2009 Ekim Anneleri

lalim bende laptop var yanımda duruyo arada bi elime alıyom
istanbuldayken bende 10 dk oturup kalkıyodum dayanmıyodu belim mafoldumben
uyku dersen bende zerresi yok

canım bendede laptop var...dibimde ama yinede dinlenmek için aralar veriomm..yerimseniben..ikili koltuk laptop ve wc ile bu yıl kanka oldum resmennnnndelikafadulden

ben artık oturma odasına taşındım tv seyrederek uyuyorum sabaha kadarda açık kalıyo ...bana ninni gibi geliyo onun sesi iyi oluyo yani...

canım bendede laptop var...dibimde ama yinede dinlenmek için aralar veriomm..yerimseniben..ikili koltuk laptop ve wc ile bu yıl kanka oldum resmennnnndelikafadulden

lütfen yani benim kadar wc ile yakınlaşan yoktur bazen hiç kalkmadan orda otursammı diye düşünmüyo deilim yani kaydirigubbakcemile3

ben bursadayım annemlerde
kociğim de istanbula döndü malum iş güçmafoldumben
kızlar ben bebekken ayaklarında sallamamışlar beyne zarar diye anneminde hiç sütü yokmuş ki emerken uyiyayım babam sırtımı ve başımı okşamayı alıştırmış
iri saçıma dokunsun veya saçımı kaçısın mayışıyorum
sağolsun kocikte tv izlerken beni kucağına yatırıp saatlerce oynar bende uyurum:asigim:

Ne guzel cnm yaa Allah muhabbettinizi arttırsın inşallah

iyi geceler zeynepcim Dınlen yorma kendini

aybikecim hep böle mutlu olun allah aşkınızın sevginizin üzerinde olsunnn bitanemmmm......:Saruboceq:
zeynepcim ii gecelr.....opuyorumnanaktan
kızlar bende kaçtım kojam tepemde hadi hadi deyip duruooo..:asigim:.

teşekkürler lalim inş cümlemiz için geçerli olur dileklerin başta sizler için..
bekletme kocikini madem hayırlı geceler size
ALLAH a emanet mustafacığıma da hayırlar diliyoruz Alyaylaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…