2009 Ekim Anneleri

kıslar bu ayın 29 eşimin abisi evlenio adanaya gidicek eşim ama ben gitmicem adananın sıcaklarında dayamazsın dedi kocişim sen gelme dedi ama ben kocişimsiz napacam annemlerde kalıcam felan sinir oldum nie evleniolar ki:oklava:

sende gızlıden gıt dugunu bas hayır ben vboylekene bu sıcakta evlenemezsınız ıdye dusunu bas kız dandan cekılın yoldan dersın koca gobeeenle :jeyyar:sırnaşık şey

Gelin işte insan kaynanasına yemek, temizlikmi yaptırıırmış misafir o hamileymiş hanım hamileysen hamilesin aahhh ahh bizim zamanımızda böylemiydi biri kucağımda biri sırtmda hizmetimizi yapardık kaynanamızın aahhh ahhh şimdikiler çok nazlııı
:delphin:

senın dedıgın zamanda gaynanalar pasaydı sımdı gelınler aga oldu :hooray::icecream:kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
zaman gelın zamanı

dimi kıs burcu biliolar ben hamileyim bekleyin doogurum sonra evlenim beni kocasız bırakıolar uyuslar:mymeka:

canan canannaniknaniknaniknanik

ya kıslar bişi sorcam size ; şimdi ben dogum yapınca kaynanamgil gelecek ya benim deli eltim bende gelecem dio ozamana bebegi 6-7 aylık olacak bebekle ne işi var ya haksızmıyım ?? 1 evde 2 bebek olurmu yani onunki aglıcak benimki aglıcak ben lohusa olucam zaten belki depresyona girricem ay ne bilim ya ev kalabalık olacak boş yere kıza bişi diemedim gel tabi dedim ama çok saçma diilmi sizce ?? eltimi severim bana yardımcı olur belki ama bebegiylen ne işi var hem benim annem ablam bana yeter ya çok sinir oldum bu işi halletmem lazım ciddi ciiddi gelmeye kalkarsa kaynanama sölüm diom getirme die dimi ama

doppler cnm sskda yapıcam tahlilimi ilk defa kızlar bu arada doğumdan sonra işine devam edicek olarn var mı????[/QUOTE .!.:
günaydın kızlar herkese.:1hug:
musyas çok geçmiş olsun.morelini bozma bak sonuçta bebeişin ii sana tekme atıyor.zemuszemus
cnm bende doğum yaptıkdan sonra işe başlıcam.doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıyım diyorum.5 haftada doğumdan sonraya eklensin die.ama tabi dayanabilirmiyim bilmiyorum.:sm_confused:

handancım prosedür ne acaba ben hiç araştırmadım gelip gelmemek konusundada kararsızım 2 aylık bebişi nasıl bırakıcaz ama ayrılırsakda sigortadan paramızı alamayız dimiii kafam karışık baya

ya kıslar bişi sorcam size ; şimdi ben dogum yapınca kaynanamgil gelecek ya benim deli eltim bende gelecem dio ozamana bebegi 6-7 aylık olacak bebekle ne işi var ya haksızmıyım ?? 1 evde 2 bebek olurmu yani onunki aglıcak benimki aglıcak ben lohusa olucam zaten belki depresyona girricem ay ne bilim ya ev kalabalık olacak boş yere kıza bişi diemedim gel tabi dedim ama çok saçma diilmi sizce ?? eltimi severim bana yardımcı olur belki ama bebegiylen ne işi var hem benim annem ablam bana yeter ya çok sinir oldum bu işi halletmem lazım ciddi ciiddi gelmeye kalkarsa kaynanama sölüm diom getirme die dimi ama

bencede kaynana söyle bir evde 2 bebek olmaz de....

Hoppala olurmu öyle şey canım ne işi var sende bebekli kadının bence kayınvalidene uygun bir dille anlatırsın canım gelmesin vereliniortak

dimi yani kıslar bende benmi saçma düşünüom acaba dedim yani ne mantıksız kız ya insan düşünür demi bide akşam msj atmış agustosta ev taşıcaklarmış ama işlerimi hemen bitircem sana yetişmek için dio ya çıldıracam

ANG€L;7276285 .!.:
günaydın kızlar herkese.:1hug:
musyas çok geçmiş olsun.morelini bozma bak sonuçta bebeişin ii sana tekme atıyor.zemuszemus
cnm bende doğum yaptıkdan sonra işe başlıcam.doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıyım diyorum.5 haftada doğumdan sonraya eklensin die.ama tabi dayanabilirmiyim bilmiyorum.:sm_confused:[/QUOT

aynen cnm bi yandan bebişimi bırakmka istemiyorum ama bi yandanda çıkarsam sskdan para alamam bilmiyorum.

bide en az 1-2 hafta kalırlar yani ayy düşünmesi böle kabus gibi ben kaynanama sölüm en iisi ama şimdi erken doguma yakın sölerim dimi şimdimi sölesem

nasipse doğumdan sonra bende calışmayı düşünüyorum ama ücretli iznimizden sonra 1 yıla kadar da ücretsiz izin alma hakkımız var canlarım benim. ben ya4 ya da 6 ayda ücretsiz almayı düşünüyorum bakarsınız belki o zaman iş yeri çıkışımı verirde hem tazminatımı hemde işsizlik paramı alabilirim.

Back
X