2009 Ekim Anneleri

ahan gülicanda geldiii...ben banyoyua giriorumm busgibi su dökecemm üstmden yanıorum çünkü:(
15 dk sonra burdayymm..

iki mi yoo yazmadim ben iki ne diyonus kiiz hahahahaha

yok benimki baska bi sebepten dolayi fazla sakalasinca bazilari herseyi diyebileceklerini saniyor buda benim hosuma gitmiyor. en son salakca bi skaa yapilmisti kizim hakkinda, bak sana damat buldum diye ve cok sacma bir resimdi, o günden beri fazla konusmak istemiyorum.

hımm..ben bilmiom o konşmayı ne olmşki canm konuşuyosak gırgırına vakt geçirios işte..hem km bulmş damat anlamadm benn.çsen boşver senn prensesin damatları ii seçerr..öle çirkn çirkn şeler yapmas annesi..takma kafana .vereliniortak

canm 6 kilo almışım bu samana kadrr..ama ben 6 aylık oldummm...24 haftamdayım gözönüne alınızz sakın çookk demeynzz emi canlarım:=)))

Canım maşallah çok iyi almışsın bence. Bizim haftalarımız yakın senle, valla ben hergün işe gidiyom, 6'ya yakın oldu benimki de kaydirigubbakcemile2

hımm..ben bilmiom o konşmayı ne olmşki canm konuşuyosak gırgırına vakt geçirios işte..hem km bulmş damat anlamadm benn.çsen boşver senn prensesin damatları ii seçerr..öle çirkn çirkn şeler yapmas annesi..takma kafana .vereliniortak

ben sakayi seven bi kizim biliyonuz hepiniz ama bazi sakalari kalirmam kimse kaldirmazdi o durumda. bosverrr

Kısslar ben bugün evdeki hiç bi mayoya sığmadığım için yeni mayo aldım. Yalnız hamile mayoları 100-150 lira arasıydı çok pahalı geldi. Bende 2 beden büyük bikini aldım. Siz ne giymeyi düşünüyonuz tatilde. ıyi bi fikri olan varsa bi tane daha almam lasım da

hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?

askbuya nesi çok kıs ben evde durmadığım halde ve doğru dürüst bişey yemediğim halde yememe dikkat ettiğim halde ve üstelik senden 2 hafta geri olduğum halde tam 7 klo aldım. 6 kiloya çok demeyin diyip de ben neden bunalıma sokuyon sen şimdi????:((((((((((

kıss askbuyaa 24üncü haftasındaymış da çok demicekmişiss..bis daha ilk aydayıs sankim zilli altı üstü bi hafta war aramısda..bende 23ü bitiriyorum ne war:)))

fatoşş hala aynı meseleye mi takıksın kuzuu..yeter artıkın kızıyorummm...

Kısslar ben bugün evdeki hiç bi mayoya sığmadığım için yeni mayo aldım. Yalnız hamile mayoları 100-150 lira arasıydı çok pahalı geldi. Bende 2 beden büyük bikini aldım. Siz ne giymeyi düşünüyonuz tatilde. İyi bi fikri olan varsa bi tane daha almam lasım da

hahahah iki beden böyük aldin heee

hmm evet cok pahali burdada öyle 150 frank. ayni hemen hemen. ama cokta güzeller varmis

Kısslar ben bugün evdeki hiç bi mayoya sığmadığım için yeni mayo aldım. Yalnız hamile mayoları 100-150 lira arasıydı çok pahalı geldi. Bende 2 beden büyük bikini aldım. Siz ne giymeyi düşünüyonuz tatilde. İyi bi fikri olan varsa bi tane daha almam lasım da

ya hamile mayosu ne ya habire masraflık bişeyler çıkıyo.. ben hala eski bikinilerimin bi ksımını giyiyorum 1-2 tanede 1 beden büyük bikini aldım onları giyiyorum... hamile mayosu yada bikinsiinin farkı ne oluyomuş?????

kıss askbuyaa 24üncü haftasındaymış da çok demicekmişiss..bis daha ilk aydayıs sankim zilli altı üstü bi hafta war aramısda..bende 23ü bitiriyorum ne war:)))

fatoşş hala aynı meseleye mi takıksın kuzuu..yeter artıkın kızıyorummm...

zuzummm ne alaka sordu duruldunuz diye uyaridan sonrami diye bende yok dedim uyariyla alakasi yok cünkü

hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?

Yok canım geç olmuyo. Ben de 23. haftamdayım 1. yi oldum. Benim dr. da gerek yok demişti ama işte yine de olayım neyim eksik dedim. Olur ani bi durum gelişir riske atmaya gerek yok dedim. Şimdilik hiç acımadı, baklım sonra acıcakmı zemuszemus

hmmm anladim bi sorim bakalim p.tesi doktora ay heycan basti detayli ultrason 4 boyutlu ve videoluymus ablam aldi tr den randevüyü cok sevindirigiiim

ya hamile mayosu ne ya habire masraflık bişeyler çıkıyo.. ben hala eski bikinilerimin bi ksımını giyiyorum 1-2 tanede 1 beden büyük bikini aldım onları giyiyorum... hamile mayosu yada bikinsiinin farkı ne oluyomuş?????

Canım benim göğüsler eskilere hiç sığmıyo artıkın, onun için yeni almam gerekti. Karnı kapalı olsun diye mayo alayım demiştim ama normaller size olmaz, büyük bedenlerin de karnı olur ama diğer yerleri bol gelir dedi. Hakkaten de öyle oldu. Hamileler için bööle karnı genişler var ama onlar da pahalı geldi. Ben de 2 beden büyük bir bikini aldım ancak oldu valla. Zaten 1 yaz giycem çok para vermek istemiyom yanii. Bi tane daha alıcam tamam

hmmm anladim bi sorim bakalim p.tesi doktora ay heycan basti detayli ultrason 4 boyutlu ve videoluymus ablam aldi tr den randevüyü cok sevindirigiiim

Valla canım senin yerine beni bile heyecan bastı. Memlekte gelcen, bebişi görcen uzun uzun, aklına takılan herşeyi sorarsın dr a. Artık dönünce de videolarını izlersiniz, ne güsel kaydirigubbakcemile5

Back
X