2009 Ekim Anneleri

Bilmiyorum valla hem hamileligin ilk zamanalrında hemde son zamanlarında olur diye biliyodum ama biz yarısındayız ve halen devam ediyo demekki doğuruncaya kadar böyle gitcek bu :1shok:

Aynen ben de ööle biliyordum :uhm:

rahim her hafta 1 cm yukarı çıkıyormuş canım. yukarı çıktıkça rahatlarsın. ama son aylarda doğuma hazırlık olarak tekrar aşağı doğru iniyormuş bebek. Dolayısıyla yine taşıncan tooolete:))

Bir an önce çıksın artık sıkıldım. Wcye telefon tv falan koyucam pcyi de alırım yanıma böyle geçiririm artık kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canım, bende kız bekliyodum erkek dediklerinde şok yaşadım elbise alcaktım çıkışta hani kendimi kıza hazırlamıştım ama böylesi daha hayırlıymış demekki bizim için dimi :ecrin_bebek:

Gözün aydınnn canıımmmm :nazar:ohhh ne güzell bizim damat adayları git gide artıyorrrrrrdelikafaduldendelikafadulden:nazar:

Cok tesekkurler:) Insallah saglikla sihhatlekucagimiza almak nasip olur.Bu arada ultrasonda 22 hafta 2 gunluk gorundu bir hafta onden gidiyor.Okadar hareketliydiki dr a bitulu olcum yaptirtmadi zorla kadin bitirdi tum olcumleri:) isimiz zor olacak galiba.....

merhaba nutellacımm :))
oo süperr öğrenmene çok sevindim sağlıkla büyüsün oğlun maşallah. :nazar:
annelerin gönlünden öncelikle kız geçiyor çoğunlukla :)) hemcins diye midir nedir :)
2. si kız olur :))

Cok tesekkuler canim.Galiba dedigin gibi hemcinsimizi isityoruz:)ikincisine artik umudumuz kiz:)

Merhaba kizlar,

Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende kız olur diye gitmiştim ama erkek dedi doktor ve 1 gün kendimi bu fikre alıştırmaya çalıştım,garip bir duygu oluyor yani anlıyorum seni..ama şimdi alıştım oğluşum olacak diye..:emir_bebek:alkisalkisalkis

Merhaba kizlar,

Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)

Canim gozun aydin sonunda sende ogrendin darisi basima 23 Haziran buyuk gun :))

Kiz papatyalim teyzesiiii bugun sabah benimki annesinin karnina 3-4 tepik salladi haberin olsun -tatlicadiarzu-

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende kız olur diye gitmiştim ama erkek dedi doktor ve 1 gün kendimi bu fikre alıştırmaya çalıştım,garip bir duygu oluyor yani anlıyorum seni..ama şimdi alıştım oğluşum olacak diye..:emir_bebek:alkisalkisalkis

Cok tesekkurler:) Bakalim ben nasil alisacagim....Erkekler nedense bu ise daha cok seviniyor :)
Canim gozun aydin sonunda sende ogrendin darisi basima 23 Haziran buyuk gun :))

Cok tesekkurler Zeldacim.Hadi darisi senin basina cabucak gelsin gecsin gunler:)ben dun gece hic uyuyamadim sabah olada biran once gitsek diye:).

Kiz papatyalim teyzesiiii bugun sabah benimki annesinin karnina 3-4 tepik salladi haberin olsun -tatlicadiarzu-

hadı gözün aydın alkisalkisalkis....ayy yerim ben onun minik ayaklarını yaa işte başlamış ne guzellllll dahada güçlenecek canım inşallah cok guzel bir duygu değilmi

Cok tesekkurler:) Bakalim ben nasil alisacagim....Erkekler nedense bu ise daha cok seviniyor :)

Cok tesekkurler Zeldacim.Hadi darisi senin basina cabucak gelsin gecsin gunler:)ben dun gece hic uyuyamadim sabah olada biran once gitsek diye:).

Canim insallah.Zaman hic gecmiyorki.Sen ayrintili ultrasona girdin degil mi.Renklimiydi ultrason ayrica ucret odedinmi bildigim kadariyla 3D ve 4D yi sigorta karsilamiyor

ben kocamdan hiç beklemezdim ama bana doktordan çıktıktan sonra erkek olunca daha mutlu oldum itiraf edeyim dedi,çok gücüme gitmişti ama sanırım çoğu erkeklerde var bu..
sağlıklı olsunlarda erkek kız eli ayağı düz olsun derler..:Saruboceq:

bnklc guzelmis canim rengide guzel ama bu urunu satan magazalara gitsen bir yakindan gorsen internet cok yaniltici oluyor.En azindan tek elinle acip kapatabilecekmisin agirligi cokmu onlari test edersin

Bana da kiz dedi ultrasoncu esimde baska bir doktora daha gidelim erkek olacak bilemedi diyor :))

bnklc guzelmis canim rengide guzel ama bu urunu satan magazalara gitsen bir yakindan gorsen internet cok yaniltici oluyor.En azindan tek elinle acip kapatabilecekmisin agirligi cokmu onlari test edersin

haklısın tabi ben bir an çok beğendim özelliklerini okudum ama tek elle açılıp kapanma gibi bir özellik yazmıyor..
teşekkürler yorumun için Şeniza.s.

Back
X