zuzucum evetttt ahududu cayini bende yazmistim rahim agzini yumusatma özelligi varmis ben iciyorum günde 1 fincan ve dün doktorum acayip yumusama olmus dogumum cok cabuk olacagini dediydi ben caya bagliyorum tabi herseyden evvel allahin izni ile
hatta ve hatta o cayi doguma 1 ay kala baslayin diyolar bizim burdaki ebeler üstelik günde 3 4 fincan
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler.gizemcim yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
kendinize iyi bakın öpüyoruz by.
kız zuzu doğurmadınmı hala?
bahar fururum senii naniknanik baktım çok canın kalıyo kıyamadım sana doğurmıyım baari dedimm laelaelaelaelae
yok kız doğurcan diye canım kalmıyo zamanında doğuramayacan diye canım kalıyo... acaba ben de mi gecikecem diye. hadi diğer gecikenler genelde erkek senininki kız ya seni baz alıyom kendime...
şaka yaporum cücümm..Şeniz doğurmadım işte napim kasıldıımnan kaldım ööle:))) çok zor yürüyorum baskı arttı aşşaya ama bilmiyorumki noolcak böle..şimdilik bişiy yok..
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler.gizemcim yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
kendinize iyi bakın öpüyoruz by.
seninki kanala girmişmi peki? girmişse başla ahududuya sen
inş. canımm görüşürük sende meleğine ve kendine ii bak
zuzummm seni beklerkenn ben doğuruyommm gördünmü son zamanalrımız tek beden olarakkk
bahairr dün akşam yattım okumadım tatlımm epiduralll olacak bayılmak istemiyom tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?