıkmi? seksü mü :)

evet evet eklesene

CADIARZU ekimde yakarlarmı ki kalorıferleri ? neyse hem terlık hem uygun bı ayakkabı alırız artık :)

kuşum zaten ayağımızda büyük ihtimal çorapta olcak gaz olmaması için...
o yüzden çok amaçlı bişey almak lazımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…