2009 Ekim Anneleri

işim war mutfak dolaylarında

burnumaa yimek kokuları geliyooocokacimcoook
hadi tutmayacak seni ozamanŞeniz
öpüyom çok, özle beni 2 gün girmem sanırım, haftasonu hiç evde pc açasın gelmiyo...
bana dua edin olurmuuyerimseniben

nee uraaşcan dandan yimeklee, zuzum çok yimek yapsında ona gidek...
bütün gün yan gelip yatıyo eccük hizmet etsin bize :)))

burnumaa yimek kokuları geliyooocokacimcoook
hadi tutmayacak seni ozamanŞeniz
öpüyom çok, özle beni 2 gün girmem sanırım, haftasonu hiç evde pc açasın gelmiyo...
bana dua edin olurmuuyerimseniben

canım benim güsel haberlernen gel pzt..sen de handanım..çok öpoorummm

nee uraaşcan dandan yimeklee, zuzum çok yimek yapsında ona gidek...
bütün gün yan gelip yatıyo eccük hizmet etsin bize :)))

sıpakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelin yafrumm çok seferim misafiri

sıpakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gelin yafrumm çok seferim misafiri

iyi hadi oyalanmaalülülülülülü uçağı ayarlıyom şincik geliyos, dimi dandan:lepi:
sidikli fatoştaa elin gavur ellerinde çatlasın hasetindenkaydirigubbakcemile3

kıs handan dün akşam cnm o kadar sıkıldıkı...
biz yeni vestiyer yaptırdık o geldi dün akşam, adama demiştim bebek odası işini daha önceden...
odamı gösterdim dedim ilerde büyüyen beşik, şifonyer ve gardrop olcek bana dediki küçük odaa...
biliyom küçük oldunu napcam ben yaaa ((

canım sende şifonyerden vazgeçersin bi yatak bi dolap yeter olmazmı bende sadece büyüyen yatak alıcam onun çekmeleceleri yeter die düşündüm daha ilerde dolap işine girerim dedim sende şifonyerden vazgeç

canım sende şifonyerden vazgeçersin bi yatak bi dolap yeter olmazmı bende sadece büyüyen yatak alıcam onun çekmeleceleri yeter die düşündüm daha ilerde dolap işine girerim dedim sende şifonyerden vazgeç

doğru sölüyosun olmassa öle yaparım, zaten seninkine benzer yatak yaptırcam çekmeceleri olacak, idare ederiz artık..
bide bu büyüyen yatakların ebatlarını biliyonmu sen cicim

canım canlısına baktım ama ebatlarını bilmiyorum yani çok büyükte degil ama küçükte degil yarın bide eşimin bulduguna bakmaya gidicez begenirsem alalım dio eşim erkenmi sizce kıslar almasammı ya

alacağınız beşik kampanyada falansa ve beğeniyosanız alın bence, eğer 1 ay sona falan gene aynı fiyat olacaksada beklenilebilir...
renk olayını nasıl yapıyosun? ne renk alcan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…