Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel annelerrrrrrrrrra.s.
kıslar pembede yok dün doktora gidecekti haberi olan varmı merak ettim ?
ayyy zuzuuum benimde bugün midem çok bulanıyor(((((((((((((
kıslar bebiş büyüyo die mideye baskı yapıodur belki ondan bulanıodur midenizCADIARZU
fatoşum yarın dotkoramı gitcen ayy ne güsel benim 1 haftam var daha:asigim:
canım birde benim yerime koyun kendinizi benim mide bulantılarım hiç geçmedi halenda her sabah çıkarıyorum
canım birde benim yerime koyun kendinizi benim mide bulantılarım hiç geçmedi halenda her sabah çıkarıyorum
kıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe
efettt bennde warrr...çok fena bişikıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe
Sanırım havalar bizi bu hale getirdi. Ama daha da sıcak olacak. Nasıl dayanacağız bakalım?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin kızlar. bebişlerimiz susuz kalmasın.
Sanırım havalar bizi bu hale getirdi. Ama daha da sıcak olacak. Nasıl dayanacağız bakalım?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin kızlar. bebişlerimiz susuz kalmasın.
kıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe
canım ben günde zorlasam 1 litreyi geçmiyor yaa
aslında en az 3 litre diyor doktorlar ama içemyorum..
canım ben günde zorlasam 1 litreyi geçmiyor yaa
aslında en az 3 litre diyor doktorlar ama içemyorum..
eif saçmalama ya ne demek zorlasam bir litre. ben sabah sekizden aksam altı bucuğa kadar yani iş yerinde en az bak en az diyorum 3 litre su içiyorum rahat bir yada bir buçuk litreede evde içiyorumdur.suyun zararı olmaz cnm içmene bak.
Canım ben en az 2 litre içiyorum. İşyerinde masamda sürahi var ve 1 litrelik. Kendime limit koydum. Sabah 1 sürahi, öğleden sorna 1 sürahi diye. Akşamları da evde içiyorumdur 1 litre daha. Zorlamak gerek bebişler için :)