2009 Ekim Anneleri

günaydın güzel annelerrrrrrrrrra.s.

kıslar pembede yok dün doktora gidecekti haberi olan varmı merak ettim ?

günaydın dandanımm..bilemoorum pempeyii

ayyy zuzuuum benimde bugün midem çok bulanıyor:((((((((((((((

hani keyfini çıkarcaktık hamişşliğin kısa sürdü ayh..ya o ilk 3 aylara geri dönmiyelim noolurrr :(((

kıslar bebiş büyüyo die mideye baskı yapıodur belki ondan bulanıodur midenizCADIARZU

fatoşum yarın dotkoramı gitcen ayy ne güsel benim 1 haftam var daha:asigim:

oyy kıyamam sizde ne bulanık karılarmışsınız yaaa geeçer inş tez zamanda:teselli:

benim oglumunda hareketleri tutarsız öle olurmuş sanırım bu zamanlar bi gün bütün gün depiklio bi gün çok az depiklio degişio artık takmıom bende uyuyo yada yoruluo die düşünüom sizde öle düşünün kuzular meleklerimiz çok ii maşallahhhhhh:nazar:

kıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe

Sanırım havalar bizi bu hale getirdi. Ama daha da sıcak olacak. Nasıl dayanacağız bakalım?
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyin kızlar. bebişlerimiz susuz kalmasın.

kıslar nefes darlıgı çekeniniz varmı ?? özellikle akşamları derin nefes alamıom sanki karnım bogazıma kadar gelmiş gibi böle çok baskı yapıo bana daralıom sizde varmı böle bişe

canım bende oda var hatta bir sabah nefes alamayarak uyandım nefesim kesildi çok kötüydü ya...

efettt bennde warrr...çok fena bişi
Sanırım havalar bizi bu hale getirdi. Ama daha da sıcak olacak. Nasıl dayanacağız bakalım?

haklısın hoho..su daha da önemli yaz geldi..elimde şişeyle geziyorum ewde

canım ben günde zorlasam 1 litreyi geçmiyor yaa
aslında en az 3 litre diyor doktorlar ama içemyorum..

benim bi kaç hafta öncesine kadar çarpıntım vardı demir eksiliğinden olabilir deyip demir hapına başlattı günde bi tane ferrum fort içiyorum Allah'ıma şükürler olsun çarpıntım geçti. şu an tek sorunum boğazımın yemeklerden sonra kaynaması bi daha ki gittiğimde onuda sölicem belki şurup falan verir..

eif saçmalama ya ne demek zorlasam bir litre. ben sabah sekizden aksam altı bucuğa kadar yani iş yerinde en az bak en az diyorum 3 litre su içiyorum rahat bir yada bir buçuk litreede evde içiyorumdur.suyun zararı olmaz cnm içmene bak.

Canım ben en az 2 litre içiyorum. İşyerinde masamda sürahi var ve 1 litrelik. Kendime limit koydum. Sabah 1 sürahi, öğleden sorna 1 sürahi diye. Akşamları da evde içiyorumdur 1 litre daha. Zorlamak gerek bebişler için :)

eif saçmalama ya ne demek zorlasam bir litre. ben sabah sekizden aksam altı bucuğa kadar yani iş yerinde en az bak en az diyorum 3 litre su içiyorum rahat bir yada bir buçuk litreede evde içiyorumdur.suyun zararı olmaz cnm içmene bak.

canım aslında içmek gerekiyorda.. içemiyorum yaa 1 litre içtiğim halde sürekli wc deyim nereden geliyor bu sular anlamadım.. walla

Canım ben en az 2 litre içiyorum. İşyerinde masamda sürahi var ve 1 litrelik. Kendime limit koydum. Sabah 1 sürahi, öğleden sorna 1 sürahi diye. Akşamları da evde içiyorumdur 1 litre daha. Zorlamak gerek bebişler için :)

bende 0,500ml lik pet şişede kontrol ediyorum kendimi ne kadar içiyorum diye 2 şişeyi geçmiyor..ama artıkın zorlamam gerek kendimi..:çok üzgünüm:

Back
X