2009 Ekim Anneleri

canancımm yarınmı gidiosun ne güsel yaaa bolbol bak kızınaaa bizdende selam söleee :1hug:

maşallahh nazcımmm :)) bizde iiyiz çok şükür 16 haziranı beklioz doktor teyzesine gitmek için:))

günaydınnn kızlarrr nasılsınız.
musyascım geçmiş olsun cnm.
pembecim benimde 1 ay oldu görmeyeli haziran 15 inde daha renkli ultrasonda görücem inş.
bizden bebişine slm söylemeyi unutma

gunaydın guzel anneler nasılsınız bakım musyas canım gecmıs olsun bence bı dr ara ıhmal etme a.s.
kızlar bebıslerınızı hıssetmenıze sevındım hadı maasallah dıyelımde azalmasın yaramazlarımızın hareketlerı darısı acıtacak vurmalara :tomato:sırnaşık şey ne sadistim demi :lepi:
kizlaaaar sankı 17.kattan dusmus gıbı kalkıyorum sabahları sızlerde boylemısınız kafamçokkarıştı

canancımm yarınmı gidiosun ne güsel yaaa bolbol bak kızınaaa bizdende selam söleee :1hug:

maşallahh nazcımmm :)) bizde iiyiz çok şükür 16 haziranı beklioz doktor teyzesine gitmek için:))

ben yarın ayrıntılıya gireceğim oğluşumu göreceğim:))))))))))

ayy ne güsel nazcım biz girdik ayrıntılıya inş güsel haberler getirirsin bize:nazar:

kız burcu nie özellikle 17.kat 16 olmasmı:roflol: yok ben öle kalkmıom çok yatıosan ondan olabilir

İnş. canım güzel haberler getiririm çok özledim kızımı 1 aydır görmüyorum kaydirigubbakcemile3
İnş. yarın çağırmazlar canım seni işe çok şükür bizim cumartesilerimiz yok daha doğrusu biz cumartesi çalışmamamak için akşam 7.30 da çıkıyoruz kapiş..
Sana mutlu tatiller dileriim bugünmü gelecekti kayınvaliden...
Arada girersin değilmi biss özleriz seni :1hug:

inş. cnm çağırmazlarr:mymeka:
bendee sizii özlerimm cnmmmŞeniz girerim aradaayerimseniben
ayhh evet cnm öğlen 1,30da bincek akşam iş çıkışı terminalden alcaz onuu-tatlicadiarzu-

ayy ne güsel nazcım biz girdik ayrıntılıya inş güsel haberler getirirsin bize:nazar:

kız burcu nie özellikle 17.kat 16 olmasmı:roflol: yok ben öle kalkmıom çok yatıosan ondan olabilir

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae17.katta oturuyokta ondan kaydirigubbakcemile3
11 gıbı yatıyorum 9 da kalkıyom cokmıkıne acep :utangac:

inş. cnm çağırmazlarr:mymeka:
bendee sizii özlerimm cnmmmŞeniz girerim aradaayerimseniben
ayhh evet cnm öğlen 1,30da bincek akşam iş çıkışı terminalden alcaz onuu-tatlicadiarzu-

delikafaduldendelikafadulden gozunaydın elalım gac gun galcek senın gaynana kaydirigubbakcemile3 gazaanız mubarekk olaa vereliniortak:teytey:

saolun canım arkadaşlarım iyiki varsınız aglıyom sürekli sinirlerim bozuldu bi rahat gebelik geçiremedim gitti kuzum için üzüliyom onun hareketlerini azaltıyo bu agrılar

inşallah canım sağlıklı olduğunu göreyim:))))))))))bende çok enerjik kalkıyorum 7. aya kadar en rahat dönemmiş zaten :)))))))))))

günaydın şeker hamişler bebişler nasıl biz sabah oğlumla doktor amcasına gittik aynı babası gibi uykucu velet 260 gram olmuş teyzeleri herkese selamı var ama daha tepiklere başlamadı ufaklık

saolun canım arkadaşlarım iyiki varsınız aglıyom sürekli sinirlerim bozuldu bi rahat gebelik geçiremedim gitti kuzum için üzüliyom onun hareketlerini azaltıyo bu agrılar

canım çok çok geçmiş olsun......bebişin sağlıklı olsunda.....

inşallah canım sağlıklı olduğunu göreyim:))))))))))bende çok enerjik kalkıyorum 7. aya kadar en rahat dönemmiş zaten :)))))))))))

kalkana kadar zorlanıyorumda sonra acılıyorum bende hamdolsun ıyı gebelık gecırıyorumda artık dısarda fazla dolanamıyom yoruluyom hemencecık mirmirmirmir

günaydın şeker hamişler bebişler nasıl biz sabah oğlumla doktor amcasına gittik aynı babası gibi uykucu velet 260 gram olmuş teyzeleri herkese selamı var ama daha tepiklere başlamadı ufaklık

maşallah bebişine.....bu haftadan sonra başlar tekmeler.....

kalkana kadar zorlanıyorumda sonra acılıyorum bende hamdolsun ıyı gebelık gecırıyorumda artık dısarda fazla dolanamıyom yoruluyom hemencecık mirmirmirmir

tabi canım hamilelikten önceki gibi değilim bende yoruluyorum ama ilk 4 ayı düşününce süper...

canım kendıne stres etme dr ara olmadı sana bısey verırı belkı gecen bende rahatsızlandıgımda dr gıttıgımde bobreklerıme baktı acaba ordanmı kaynakllanıyo dıye olsaydı bıseylere verecektı sen en ıyısı bı dr ara canım kaydirigubbakcemile

ohh maasallah bebısler buyuyo resmını eklede gorelım canım :utangac:

delikafaduldendelikafadulden gozunaydın elalım gac gun galcek senın gaynana kaydirigubbakcemile3 gazaanız mubarekk olaa vereliniortak:teytey:

naniknaniknaniknaniknaniknanik
daha gelmeden, az kal der gibi nekadar kalcan diye sormadım yafrumm, biz eşimlee 1er hafta izinliyiz, isterr 1 hafta bizle evde kalsın, isterse daha uzun kalıp biz işteyken evi temizleyip yemeklerimizi yapsın:delphin: kendii bilirr gariiizemuszemus
bana bi zararı olmuyo gelince o varken ben hiç yemek yapmıom şimdi hamileyim diye hiç yaptırmazzkaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnmm maşallahh bebişinee:nazar:

Back
X