2009 Ekim Anneleri

ya kızlar asıl içinizde en zayıf benim ne selülit ne çatlak hiç bişeyim yok :) ( kilo 100 boy 1.50 ) boşuna kavga etmeyin utanın halinizden manken gibiyim ben be heyt çekilin

yaaa kızlarr lali görmüyorumm gündüzleri bilgisi olan var mı???

Handan canım bende 1 ay önce 53 tüm sadece doktorda tartınıyorum kilo aldım ama kaç olduğumu bilmiyorum selülit olduğunua göre bayağı almışım Çok üzgünüm çoook

ya kızlar asıl içinizde en zayıf benim ne selülit ne çatlak hiç bişeyim yok :) ( kilo 100 boy 1.50 ) boşuna kavga etmeyin utanın halinizden manken gibiyim ben be heyt çekilin

Canımsın yaa Şeniz

kızımmm bendee selülit yok çatlak yokk dedim manken gibiyim demedimyaaaa:mymeka:

:mymeka: ispatlaaa ispatlaa alkisalkisalkis

Kız amazon ben 16 hazİran sabah 9,15 randevu aldım sen ne zaman gİdİon ??

Ya İlkaycım alıŞkanlık kaprİ felan gİyİyom elbİse gİyİyom bacaklarım herdaİm temİz olmalı uzasın uzamasın ŞÖle bİ geÇİrİom elden bİ denİcem ama belkİ benİmde uzamıodur ben alıom Öle hahahah

handanova ben 20sine randevu alcam sabah 9 a falan alırım. en geç 10 a kadar gel dedi.

BEN SABAH AKŞAM TARTILIOM EVDE CANAN:)) BOŞVER KUŞUM YA ÜSÜLME AMANNNN HAMİLEYİZ BİZ YAAAvereliniortak

Yaw o da bi hastalık gibi. ben işe geç de kalsam her sabah kıyafetlerimi çıkarıp tartılıyorum. Bi de ogün mesela 500 gr dan fazla aldığımı gözteriyosa tartı moralim çok bosuk oluyo. aynı ya da daha az olduğu günler çok neşeli oluyom. Kocişim saklıcam artık tartıyı diyo. Tabii ki yağlancak vücudun çocuk nası tutunsun yoksa diyo. Amma ben gisliden gisliye gene tartlıyom hergün kaydirigubbakcemile3

aynen bende senin gibiyim :)))))))) ama skain tuy sarartici kullanma onlarin icinde amoniyak var tipki sac boyasinin icindeki gibi simdi sakin yapma

her hafta sonu bacakmi temizliyorsun kiz oooooo recep ivedigin bacisina dönersin hehehe handan dikkat et birak biraz kendi haline ben tam 3 aydir makina falan kullanmiyorum bacaklara cok az tek tuk cikiyor bende nasil seviniyorum sorma :)))))))) keske dogumdan sonrada boyle devam etse hic cikmasa :)

şimdi yapmıcam doğum yaklaşsın o zaman yapçam ilkaycım. o benim de aklıma geldi. çok kötü yani kepaze olmayalım hastanede.

kızlar renkli ultrasona ne zaman giriliyor benim yarın randevum var ama sokarmı bilmem 19 haftalığız daha

Kıs amazonova 20sı cumartesıne gelıo haftasonları varmı bızım doktor bılıomusun nan ?? Varsa bende Öle alım ya daha ıı olur

kızlar renkli ultrasona ne zaman giriliyor benim yarın randevum var ama sokarmı bilmem 19 haftalığız daha

Canım 20 hafta civarında ayrıntılı ultrason yapıyo doktorlar. Ama renkli için özel bir tarih yok galiba. Ben daha karar vermedim ama yaptırırsam bu aydan sonra yaptırcam. yüzü falan tam belli olsun diye

Yaw o da bi hastalık gibi. ben işe geç de kalsam her sabah kıyafetlerimi çıkarıp tartılıyorum. Bi de ogün mesela 500 gr dan fazla aldığımı gözteriyosa tartı moralim çok bosuk oluyo. aynı ya da daha az olduğu günler çok neşeli oluyom. Kocişim saklıcam artık tartıyı diyo. Tabii ki yağlancak vücudun çocuk nası tutunsun yoksa diyo. Amma ben gisliden gisliye gene tartlıyom hergün kaydirigubbakcemile3

Canım bende o yüzden sadece doktorda tartınıyorum hihoyyyt

gülicanım sende abartma kuşum ben zevkline tartıom-tatlicadiarzu- hatta kilo aldıkça mutlu oluorum yuppiii nidalarıyla evde tur atıom-tatlicadiarzu-

Back
X