2009 Ekim Anneleri

Bende kızların aldıklarını görünce geç kaldım sanıyorum herkesin kendi tercihi ben şimdi başlamak istiyorum yavaş yavaş sıcaklar bastırmadan

ELİFCİM SENDEMİ ÇALIŞION ANACIM 6 SENDİR YEMEK YAPMADINMI KIS TEMBEL HATUNkaydirigubbakcemile3

6 sene olcak sabah eşimle birlikte çıkıyorum evden akşam eşimle birlikte geliyom eve bazen 7-8-9 gibi geliyorum eve istikrarsız oluyor çıkış saatlerim o yüsden aslında benim kaynanam hemen alt katımda oturuyor ama gitmiyorum ona yemeğe daha çok dışarıda yiyoruz evde olduğumuz zamanda çorba makarna yada dolapta daha önceden dondurduğum yemekleri yapıyom..

Evet oradan aldım handan birde meydandan aşağıya inerken solda 4-5 katlı mağazası var orayıda biliyorsun değilmi oradada vardı

canım yetiştiriom alıştım artık şimdi eve gidiom saat 7 oluo hemen mutfaga giriom menüm kafamda hazır oluo başlıom pişirmeye yemegim pilavım salata ayran hepsini tam takır yapıom eşimde 8 gibi gelio zaten düzenimiz böle yıllardır çayımda meyvamda hazır olur eşim geldiginde kaydirigubbakcemile3 sen nie yetişemion canım yaCADIARZU

Handan seni tebrik ediyorum canım. helal olsun valla. Kocana söyle kıymetini bilsin alkisalkisalkis

Back
X