İNŞALLAH...:Saruboceq:
ama eğer bu sancı demekse bende neredeyse her gece oluyo...
ya da rahim kasılması...
Çok saolun kısslar. Dün gece saat 3:30 da sancılar başladı sıklaşınca 6 gibi hastaneye geldik. Oğlumuz 10:00 da doğğdu. Kendi sancılarım yeterli oldu kıssslar. Çok sık ve güçlüydü. hastaneye 4 cm açıklıkla gelmişim 9:30 10 cm olmuştu, doğuma aldılar. tam 10:00 da doğdu. Hepiniz için dua ettim. Şimdi durumum iyi gibi, süt emiyo oğluşum.
off hiç uykum yok belim acaip agrıyorr
kuzularım neden vazgeciceksin cnm
hayırlısı ile kuzunu kucagına alıcaksın inş. yarın Allah kolaylık versin inşallah
allah doğmuş bütün bebeklerimizin yazılarını güzel yazsın, ana babalarına bağışlasın.. biz bekleyenler de sağlıkla kavuşalım inşallah.. artık zaman da geçmez oldu.. neyle oyalayacağımı bilemiyorum kendimi...
aslında her günün kıymetini bilmeli ya, elde değil.. geriye dönüp baktığımızda şimdi geçmeyen bu saatler, günler, anı olacak..
allah kavuşmayı nasip ederse eğer, o küçücük kuzularımız gün gelecek büyüyüp yanımızdan ayrılacak.. şimdiden bunu düşünür oldum. oysa başlangıçta ne kadar da minicik ve bize muhtaç olacaklar..
şimdi kimseyle paylaşmak zorunda olmadığımız bebeklerimizi, her geçen gün daha fazla insanla paylaşmak zorunda kalacağız.. önce aile, sonra eş-dost, sonra kendi arkadaşları olacak, öğretmenleri, sevgilileri..
zaman su gibi akacak..
her günün kıymetini bilmeli o yüzden işte. beklemenin bile, ama elde değil...ben de çiçeğimi koklamak istiyorum bir an önce, sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan
yarın doğum yapacak arkadaşlar kolaylıklar ve sağlık dliyorum. hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah kuzularına..
iyi geceler..
herkese günaydin good morning guten morgen :) bugün $ettircemmi acabaaaa
bluecum dün doktorum saten benim zari yirtti ki sanci gelsin diye dünden beride sanci cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?