2009 Ekim Anneleri

Erkek bebekleri ck hareketli oluyor ben daha bizimkini biraz biraz hissediyorum cok tembel teyzesi.Ben gecen ay gordum ultrasonda kan testleri yapildi olcumler yapildi ultrasonda bu ay 23 unde girecegim tekrar bakalim hareketli olacakmi ilkinde resmen uyuyordu durtukledik uyandi lutfetti :)

Ben gittigim doktorun internet sitesine baktim 3 boyutlu renkli ultrason icin ekstra ucret diyor oda 250 dolar amannn renkli ultrason olmazsa siyah beyaz olsun cocugumu goreyim o yeter :ecrin_bebek:

Babies r us ta cok guzel seyler var hemde indirimdeki urunler cok guzeldi ben o gun baktim ama cinsiyet yuzunden bisey alamadan ciktim.Sende biseyler aldikca guzel indirimler yakalarsan bana magaza adlarini ver gidip bakayim canim hele belli olsun benimki bende arastiracagim sana bilgi veririm :)

Tamam canim ben indirimde yakalarsam biseler sana haber veririm:) Arada craiglist tede bakiyorum bazen guzel seyler olabiliyor ve cok uygun fiyata bulabiliorsun tavsiye edebilirim.Eger sizin oralarda varsa Baby depot ta diger store lara gore cok cok uygun olabiliyor.Sende bulursan biseler haberim olsun:)

Hadi bakalim senin icinde gunleri saymaya baslayalim artik:)

burcu ya inşallah bugün bebeğimin hareketlerini hissederim ne diyıosunç bi an önce Rabbim'in izniyle hissetmek istiyom

günaydın güsel bebeklern güsel anneleriii...nabersnz iyisinzzz inş..bugün hava serin dün çok fenaydı pazara gttim fenalştımm allhtan kocacım yanımdaydı tuzlu ayran felan yaptrdı..benm elim ayağoım yanıo resmen..özellkle erkek bebkler yaparmşş ah bi doğsa yaa..

burcu ya inşallah bugün bebeğimin hareketlerini hissederim ne diyıosunç bi an önce Rabbim'in izniyle hissetmek istiyom

sabret canım hıssedersın yakında eger hıssedersen 2 3 gun hıssetmeyınce telaslanma cunku benım mınıkte oyle oldu ben telaslanmıstım ama kemıklerı kuvvetlendıkce vurusları daha belırgın olunca hergun hıssedersın :icecream:

günaydın kızlar, keyifler nasıl?

benim kızım bayaa vuruyo bana amaa sanki rahmimde gibi tam kasıklarımda, göbeğimin bayağı aşşasında...
Ben hep aşşada hareket hissediyom yaa sorunmu var ki???

ayyy pempemm ölekii san tamm şeyimde hissediyom gibi oluyom bazen yaaa inşallah normaldir?
kendimce dün ayakları aşşadadır belki ondan ordan hissediyoz diye düşünmüştüm amaa ne bilim işte emin olamadım...

ciceklara, ELALI, Fatos_55+, _ocean_06 günaydın ekim in en süper anneleri nasılsınız bakalım elam endişelenme sürekli pozisyon değiştiriyorlar bunlar normal şeyler önemli olann 8, ayda falan aşağıda olmamaları

ciceklara, ELALI, esma_memo_12, Fatos_55, yasemin1984, _ocean_06
Tekrardan günayydın kısslarr.
Ela canım şu dün konuştuğumuz süt pompası vardı ya. Hani amazon hepsi buradadan almış. Okampanya 1 aylık değilmiş canım ellerinde kalan ürün kadarmı. Ben şimdi aldım bi tane. Son üç tane kalmış. Bu arada ben siparişe başlarken 5 tane vardı bitirince 3 kaldı haberin olsun canım,i almayı düşünüyosan

Back
X