Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki mi yoo yazmadim ben iki ne diyonus kiiz hahahahaha
yok benimki baska bi sebepten dolayi fazla sakalasinca bazilari herseyi diyebileceklerini saniyor buda benim hosuma gitmiyor. en son salakca bi skaa yapilmisti kizim hakkinda, bak sana damat buldum diye ve cok sacma bir resimdi, o günden beri fazla konusmak istemiyorum.
canm 6 kilo almışım bu samana kadrr..ama ben 6 aylık oldummm...24 haftamdayım gözönüne alınızz sakın çookk demeynzz emi canlarım:=)))
hımm..ben bilmiom o konşmayı ne olmşki canm konuşuyosak gırgırına vakt geçirios işte..hem km bulmş damat anlamadm benn.çsen boşver senn prensesin damatları ii seçerr..öle çirkn çirkn şeler yapmas annesi..takma kafana .vereliniortak
Kısslar ben bugün evdeki hiç bi mayoya sığmadığım için yeni mayo aldım. Yalnız hamile mayoları 100-150 lira arasıydı çok pahalı geldi. Bende 2 beden büyük bikini aldım. Siz ne giymeyi düşünüyonuz tatilde. İyi bi fikri olan varsa bi tane daha almam lasım da
Kısslar ben bugün evdeki hiç bi mayoya sığmadığım için yeni mayo aldım. Yalnız hamile mayoları 100-150 lira arasıydı çok pahalı geldi. Bende 2 beden büyük bikini aldım. Siz ne giymeyi düşünüyonuz tatilde. İyi bi fikri olan varsa bi tane daha almam lasım da
hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?
kıss askbuyaa 24üncü haftasındaymış da çok demicekmişiss..bis daha ilk aydayıs sankim zilli altı üstü bi hafta war aramısda..bende 23ü bitiriyorum ne war:)))
fatoşş hala aynı meseleye mi takıksın kuzuu..yeter artıkın kızıyorummm...
hepiniz asi vuruldunuzmu simdi? benim p.tesi günü samsunda randevüm var asi vurulmam gerekiyormu acaba? burdakiler yapmiyo :S. 22. haftamda oluyorum gecmi oluyorum sizce?
zuzummm ne alaka sordu duruldunuz diye uyaridan sonrami diye bende yok dedim uyariyla alakasi yok cünkü
ya hamile mayosu ne ya habire masraflık bişeyler çıkıyo.. ben hala eski bikinilerimin bi ksımını giyiyorum 1-2 tanede 1 beden büyük bikini aldım onları giyiyorum... hamile mayosu yada bikinsiinin farkı ne oluyomuş?????
hmmm anladim bi sorim bakalim p.tesi doktora ay heycan basti detayli ultrason 4 boyutlu ve videoluymus ablam aldi tr den randevüyü cok sevindirigiiim
Valla canım senin yerine beni bile heyecan bastı. Memlekte gelcen, bebişi görcen uzun uzun, aklına takılan herşeyi sorarsın dr a. Artık dönünce de videolarını izlersiniz, ne güsel kaydirigubbakcemile5