2009 Ekim Anneleri

musyasçım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
cerencim üzülme tatlım korkudan bişey olmamıştır....bende bu meleğimi çok geç hissettim...

kızlar ya size bişey soracam benim bazen bebeğim sanki tekmelerini vajinamada doğru atıyo...vajinama ağrı giriyo korkuyom erken doğum habercisi deildir dimi...sizlerdede oluyomu öyle..

kızlar ya size bişey soracam benim bazen bebeğim sanki tekmelerini vajinamada doğru atıyo...vajinama ağrı giriyo korkuyom erken doğum habercisi deildir dimi...sizlerdede oluyomu öyle..

yok canım merak etme geçenlerde elanında öyleydi vajinasına vuruyordu bebek in aminoo sıvısı yeterliyse sorun yok benimde bebeğim biraz aşağıda ama dün doktor sıvısı yeterli sorun yok takip edicez dedi hayırlı canım hepimiz için içini ferah tut güzelimopuyorumnanaktan

yok canım merak etme geçenlerde elanında öyleydi vajinasına vuruyordu bebek in aminoo sıvısı yeterliyse sorun yok benimde bebeğim biraz aşağıda ama dün doktor sıvısı yeterli sorun yok takip edicez dedi hayırlı canım hepimiz için içini ferah tut güzelimopuyorumnanaktan

ah canım o sıvı işide korkutuyor beni en son gittiğimde dr um az dedi ve apar topar prof a gittik ayrıntılıya girdik...allah şükür profa bir sorun görmedi yeterli sınırlar içindeymiş suyum...ama inşallah öylede devam eder...

ya kızlar bilen biri acil yanıt verebilirmi? tetenoz aşısı en son hangi haftaya kadar vurula biliyo? ben 20 diye biliyorum. galiba haftayı geçirdik, ne yacaz ben şimdi?

tunaydın herkese.. nasılsınız? kızlar bebişleriniz tam hissedilir gibi tekme mi atıyorlar :)

inşallah hepimiz için her şey yolunda giderde bu günlerimize güleriz çok atak oldum ben bugünlerde son aylarda napıcaz bakalım doktor da bana bi daha ki ay bütün tahlillerini yenilicez dedi inş. bi şey çıkmaz haftaya cumartesi de ayrıntılı ultrasona giricem hayırlısı bakalım inş. bi sorun yoktur canım

ya kızlar bilen biri acil yanıt verebilirmi? tetenoz aşısı en son hangi haftaya kadar vurula biliyo? ben 20 diye biliyorum. galiba haftayı geçirdik, ne yacaz ben şimdi?

tam kaç haftaya kadar bilemiyorum,sorsan yakın bi sağlık ocağına..ben yaptırmadım aşı..yaptırmıycam da..doktor gerek yok dedi..

nalaaann..efet cicimm bikaç gündür tekmelio kuzuummmm

sanırım ilk dozu vurulman için hala geç değil.yinede pazartesi sağlık ocağına git sor.ben 20. haftaya girdiğimde ilk dozu vurdular.bir arkadaşım 23 haftalıktı aşıdan korktuğu için gitmiyodu.başı ağrıyınca sağlık ocağına gitti orda hemen aşısını yapmışlar.

sen hissediyormusun ceren bebegini ..ben henuz hissetmiyorum

Son düzenleme:

selam. yaptırabilirsin canım geç değil. 6. aya kadar yolu var. öyle demişti hemşire bana. ihmal etme vurdur kuşum. topraktan da geçiyor çünkü sırf metalden değil. kendini de bebişini de 10 yıl korumuş olursun. zamanın ne getireceği belli olmaz. sonra bir tedavisi de yok allah korusun.

zuzu sen kaç haftalıkken hissettin bebeğini
bugün 22+2yiz ceren..3 gün önce filan ilk kez tekmeledi..bi de dün baya bi..onun öncesinde bi iki haftadır kıpırtılarını hissediyodum..
ayy evet canım bende hissetmiyorum.doktorumu aradım iş çıkışı gidicem.ayrıntılı ultrasona giricem.bugün sorucam niye hissetmediğimi çünkü bu konu beni çok sıkıyo

canını sıkıcak bişiy yok,boşuna üzme kendini..doktora ilk sorduğumda genelde 23-24 te filan hissedersin demişti..her bünyede farklı oluyomuş..yakındır tepiklenmen sabırr

ayy evet canım bende hissetmiyorum.doktorumu aradım iş çıkışı gidicem.ayrıntılı ultrasona giricem.bugün sorucam niye hissetmediğimi çünkü bu konu beni çok sıkıyo

ceren Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe bu adreste yeni yeni bu haftada hissedilebilegi yazıyor. korkma canım Allahın izniyle hiç bir sorun yoktur.. sabırla bekliyorum ben kızımın ilk hareketlerini hissetmiyi.biraz daha sabret canım bundan sonra net bir sekilde hissediceksin inş.

zuzuu nasılsın Şeniz

bugün 22+2yiz ceren..3 gün önce filan ilk kez tekmeledi..bi de dün baya bi..onun öncesinde bi iki haftadır kıpırtılarını hissediyodum..

canını sıkıcak bişiy yok,boşuna üzme kendini..doktora ilk sorduğumda genelde 23-24 te filan hissedersin demişti..her bünyede farklı oluyomuş..yakındır tepiklenmen sabırr

inşallah canım inşallah

Back
X