Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya size bişey soracam benim bazen bebeğim sanki tekmelerini vajinamada doğru atıyo...vajinama ağrı giriyo korkuyom erken doğum habercisi deildir dimi...sizlerdede oluyomu öyle..
yok canım merak etme geçenlerde elanında öyleydi vajinasına vuruyordu bebek in aminoo sıvısı yeterliyse sorun yok benimde bebeğim biraz aşağıda ama dün doktor sıvısı yeterli sorun yok takip edicez dedi hayırlı canım hepimiz için içini ferah tut güzelimopuyorumnanaktan
ya kızlar bilen biri acil yanıt verebilirmi? tetenoz aşısı en son hangi haftaya kadar vurula biliyo? ben 20 diye biliyorum. galiba haftayı geçirdik, ne yacaz ben şimdi?
mafoldumben biri bişey desin ya....................
ya kızlar bilen biri acil yanıt verebilirmi? tetenoz aşısı en son hangi haftaya kadar vurula biliyo? ben 20 diye biliyorum. galiba haftayı geçirdik, ne yacaz ben şimdi?
sen hissediyormusun ceren bebegini ben henuz hissetmiyorum hunuz
bugün 22+2yiz ceren..3 gün önce filan ilk kez tekmeledi..bi de dün baya bi..onun öncesinde bi iki haftadır kıpırtılarını hissediyodum..zuzu sen kaç haftalıkken hissettin bebeğini
ayy evet canım bende hissetmiyorum.doktorumu aradım iş çıkışı gidicem.ayrıntılı ultrasona giricem.bugün sorucam niye hissetmediğimi çünkü bu konu beni çok sıkıyo
ayy evet canım bende hissetmiyorum.doktorumu aradım iş çıkışı gidicem.ayrıntılı ultrasona giricem.bugün sorucam niye hissetmediğimi çünkü bu konu beni çok sıkıyo
bugün 22+2yiz ceren..3 gün önce filan ilk kez tekmeledi..bi de dün baya bi..onun öncesinde bi iki haftadır kıpırtılarını hissediyodum..
canını sıkıcak bişiy yok,boşuna üzme kendini..doktora ilk sorduğumda genelde 23-24 te filan hissedersin demişti..her bünyede farklı oluyomuş..yakındır tepiklenmen sabırr