canım şuan göğüsleim dolu gözüküooo...hafif sıkınca fışkırmaya hazır....ama bazı hamilelerde doğumdan hemen sonra geliomuş süt..benim kankamda öle oldu sanki hiç sütü olmayakmış gibiydi ama doğumdan sonra maşallah çok güzel sütü olmuştuu.....:asigim:
haklısın hayatım..sabırr..en çok da bukadar normal beklerken sezeryan olma ihtimali bizi geren..
ahududuyu 1 ay önceden içirmeye başlıomuş ebeler ..şimcik içsek artıkın bi işe yararmıki..geç mi kaldık
gunaydinnn kizlarrr
dun yaptiklarim:
kac saat ev isi, ustune sicak bir banyo ...sonra 3bardak kusburnu cayi ve baska birsey daha
sonuc:tum gece yorgunluktan dolayi cekilen bel agrisi
ne bir sanci ne bi nisan ne bi sukaydirigubbakcemile3
ehh bu kadar sey yapip hala bi sanci bile olmuyorsa ne denir ki:)
karar:bundan sonra hersey dogal akisina birakilacak ..
sadece yuruyus ve hurmaya devam edecegim baskada bir cabam olmayacak insallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydinnn kizlarrr
dun yaptiklarim:
kac saat ev isi, ustune sicak bir banyo ...sonra 3bardak kusburnu cayi ve baska birsey daha
sonuc:tum gece yorgunluktan dolayi cekilen bel agrisi
ne bir sanci ne bi nisan ne bi sukaydirigubbakcemile3
ehh bu kadar sey yapip hala bi sanci bile olmuyorsa ne denir ki:)
karar:bundan sonra hersey dogal akisina birakilacak ..
sadece yuruyus ve hurmaya devam edecegim baskada bir cabam olmayacak insallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım inşallah öyle olur benimkiler hala bomboş.hiç değişmedi büyümedi zaten.pompa falanmı yapsam acaba hergün.belki tetikler.valla hiç bişey gelmeyecek gibi görünüyo.
günaydın biz geldikk... nasılsınızz gizemden haber var mı?
esmacım günaydınyerimseniben
malesef henüz haber yok canım.....
benimde aynı sibelcim hiç süt gelmedi... inşallah doğumdan sonra bol bol gelir sütümüz.
inşallah canım ya bide onun için panik yapmaya başladım.ne bebekten tık var ne göğüslerden ay bu ne böyle ya.
kendim için espri buldum eşim iğrenç dedi ama.sizede söyleyeyim.
ben asal sayıyım galiba bölünemiyorum.
benimde sutum gelmedı ama normalmış cogunun dogurduktan sona gelıyomus telaslanmayalım kızlar bence
ben çok sabırsız bi hatunum bişeyi kafama taktımmı hemen olması lazım ama sanırım şuan allah beni denio ve bana sabırlı olmayı öğretiooooofisfisfis
canım bilmiomki bilseydim 1 ay önce başlardım içmeyeakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nurefsan :asigim:
kızlar hurma dogumumu hızlandırıyo:uhm:ben ramazandan beri acayip hurma as erdım ve sureklı yedim su an 37+5 haftalıgım ama doguma belırgın hıc bı ız yok kı yanı dun gene hurma yedim alla allaCADIARZU
heralde benı hurma etkılemıyo cunku ınanılmaz hurma yedım kılo almamın sebebide o galba vallakaydirigubbakcemile3
kızlar benim bugun kasıgımda hafıf adet sancısı gıbı agrı var bı de altım acayıp agrıyo bı seyler olabılır mı sızce???doktorumda 1haftadır yok yarın gelıyo ay ya o gelmeden bısey olursa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?