2009 Ekim Anneleri

Kız amazon ben 16 hazıran sabah 9,15 randevu aldım sen ne zaman gıdıon ??

Ya ılkaycım alıŞkanlık kaprı felan gıyıyom elbıse gıyıyom bacaklarım herdaım temız olmalı uzasın uzamasın ŞÖle bı geÇırıom elden bı denıcem ama belkı benımde uzamıodur ben alıom Öle hahahah

Elalım ınanmıyorum selülit , çatlak , patlak olmadığına boy boy resimlerini koyu çabuk yakından inceliyecesss kötükedihüso

69 MUŞ YUHHH BEN 57-58 KıLOYUM KIIZIMM FARKA BAK HıZAYA GEL naniknaniknaniknanik ÇATLAGIM BENıMDE YOK SEN Bı ıNCELE BAKEM SELÜLÜT BÖLGESıNı KESıN VARDIR naniknanik

Elalım İnanmıyorum selülit , çatlak , patlak olmadığına boy boy resimlerini koyu çabuk yakından inceliyecesss kötükedihüso

tamammm kuşumm videoyada çekimmiinaniknanik

69 MUŞ YUHHH BEN 57-58 KİLOYUM KIIZIMM FARKA BAK HİZAYA GEL naniknaniknaniknanik ÇATLAGIM BENİMDE YOK SEN Bİ İNCELE BAKEM SELÜLÜT BÖLGESİNİ KESİN VARDIR naniknanik

hıhh benim boyum uzundur kızım seninkine göre:1closedeyes:
walla inceliyom inceliyom göremiyom:1closedeyes: du bide kocişe baktirim dicem ama zararlı çıkarım, adamı yoldan çıkaramammopuyorumnanaktan

HAHAHA BİKİNİLİ OLMASI ŞART AMA BENCE:roflol:

olmazz annem göstermede elletmede dedii:roflol:

kızlar ben geldim dışarda biraz işim vardı yine dayanamadım tosunuma bi şeyler aldım braun un kulaktan ateş ölçerini aldım alt açma bezi aldım yastıklı bide battaniye takımı aldım eldivenli ayakkabılı bereli bi takım sonra resimlerini çeker gönderirrim ateş ölçeri 116 ya aldım iyimi sizce

hayırlı olsun cnmm iyi günlerde kullansın oğluşunn, bende kulaktan ateş ölçer almıştım microlife 55 tl di seninki biraz daha pahalıymış cnmm

SEN Bı BAKTIR CANIM KOCANA HAHAH KISIM ÇOK BOY FARKIMIZ YOK BUNU KONUŞMUŞTUK DAHA ÖNCE 3 CMMı NE FARK VARDI SANIRIM:delphin:
HIHHHHH:dilcikar:

NEYSE BU KONUYU KAPATALIM GÜLıCANIM ÜZÜLME SEN:1hug:

KISLAR ARTIK ESKıSı KADAR ÇıŞıM GELMıO BEBEKLER YUKARI ÇIKMIŞ KURTULDUK:dance:

hayırlı olsun cnmm iyi günlerde kullansın oğluşunn, bende kulaktan ateş ölçer almıştım microlife 55 tl di seninki biraz daha pahalıymış cnmm

kızlar ben geldim dışarda biraz işim vardı yine dayanamadım tosunuma bi şeyler aldım braun un kulaktan ateş ölçerini aldım alt açma bezi aldım yastıklı bide battaniye takımı aldım eldivenli ayakkabılı bereli bi takım sonra resimlerini çeker gönderirrim ateş ölçeri 116 ya aldım iyimi sizce

Canım güle güle kullansın bebişin.
Yalnız ateş ölçer öyle pahalı bişeymiymiş. Ben hiç bilmiyodum. Şu setler var ya hani bööle içinde burun aspiratörü tırnak makası falan olan. Onların içinden çıkıyo ama iyi değil mi ki onlar

AHH AHH BENDE 51 DıM CANANCIM HATTA ÖMRÜ HAYATIM BOYUNCA HEP 45-48 ARASIYDIM HAMıLE KALACAM DıE 51 OLDUM NE GÜNLERDı BE GERı GELECEKLER AMAvereliniortak

NEYSE BU KONUYU KAPATALIM GÜLİCANIM ÜZÜLME SEN:1hug:

KISLAR ARTIK ESKİSİ KADAR ÇİŞİM GELMİO BEBEKLER YUKARI ÇIKMIŞ KURTULDUK:dance:

benimde gunduzleri pek gelmiyor ama geceleri yine kalkiyorum 4.5 defa zaten benimki sanki daha gobek altinda :((( kipirdamilarini tekmelerini falan gobek altinda hissediyorum keske ciksa yukari artik

SEN Bİ BAKTIR CANIM KOCANA HAHAH KISIM ÇOK BOY FARKIMIZ YOK BUNU KONUŞMUŞTUK DAHA ÖNCE 3 CMMİ NE FARK VARDI SANIRIM:delphin:
HIHHHHH:dilcikar:

naniknanik

NEYSE BU KONUYU KAPATALIM GÜLİCANIM ÜZÜLME SEN:1hug:

KISLAR ARTIK ESKİSİ KADAR ÇİŞİM GELMİO BEBEKLER YUKARI ÇIKMIŞ KURTULDUK:dance:

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Herhalede uızun paçalı dondan nasıl seçecezz selülitlerini
Hahhh birde 69 kiloymuş ben 53 kiloydum ben var diyorum
.

kızımmm bendee selülit yok çatlak yokk dedim manken gibiyim demedimyaaaa:mymeka:

Back
X