2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar..bugün moralim çok bozuk sürekli ağlıyorum
dün gezmeye gittik arabyla akşam dönünce sağ böbrek tarafımda aşırı bir sancı başladı geçer dedim hemen uyudum gece 1,2 saat sonra uyandım hala dahada fazla ağrıyor sıcak su torbasıyla sabah 7 ye kadar idare ettim ama ara ara hala ağrıyor hemen gene koyuyorum sıcak su torbasını..kendi doktoruma gideyim diye acilede gitmedim bakalım yarın sabah neymiş bu ağrı..ben sağ tarafımdan rüzgar yedim diyorum ama bebeğime birşey olurmu diye çok korkuyorum sürekli dua edip ağlıyorum..
inşallah birşey olmaz Allah ım yavrumu sağlıklıca bağışlar bana..

canımmm gecmiş olsun Rabbim korusun bebişini bişi olmaz inş. annesi aglama
yarın mutlaka doktara gittt a.s.

dün gezmeye gittik arabyla akşam dönünce sağ böbrek tarafımda aşırı bir sancı başladı geçer dedim hemen uyudum gece 1,2 saat sonra uyandım hala dahada fazla ağrıyor sıcak su torbasıyla sabah 7 ye kadar idare ettim ama ara ara hala ağrıyor hemen gene koyuyorum sıcak su torbasını..kendi doktoruma gideyim diye acilede gitmedim bakalım yarın sabah neymiş bu ağrı..ben sağ tarafımdan rüzgar yedim diyorum ama bebeğime birşey olurmu diye çok korkuyorum sürekli dua edip ağlıyorum..

Canim cok gecmis olsun.Eminim ciddi birsey degildi sadece usutmussunudr karninn bobreklerini falan.Zaman zaman bende de oluyor sanci ama usutmedendir uzulme oldumu.Nasil anne olacagiz bilmiyorum bend edun bebegimi oglene kadar falan hissedemedim normalde kahvaltidan sonra surekli kipirdardi ama dun oyle olmadi cok korktum cok dua ettim.Cok sukur sonra kendini belli etti tosun oglum:)

Haberlerini bekliyoruz....

iyi aksamlar kimseeeee yokkkk muuu
kızlar bebişimi daha net hissetmeye basladım bugunnn :ecrin_bebek: hihoyyyt cok mutluyummm yaa cok guzel bir duyguu
Allah ım saglıklada kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Cok ama cok guzel bir duygu degilmi?Icinde minicik bi yavrunun buyumeye calistigini hissetmek cok guzel bi duyu .Allahim tum isteyenlere bu duygulari yasatsin insallah. Saglikla kucaklarimizada aliriz minik yavrularimizi insallah.

Bende dun ilk defa oglusuma gittim ciciler aldim , magazadan hic ama hic cikmak istemedim hala aklim magazada kaldi keske sunuda alsaydim diye.kendimi nasil tutacagim doguma akadar bilmiyorum evin ici bebek giysileriyle dolup tasar heralde:)

Cok guzel bi duyguymus:)

size iyi geceler....

canım çok geçmiş olsunn.....:teselli:büyük bir ihtimalle üşütmüşsündürr....inşlah kısa zamanda düzelir canımmmŞeniz

bernacım geçmiiş olsun çook tatlışkom dün benimde çook ağrıyodu sıcak duş ve su torbası çook ii geldi ama kusumm yarın doktoruna sorrr şekerimmm tekrar tekrar geçmiş olsun tatlımm

bernacım geçmiş olsun. kötü düşünmemeye çalış.hem durup dururken bebişine neden bişey olsun ki???? seninde dediğin gibi belki üşütmüşsündür...

:nazar:günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:):nazar:680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)

günaydın kıslarrrrrrrrrr

maşallah nazcım yaaa ayyyy inş ne güsel:nazar: benimki kaç gr acaba çok merak ettim ya haftaya salı gidicemdelikafadulden

:nazar:günaaaydıııın...cumartesi ayrıntılıya girdim...bebişim çok iyi çok şükür:):nazar:680 gr 32 cm olmuş tosunum dr. 3400 doğar dediii:)

nazyazcım ne güzel maşaalah tosununa bende cumartesi ayrıntılıya giricem benim tosunum ne kadar oldu acaba :utangac:

günaydın kıslarrrrrrrrrr

maşallah nazcım yaaa ayyyy inş ne güsel:nazar: benimki kaç gr acaba çok merak ettim ya haftaya salı gidicemdelikafadulden

ben 20sinde tekrar görücem oğluşumuuuuu:)2 haftada 200 gr olmış oğluşum seninkide o civarda almıştır dandancım....maşalllah bebişlerimize:)kaydirigubbakcemile3

inş naazcım en son gittigimde 350 gr dı oglum ama 1 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum,şeker yüklemesine gidicen demi bende ona gidicem

inş naazcım en son gittigimde 350 gr dı oglum ama 1 ay olacak nerdeyse çok merak ediyorum,şeker yüklemesine gidicen demi bende ona gidicem

20sinde yapılacak şeker yüklemesi.......buda son test herhalde:)zaman geçmez diyorduk yarısından fazlasını atlattık ne güzel:)delikafadulden

Back
X