2009 Ekim Anneleri

ya kısım saç fırçasını nası sürüm çizer bacaklarımı yaaa hem nie gitmesin yag bunlar kilo verince yaglar erimezmi yaa sporda yaparım yaaaaa bananee ya

canancım ben evde yapıom bizim bu plates işini ablama sorum tekrar ya küstük ya yeni barıştık bide yürüyüşe gidemedigim zamanlarda evde koridorda 10 tur atıom:roflol:

Canım marketten almıştım mısır ilmeği kese selülit için güzel bişey aktarlarda da var onlardan alabilirsin
Evet ya ben plates istiyorum aslında

canım benim evde kondiyon bisikleti var oana biniyom haftada 3 gün yarım saat, ama hafif ayarda. haftada 2-3 gün de yürüyüş yapıyom. Doktor hepsine ok dedi. Bi de yüzsen iyi olur diyo en azından haftasonu bi gün.
şu hamile pilatesi yogası fala acaip ilgimi çekiyo ama korkuyorum bebeğe bişiy olur sonra pişman olurum diye. Ebru şallı nasıl çıkardı 7 ayda pırt diye. Hergün pilates yapayım diye :oklava:

valla pilates benim de aklıma geliyo ama korkuyorum ters bi hareket yaparım diye. hoca eşliğinde yapmak lazım pilatesi. en azından hamileyken. yoksa korkarım ben.

düşene bide sen vur nan amazon nisada yakalamım seni:mymeka: bi çaresine bakacaz artık sosyete gibi estetik felan oluruz ssk karşılarmı :roflol:

şu an için en etkili yöntem ya fırçalarsın, ya pempenin dediği gibi keseler var aktarlarda mısır ilmeğindne yapılma sert bi kese, onun gibi birşeyle keselersin. hazır yeni çatlamışken yap bari de bi işe yarasın çizilcek etçek diceene. ben yapıyom her banyodan sonra kızartıyom bacakları popoyu. kanlanıyo böle ohh
:mymeka:

canım benim evde kondiyon bisikleti var oana biniyom haftada 3 gün yarım saat, ama hafif ayarda. haftada 2-3 gün de yürüyüş yapıyom. Doktor hepsine ok dedi. Bi de yüzsen iyi olur diyo en azından haftasonu bi gün.
şu hamile pilatesi yogası fala acaip ilgimi çekiyo ama korkuyorum bebeğe bişiy olur sonra pişman olurum diye. Ebru şallı nasıl çıkardı 7 ayda pırt diye. Hergün pilates yapayım diye :oklava:

Canım ya bendede step aleti var acaba ona izin verirmiki doktor düşük ayarda yapsam alkisalkisalkis

ayhhhh halaaa dipçikk gibiyim ne selülit:delphin: ne çatlak:delphin: ne çizgi:delphin: hiçbişey yok, sadece göbeğim çıktı:1closedeyes:

handan ne bulursa yiyo anacım . yedi yediii artık poposunu taşıyamıyo bacakları çaatttt diye çatladı garipler. :CüvCüv:

Canım bence doktora sormadan yapma. Bu işler beli olmuyo çünkü, olmaması gereken bi kası çalıştırıyodur, sonradan sıkıntı olmasın.

Haklısın canım Cumartesi dr sorarım bakalım ne diyecek.

canan bak bacım buna benzer şeylerhttp://www.milupa.com.tr/inside.aspx?categoryid=40&pageid=156

Mersü cicim hemen yazdırıyorum Şeniz

Back
X