2009 Ekim Anneleri

eşimin dedigi baya uygun 300 tl imiş büyüyen hemde daha uygunu bulamayız dio ama ben yinede biraz daha bakarım yaa ne bilim , canım işte yarın doktor amca sabah c,nsiyeti %100 derse maviş alıcaz yatakını

:sm_cool:
eşimin dedigi baya uygun 300 tl imiş büyüyen hemde daha uygunu bulamayız dio ama ben yinede biraz daha bakarım yaa ne bilim , canım işte yarın doktor amca sabah c,nsiyeti %100 derse maviş alıcaz yatakını

handancım alırsan fotoğrafını çekip koyar mısın topiğe,, bende kendim yaptırcam
ama adama tarif etcem.. boyutunu falan yazar mısın bi de....

Yarın sabah bende doktora gitcem kızlar... :sm_cool::sm_cool:

tamam canım alırsam çeker koyarım hadi sende güsel haberle gel inş:::9

kıslar bişe sorcam ela samyeli neden marangozda yaptırıonuz dahamı ucuz oluo ona göre bende yaptırım ya

hmmm maviş ha ben ortak bi renk istiyom, ve şu aralar favorim beyaz :))

sende hayırlı haberlerle gel kuzumŞeniz

handancım ben kendim odanın ölçüsüne göre çizcem... dolaplar 2 kapılı oluyor genelde,, ben 3 kapılı istiyorum. bi kapısına ayna koymak istiyorum. aynı renkte bi kaç açık raf yaptırmak istiyorum. o yüzden.. hem daha ucuz olacak...

tamam canım alırsam çeker koyarım hadi sende güsel haberle gel inş:::9

kıslar bişe sorcam ela samyeli neden marangozda yaptırıonuz dahamı ucuz oluo ona göre bende yaptırım ya

kuzum benim yatak odamı takımı falan yaptırdığım adam hep aynı ve çok kaliteli...
hazırlara göre hatta birazda pahalı oluyo...
ama evin şekline göre istediğin gibi yaptırabildiğin için ben o yüzden tercih ediyorumyerimseniben

anladım kıslar ben bu marangoz işinide araştırım eşimi çıldırtcam yakındaa hahahah hergün yeni bi fikirle gidiom adam şaştı kaldıkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorumhihoyyyt
iyi akşamlar, iyi tatillerŞenizŞenizŞeniz

herkese selam bende dr dan geldim tüm tahlillerim iyi çıktı doktor ''kocan iyi bakmış sana'' dedi :)

4 mayısta 3 lü test yapıcaz bakalım hayırlısı...

bende odayı kafamda tasarladım bıyerlede görüştüm 7.ayımızda alıcaz inş...

Hamileyken Cinsel ılişki
Sağlığınız yerinde ve hamileliğiniz normalse, kocanızla normal cinsel ilişkilerinize devam edebilirsiniz. Fakat şunlara dikkat edin:

ılk üç ay, bunu mümkün olduğu kadar azaltın

Aybaşı tarihlerinde yapmayın.Bu iki durumda düşük ihtimali vardır.

Son aylarda yine sakının, erken doğuma sebep olabilirsiniz.

Düşük tehlikesi varsa, hamilelik sırasında kocanızla olan cinsel ilişkilerinizi kesin.

kızlar bi siteden aldım bu yazıyı. bilgimiz olsun.

merhaba kızlar..
bende inşallah bir ekim annesiyim,doğumumu 18 ekimde bekliyoruz..
13+5 haftalık şu an..cinsiyetini sanırım 16. hafta öğrenebilecekmişim..Allah ım sağlıklı bir evlat versinde gerisi hiç önemli değil sadece meraklanıyor insan..:)
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz..

canım hoşgeldinnnnŞenizii dileklerin için sağoll:asigim:
keremim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmm...yerimseniben

brnklc kullanıcısından alıntı merhaba kızlar..
bende inşallah bir ekim annesiyim,doğumumu 18 ekimde bekliyoruz..
13+5 haftalık şu an..cinsiyetini sanırım 16. hafta öğrenebilecekmişim..Allah ım sağlıklı bir evlat versinde gerisi hiç önemli değil sadece meraklanıyor insan..:)
hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz..
hoşgeldin canım aramızaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…