Canim insallah.Zaman hic gecmiyorki.Sen ayrintili ultrasona girdin degil mi.Renklimiydi ultrason ayrica ucret odedinmi bildigim kadariyla 3D ve 4D yi sigorta karsilamiyor
Evet ayrintili ultrasondu bir suru olcumler falan yapti bol bol bize bebisimizi gosterdi:)okdar hareketliydiki kadin bi turlu olcum yapamayince bizde keyifle oglusumuzu izledik:)Maalesef renkli deildi ultrason.Benim dr nin ofisinde renkli yok maalesef.Olsa sigorta odermiydi inan bilmiyorum.ama benim bu normal renksiz ultrasonu sigortam karsiliyor.Bize bol bol resimlerini verdi doyasiya izlemis olduk yavru kusumuzu.Malum uzuuuuun bi sure goremiyecegiz birdaha

Kendimi alisverise vermeyi dusunuyorum bakalim gecen haftasonu snap n go ve kangurumu diyorlar bilmiyorum turkiyee herhalde kanguru hani onunde tasiyorsun ya bebegi aldim.Ilk zamanlarda bebek arabasi almak sitemiyorum bakalim snap n go ile idare edecegiz..az oncede yataga ve carseat e baktim baby's r us tan.bakalim yavas yavas almaya baslicaz artik.
Ayy cok heycanli sanki daha yeni hamile oldugumu ogrenmis gibiyim :)
Brklnc ben linki acamadim o yuzden bi yorum yapamiyorum.ama tekrar deneyecegim acmayi.