2009 Ekim Anneleri

Rektal ölçüm
Rektal ölçüm en doğru sonucu verir ve ilk aylarda akut ateş durumunun daha fazla önem taşıması nedeniyle 15 aylıktan küçük bebekler için önerilir. Rektum içerisinde daha kolay kayması için termometrenin ucuna bir miktar vazelin sürün.

ben bunu tavsiye ederim canim en dogru bilgiyi ölcümü bu sayede ogrenebilirsin ben oglumda hep bu yöntemi kullandim 2 yasina kadar , dogacak olanada ayni yöntem uygulamayi dusunuyorum

Canım rektal ne dimek acaba, popodan mı :utangac:

Popomu :1shok: yaw kulak ya da alından ölçünce olmuyomu bee. Tamam altlarını filan temisliycez samimi olcaz o kadar bebelerle ama her ateşini ölçtüğümde de poposuna termometre mi tutcas yani -tatlicadiarzu-

evet coni bebeklerin öyle ölçülür bişey olmaz. köküne kadar sokmucan canım sen de ucunu hemen. her dakka ateş mi ölççen ayrıca. delikafadulden

huuuu napıosunzzz kıslarr..kmblr neler kaynattnzzz..ben yemk yapıorumm of ya hergün ne yemk yapsam derdnden bıktım ben yaaa:(hergün bana brnz bişi söleynnn bari....işyernde yediğinz yemkleri söleyn hergün bende aynısını yapaım bari....:=)))))))))

ah sorma tatlimya ayni dert bende de var hergun hergun ne yapsam diye dusunup duruyorum , ben dun sulu kofte yapmistim patatesle birlikte , ve sarma sarmistim bugun ne yapacam = :( henuz kararsizim ispanak yapsam diyorum canimda istemiyor ispanak , tavuktan biktim etten biktim , kanim patlican ezmesi istiyor boyle bol maydonoz ve limonlu keske yemek yapan birisi olsa bende afiyetle yesem esim calisiyor , ama yakind aben yatarsam o evde kalacak yemek falanda yapacak yandimmmmmmm :tomato:, benim beceriksiz ahcim dusunemiyorum :roflol:

Valla bizde de var hergün ne yapam derdi. Amma burda konuşursak bu hamişlerin hepsinin canı çekiyo. Yoksam ben hergün sorcam, şu var yanına ne yapayım diye zemuszemus

ben aç kalıom yemekleri geç yapınca..en iis sabah erkenden yemk yapmak olcak..öğleni öle geçiştiriom akşam kocacımla yiyom kahvaltımı güsel yapıom ama akşama kadr öle geçiştiriorumm..sen bana yaz gülicanım özelden ben sana sölerm ne yapcağını sen ne yapıosan bende ondan yaparımm..:=))))))))))):enbuyukkk:

ben boşunamı aldım yani kulaktan ölçmeliyi arkadaşımda steril açısından çok memnun bebişi rahatsız etmeden ç,ölçüyorum diyor bana ne aldım ohhhhhh

selam kıslar ben geldim kızıma çorap aldım şapka aldım çok şeker bide ayakkabı aldım pembişşşş ekleyebilirsem eklerim sitede sorun veriyo hep

ilkay Popişten ölçülecek yani ateşeleri okey dijital termometre var bende onunla ölçebilirim değilmi popişten cam olması şart değildir yani dimii

ah sorma tatlimya ayni dert bende de var hergun hergun ne yapsam diye dusunup duruyorum , ben dun sulu kofte yapmistim patatesle birlikte , ve sarma sarmistim bugun ne yapacam = :( henuz kararsizim ispanak yapsam diyorum canimda istemiyor ispanak , tavuktan biktim etten biktim , kanim patlican ezmesi istiyor boyle bol maydonoz ve limonlu keske yemek yapan birisi olsa bende afiyetle yesem esim calisiyor , ama yakind aben yatarsam o evde kalacak yemek falanda yapacak yandimmmmmmm :tomato:, benim beceriksiz ahcim dusunemiyorum :roflol:

canın patlıcan ıstıyosa ımam bayıldı yap kız cok gozel oluyo sırnaşık şey

ilkaycım yapar yapar merk etme bi yapar iki yapar üçüncüye tam yapar..:=))))))keşke yapsaa bizimki yapıo ben beğenmiom işe götürüo herkes yedi çok beğendi dio bende dedim sakın karım yaptı deme resl olurum dedim dicekler karısı yemk yapmayı bilmio..:=)benim canm semizotu istedi semizotu yaptım şimdi bide makarna haşladımm..etten nefret ediorumm bizim evde çoğnluk sebze saten..eti sadece kaba yerini kızartmaısnı seviorumm...

anam şu benim patatesli pratik yemeee yapıverin iki dak da. yanına çay peynir domates ohh miss.
küp küp doğra patatesleri. kızart. sona içine domates sarımsak karıştır şöle . ben içine 1 tane de yumurta kırıyorum. valla çok güzel oluyo kolay yemek.

Back
X