kalemiti slm canım..iiyi sayılırım ama çok yorgunumm...uzanıp dinlenicem ama bi bakiim kıslar napıo dedimmmmyerimseniben
iyi yaptın canım bende bakim dedim napıosunuz :) özluyorum valla :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalemiti slm canım..iiyi sayılırım ama çok yorgunumm...uzanıp dinlenicem ama bi bakiim kıslar napıo dedimmmmyerimseniben
ayse_on, lllalll, nutellausa, yasemin1984, ZuZuu selam kızlar nasılsınız ?
günaydın yasemin hoşgeldin
günaydın kıslar benim dün agrım vardı ve eşim geldi apar topar acile gittik 5dkya düşünce sancılarım ve yapılan tetkiklerde sol böbregimden kum döktügüm sag böbregimdede şişme oldugunu farketti doktorum şimdilik bişi yapamıyoz dedi ama çok agrım olursa alcagım bi hap verdi ama ben almak istemiyom profektüsünde hamilelerde kullanımı yazmıyo ispatlanmamış çünkü ve 26.haftamızdsa tekrar çagırdı şişme devam ediyomu die bakcak inş şişmez daha minigim çok iyiydi hastanede bile habire tekmikliyodu beni zilloşummm
saol adaşım ya teşekkür ederim içiyom işte bolbol su döktügüme sevindim enazından taş olup agrı yapıcagına kum şeklinde dökülmesi sevindirici bide ötekindeki şişme gitse başka sorunumuz yok şükür
cnm benim bi su içseydin hemen inşalah bişi olmamışmıdır odengesiz bilmiyomu sen hamilesin allah korusun korkudan dogum başlasa ya tövbe tövbe çok kızarım böyle insanlara salak şeyler tatlı bişiler atıştır cnm tekme atcakmı bak bakim hareket eder mutlaka