2009 Ekim Anneleri

çok sevindim cnm benim benimki tekme atıyoduda artık el degmeden görülüyo şükür bu günü iple çekiyodum çok güsel dimi onu hissedebilmek herşeyi unutturuyo insana bu güzel hareketi yavrumuzun maşallah diyim nazar degmesin kuşum:1hug:

evet cnm sana da bana da maşallah. lütfen kendine birazzcık daha dikkat at tatlım.

günaydın kızlar

çeçiklara günaydın canım geçmişi okuduğum için görmemişim yazdığını kusura bakma

günaydın kıslar ben çok kötüyüm geceden beri ayaktayım sol böbregim yine tuttu lanet olsun hiçbişi yapamıyom ve kızıma zararı olcak die bu böbreklerimin çok korkuyom agrım çok resmen kıvranıyom sancımdan sabahı sabah ettigeçmedi biliyonuz sollu saglı taşlar var böbregimde birisi mesaneye sıkıştı düşmüyo ve dün bebegimi ilk defa eşimle dışardan hareket ettigini gördük tekmeleri tenimden belli oluyodu şükür şuan çok iyi ama buna bile sevinemedim daha yaa:(

geçmiş olsun cnm:teselli:

Ela cım gÜnaydın

günaydın cnm nasılsınopuyorumnanaktan

Herkese Günaydın

pempemmm günaydın ajkumm nasılsınnopuyorumnanaktan

ayyy nee güzell yaaa kızını görcen, benim daha 16 günüm var kontrolüme...
bende cnm bugün iznee çıkıcam patronum yarında gel diye tutturmassa :)) iyiyim...
güzel haberlerle gel inşallah cnmm...

günaydın güsellerrr

çok geçmiş olsun musyascıım benimde taşım var böbrek agrısı çok zordur bilirim dikkat et ayaklarını üşütme:teselli:

nazcım nerelerdesin girmiosun bu aralar pek ogluşun nasıl?

saouln kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güsel dilekleriniz için ayaklarıma iki çift çorap bide patik giydim hava çok sıcak ama sanırım biraz kendimi sıkı tutmam lazım şuan daha iyiyim şükür allah razı olsun hepinizden

ayyy nee güzell yaaa kızını görcen, benim daha 16 günüm var kontrolüme...
bende cnm bugün iznee çıkıcam patronum yarında gel diye tutturmassa :)) iyiyim...
güzel haberlerle gel inşallah cnmm...

İnş. canım güzel haberler getiririm çok özledim kızımı 1 aydır görmüyorum kaydirigubbakcemile3
İnş. yarın çağırmazlar canım seni işe çok şükür bizim cumartesilerimiz yok daha doğrusu biz cumartesi çalışmamamak için akşam 7.30 da çıkıyoruz kapiş..
Sana mutlu tatiller dileriim bugünmü gelecekti kayınvaliden...
Arada girersin değilmi biss özleriz seni :1hug:

günaydın güsellerrr

çok geçmiş olsun musyascıım benimde taşım var böbrek agrısı çok zordur bilirim dikkat et ayaklarını üşütme:teselli:

nazcım nerelerdesin girmiosun bu aralar pek ogluşun nasıl?

oğluş iyi çok şükür canım...hava güzel ben sokakalarda:))))))))))))))hamileliğin en keyifli 2 ayını doyasıya yaşıyorum:))))))))))))senden naber senin oğluş nasıl?

Back
X