nasımış ayh o
zuzum süpriz mucize hojgeldınız kıslar :ecrin_bebek:
ne bantmış ayh:))) bi ara bakarun şimcik yatıyorummcanım ben uzun zamandır saç bandı bakıyodum kızıma ama hiç hoşuma giden bulamadım.Saolsun aybike ekim cicilerinin içine aldıklarını koymuş orda gördüm saç bantlarını tam istediğim gibiydiler.Bende yarın almaya gidicem inşallah.O kadar saç bandı saç bandı demişimki kociş bugün e bebeğin önünden gheçerken saç bandı bakmış beni aradı giridm ama bulamadım diye gülmekten öldüm..kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kuzuu..kaçıyorumm öptükk
iyi yolculuklar zuzumm Sende Allah a emanettt oll opuyorumnanaktangözümden uyku akıo..sabah ta erken kalkarıs..aybiikk gidiorum baakk:))) hepinis Allaha emanet..iişallahh pzt görüşürüss
bildiğim kadarıyla balık bayatsa süt ürünleri tüketemiyosun ama sen içme yinede canım a.s bebişlerimize de kocaman
zuzum süpriz mucize hojgeldınız kıslar :ecrin_bebek:
nolur nolmaz içmiim .. sagol canımmŞeniz
benim kociğe de misafir gelmiş arkadaşları
az önce aradı demliğe kaç kayış çay atmam gerek diyekaydirigubbakcemile3
ya bu arada oda yapan ve yanına yatmaıs için bişi alan yokmu ben hala çocu yanmda nerde yatrcam blmiom hastaneden neyle çkartcm bilmiom gülican sen naptn yanında nerde yatcak..unuttum ben sennkini aldnmıı almadnmı???ben sana bi değişk bişi göstermştm hatrlıonmu mothercaredeki o bras pahalı ama onla hem hastaneden çkarken hem yanımızda kullanmaya hemde biyere gderken götürmeye ii olmasmı sence yavv..bida yollım istersen hangisi oldğunu?D: D:
Kızlar oruc tutan oldumu hiç
Kışa gelseydi belki ilk gun songun birde ortasında tutabilirdim oruc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?