2009 Ekim Anneleri

zeynepzeynepzeynep kızım siz kaç kişiniz :)))) şaka bi tarafa ordamısın son yazdığıma cvp vermedin merak ettim. bak tekrar yazıyorum...
evet cnm harekete başladığı zaman bende arka arkaya hissediyorum ama örneğin bugün sadece öğlen hissettim bi daha da olmadı belki akşam evde uzanırken hissedersem hissederim. benim anlatmak istediğim böyle devamlılık yok yani ne biliyim 10 dakikada 20 dakikada bir falan...
evet cnm harekete başladığı zaman bende arka arkaya hissediyorum ama örneğin bugün sadece öğlen hissettim bi daha da olmadı belki akşam evde uzanırken hissedersem hissederim. benim anlatmak istediğim böyle devamlılık yok yani ne biliyim 10 dakikada 20 dakikada bir falan...

kısım sen yapsana kaynanası yapmıo die dışardan yiyomuş hanıma bak ya:roflol:

Sus kocamın aklına gelmesin bu fikir. susss

tarif verim kendin yap kısım hazıra konmak yok:mymeka:

Valla ver bende güzel bir tarif arıyordum yolla tarifimi ciddiyim heee şaka sanma
2 yıllık evliyim ama hafta içi kayınvalidemde hafta sonu dışarda anlayacağın doğru dürüst yemek yaptığım yok anam çocuk olunca ne yapacağım ben hem çocuk hem yemek gözümde büyüyorr

zeynepzeynepzeynep kızım siz kaç kişiniz :)))) şaka bi tarafa ordamısın son yazdığıma cvp vermedin merak ettim. bak tekrar yazıyorum...

:)))Ciceklaracim kususra bakma bilgisayar ole yavaski:)) Kizimin adi zeynep olacak ondan adim bole:))) Bende de duzenli hareketler yok kafasina gore takiliyor yaramazkaydirigubbakcemile2

geldim kıslar wc gtmiştimde

köfte çok kolay kıslar kıymanın miktarına göre soganı rendeliom bi güsel kıymanın içine sonra yine kıymaya göre karbonat koyuyom mesela yarım kilo kıymaya bi ortaboy sogan rendeliom bi tatlı kaşından daha az kabonat atıom istege göre kırmızı toz biber kimyon karabirer tuz bi güsel yoguruom ama iice yoguruom yani sonra köfte yapıp dolapta bekletiom ne kadar çok beklerse o kaadar lezzetli oluo deneyin opuyorumnanaktan

Aklıma ne geldi Arkadaşım hamile doktoru soya fasülyesini haşla leblebi gibi ye gün içerisinde demiş
Zekası için tavsiye etmiş bebeğin dün söyledi bende bugün kayınvalideme söyledim almış sizinlede paylaşayım dedim.

ciçekcim benim oglumda öle sürekli hareket halinde degil kafasına göre takılıo kaydirigubbakcemile3ama genelde günde 7-8 hareket yapıo bana hissettigim kadarı tabi bu dönemler tutarsız olurmuş canım hareketler beyin geliştigi içn

geldim kıslar wc gtmiştimde

köfte çok kolay kıslar kıymanın miktarına göre soganı rendeliom bi güsel kıymanın içine sonra yine kıymaya göre karbonat koyuyom mesela yarım kilo kıymaya bi ortaboy sogan rendeliom bi tatlı kaşından daha az kabonat atıom istege göre kırmızı toz biber kimyon karabirer tuz bi güsel yoguruom ama iice yoguruom yani sonra köfte yapıp dolapta bekletiom ne kadar çok beklerse o kaadar lezzetli oluo deneyin opuyorumnanaktan

aa karbonatı ilk defa dudum deneyeceğim ben köfte harcı oluyorya onunla yapıyordum ama hamileyken tüketmeyin diye okumuştum şimdi zor geliyor hııımm deniyeceğim karbonatı teşekkürler canım Şeniz

Kayınvalidemin bakliyatların aldığı bir dükkan var bakkalla market arası biryer oradan almış marketlerde de vardır sanırsam.

Back
X