İyi geceler kızlaropuyorumnanaktan
Allahın izniyle yarın sabah 7.30da hastanede olucaz, inşallah suni sancıyla başarıya ulaşabiliriz kızıma sağsalim kavuşabiliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dualarınızda bizleride unutmayın emi, Allaha emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zuzum berrasına çok şükür kavuştu, darısı başımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zuzumada Berramada kocaman maşallah
Lalde bugün gidicekti doktora onda bi gelişme var mı?
inşallah cnm sağolasınŞeniz
yaa lalin profiline baktım en son 8.41de girmiş merak ettim, amazona falan mesaj atmadımıkiCADIARZU
çok karışık duygular içindeyim, yatmaya çalışcaz biraz iyi geceleropuyorumnanaktan
Allahın izniyle yarın sabah 7.30da hastanede olucaz, inşallah suni sancıyla başarıya ulaşabiliriz kızıma sağsalim kavuşabiliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dualarınızda bizleride unutmayın emi, Allaha emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Zuzum berrasına çok şükür kavuştu, darısı başımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Gizemcim oğluşun çok tatlıAllah nazarlardan saklısın, darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
Arkadaşlar ben de yarın dr a gidiyorum, yine nst ve muayene olacak. eğer az da olsa biraz açılma ya da sancı çıkarsa yatırıp suni sancı deneyecek, doğal yoldan bir belirti göremezse ve de bebişin suyu, keyfi iyiyse p.tesi gününe kadar bekleyecek. yarın artık 40+6 oluyorum ve sıkıntı yapmaya başladı, böyle beklemek çok zor. bize de dua edin nolur herşey doğal yolla gelişsin, sezeryan olmak hiç istemiyorum.:gitme:
Arkadaşlar ben de yarın dr a gidiyorum, yine nst ve muayene olacak. eğer az da olsa biraz açılma ya da sancı çıkarsa yatırıp suni sancı deneyecek, doğal yoldan bir belirti göremezse ve de bebişin suyu, keyfi iyiyse p.tesi gününe kadar bekleyecek. yarın artık 40+6 oluyorum ve sıkıntı yapmaya başladı, böyle beklemek çok zor. bize de dua edin nolur herşey doğal yolla gelişsin, sezeryan olmak hiç istemiyorum.:gitme:
hayırlısı olsun cnm. umarım gönlunden gecırdığın doğum olur.
canim gunlerim azaldikca seni oyle anliyorum ki ...
benim bile simdiden moralim sifirsenağlama
hakkinda hayirlisi olsun insaallah...
Allah sabir versin gercekten beklemek cok zormus...mafoldumben
hazirancım hayorlısıyla kavuş kuzuna inş.
zeytinimm allaha şükür keyfimiz faln yerindemaşallahı var kuzumun teyzesi opuyorumnanaktan
biz geldikkk herkez hayırlısıyla yavrusuna kavuşuyor.. sıra bize geliyoooo
gizemcim maşallahh paşana ve sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?